2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tisortunun içine sok, yukarda dursun biraz atletini sar. Yada sudyen varsa diğerini sudyenden çıkarma. İkisinide dışarda bırakınca akıyor.
Ben evde sütyen takmıyorum ama atletimin içinde bile olsalar ıslanıyor geceleri,
Bu ara da kardeşimin eşinin bebeği doğup ölmüştü Ya 6 aylıkken, ebe şey demişti sütun azalması için sıkı sütyenler tak ki sut dolamasın göğsüne demişti, sıkı destekli sütyenler sütü azaltıyormuş demekki

kızlar yaa normal mi bu kızımı kollarndan tutuyorumnadımlar ata ata gıdıyor (maşallah diyeyım. heleki sımdı oyun halısını gördü aman allahım ne adımlar koşacak
Bi kendi cocuma bakiyorum birde seninkine burda kac cocuk var bi seninki degisik ;-)) bir aya yurur ) parka gidelim diye baş olmaz amele yanigi olursunuz sicaklarda hadi gecmis olsun simdiden cnm

Hic oyle dertlerim yok eskiden gece yatarken bile cikarmazdim sutyeni evlendim takmaz oldum ) acaba sarkarmi ) cok rahatlik geldi evlilikten sonra

Doğru bende sıkıp yukarı kaldırınca birini akmıyor. Önceden bilmiyordun ikisinide açık birakiyordum, bebek emerken diğeri akıyordu her yerim batiyordu. Altı aylıkken ne olduki hastamiydi. Başınız sağolsun. Sıkı takmamak lazım ozaman. Ben taksamda desteksiz emzirme sütyeni kullanıyorum.

Hic oyle dertlerim yok eskiden gece yatarken bile cikarmazdim sutyeni evlendim takmaz oldum ) acaba sarkarmi ) cok rahatlik geldi evlilikten sonra
Bende oyle ya evlenince memelerdeki özgürlük dedim çıkarış o çıkarış bi daha sadece dışarı çıkarken takıp eve gelene uff şunu çıkarmak istiyorum diye rahat edemedim, valla emzirirken göğüslerim çok büyüdü ama sarkmaz ya inşaallah

Yok gelinimiz 24 haftalık hamileyken Doğum yaptı gebelik zehirlenmesi geçiriyordu bebeği aldılar direk, 6 gun yaşadı bebeğimiz Melek oldu sonra

Neredeyse 1 aydır hasta grip tam ıgılesıyor ablası yine bulastırıyor. Hasta oldugu için normal dedi hemşire
Birde bu 1 ay içinde emmedıgu zamanlar da oldu yani reddettıgı
Yavrum benim. Okula giden çocuk olunca eve hastalığı getirmesi kolay oluyor. İştahı yok demekki.

) surekli dısari cikan biri olmadimiz icin galiba bu rahatlik eskiden eziyet etmisim kendime boyle cok iyi )

Bi kendi cocuma bakiyorum birde seninkine burda kac cocuk var bi seninki degisik ;-)) bir aya yurur ) parka gidelim diye baş olmaz amele yanigi olursunuz sicaklarda hadi gecmis olsun simdiden cnm
canım ironi mi yaptın ben mi anlamadım ya da ben mı yanlıs anladm göz kırpmıssın falan

) surekli dısari cikan biri olmadimiz icin galiba bu rahatlik eskiden eziyet etmisim kendime boyle cok iyi )
Aynen dışarı çıkmiyoruz ki. Dışarıyı bir doktora yada sağlık ocağına giderken görüyorum. Kirk yılın başı da avmye.

adım derken oraya buraya basıyor ıste gıtmeuye calısıyor oyle normal yuruyor demedım yanlıs anladn glb T tanem-tane20 hem nesı degısıkkı herkes aynı dşekılde ılerlıyor ıste gelişimi

Ya sorma dışarı çıkmak deyince gene dert yanayım 15 gün oldu kendi evime geleli, sadece bir kez markete çıktım ekmek almaya falan, bebeğe bişiyler almam gerek eşimin de gömleği falan yok yaz geliyor bi alışveriş yapmamız gerek, ama eşim nerede hafta sonunu Tekirdağ’da geçirecekmiş bölge toplantısı varmış bizi de götür o zaman değişiklik olur dedim yok eşli gitmiyoruz hep erkekler olacak dedi, şimdi bu hafta annesigil geliyor Ya memleketlerinden sürekli abisinde onlarla zaman geçirir sonra da beni annemlere postalayıp hep bir Konya’ya gidecekler

ya böyle ayrıgayrı cok zordur. bide sız kocanla cok baglısınız bırbırınıze anladıgım kadarıyla. biz evlendıgımız 2yıl olcak 14mayısta. esımle 1gece bıle ayrı kalmadk inşallah hep böyle gıder.annemde bıle kalmadım. ha şöyle bısey var annem le aynı sehırdeyız ayrı olsak mecburdum tabı. ama cok zorlanrdım ben de eşim is seyahatlerı yapsa bıde cocukla daha cok ozluyorsundur

Göğüs pedi var o halde akıyor yatmadan önce incir havuç kaynatıp içiyorum ee bir de uyuyunca fazla oluyor sanırım
ben de gece uyku sersemı sağ memeyı vermısım 2kez normalde 2,2 verıuyoum ama gecelerı sırayla sağ memeyı emmıs gece sabah bıkalktım sol taş gb cok canm yandı bıde hanfendı 3saat emmek ıstemedi demın kendıne geldı uyumadan emdi de meme bıraktırrıken ne yapacaz bız ya tıkancak nasıl geccek

T tanem-tane20 S Sevimlipanduf geceleri telli sutyenlerin cikarilmasi onerilir Zaten kizlar. Memede kitle olusumunu engellemek için hatta disarlarda da telli kullanilmamasini onerirler. Su sporcu atleti tiplerinden ama iste benim icin mumkun olmuyor disarda takmasam biri o yanda bi bu yanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…