2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ki 19.30 da sızdı aklim cikior uyanicak ve uykusunu almis olacak diye:) kapisini kapadi, telsizi yanina aldi esim benim aklim icerde ya telsiz bozukluk yapar da duymazsam diye cunku psikopat annelik bunu gerektirir
ay telsız ık deseler duyuruyor bıze ama eşim sureklı baksana alyaya azönce bn baktım sımdı sen baksana dıye dıye yedi beni tabı ben de aynını ona yapıyorum annelık babalık❤

ay ben oldum olası sütyenle yatamam ilk taktıgım andan beri eve gelınce askıları cıkarır alttan ceker cıkarırdım sımdı de oyle anca eşim eve gelecegı zman takyorum

Lahana, adacayi fln icittiriyorlar canim azaliyormus sut o zaman.

Evet kuzum o yonden düşünürsek, makineyle daha cok bosaltmis olursun

Aynen eşim evdeyken ben de hiç annemlere gidip kalmadım, bu sürekli işleri beni de darlıyor bizimde 7 mayıs evlilik Yıldönümümüz

Her emzirmede tek göğüs verenler diğer göğüsten süt sızıyorsa ne yapıyorsunuz diğer emzirme anına kadar
Ben göğüs pedi kullanıyorum ya çok sıkıcı oluyor ama artık cogunlukl islaniyorum . Lansinoh ped iyi geldi neyseki ki, göğüs terbiyesi olur diyorlardı da daha olmadı demek bizde
kızlar yaa normal mi bu kızımı kollarndan tutuyorumnadımlar ata ata gıdıyor (maşallah diyeyım. heleki sımdı oyun halısını gördü aman allahım ne adımlar koşacak
Canım bizimki de epeydir öyle, çok komik oluyor hep videoya çektim, kollarından tutuyorum o adimlayip ilerliyor , yorgun değilse yapıyor genelde çok eğlenceli

bsebse bize 2 dozluk verdi doktor. Digeri bi daha ki ay yapilacak dedi
Tercihi bana birakti doktor. Gsm gibi dusun dedi. Birinin kapsama alani biraz daha genis baska bi farklari yok dedi. Ucret olarak da 50 60lira fark eder dedi ben 3 istedim kuzun

Temiz yerler belli ben mesela bodrumda cam gibi denizi olan yerlerde sokmayi dusunuyirum her yerde olmaz
biz de karadağa gidecezz nasıpse Budva şehrine okadar harıka bıyer kı denızı fln muazzam.balayını balkan ülkelerinde yapmıstık arac kıralayıp bıze rehberlk yapan abi var makedonyalı o gezdırcek yıne bızı. kızımı orada sokucam ben de ❤

Tercihi bana birakti doktor. Gsm gibi dusun dedi. Birinin kapsama alani biraz daha genis baska bi farklari yok dedi. Ucret olarak da 50 60lira fark eder dedi ben 3 istedim kuzun
Mantikliymis canım bana da seçenek sumsa ben de senin gibi yapardim. Hayirlisi aryik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…