2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya chiccolar da cok pahalı kuzum ya ben maximum 500tl verme kanaatındeyım suan. ıstesem.esım alır ıtıraz etmez dıye düşünyrm ama neyy 1000tl mı bızım zamanımzda mama sandalyesı mı varmıs da der mi dıye düşünuyorum ben dıyorum cnku suan bnu

Dr salyasına dikkat et gibi şeyler dedi mi canım
Yok hic demedi. Asinin agzina diline bir kere degmesi bile yeterli kussada sorun olmaz dedi. Ben az gittim.kusmasin diye asidan sonra da emzirdim. Bu aralar salyanin onunu alamiyotuz zaten dun arklaydim 6aylik onunki bu kafar salyali degil o bile sasirdi

F Fobia canım ilk kızım 8 aylıkken gittik tatile vücudunu denize soktum. Bodrum torba tarafında.
Şimdi 2.kızım 6.aylıkken gideceğiz tatile deniz olayını soracağım doktora gittiğimde

Benim dr çok ayrıntıcı sanırım aşıdan sonra ilk 15 dk emzirme yok dedi. 3 saat süresince de salyaya dikkat dedi sana temas ederse elini yıka. Rota canlı bir aşı yetişkin kişiyi hasta eder dedi.
Salya bizde de çok tulumun önü sırılsıklam oluyor ilk kızımda da hiç yoktu böyle salya

P Puddingmuf burada annelerin yuzde 70i nerdeyse ikea antilop oneriyor. Gerek pratik tasiinmasi olsun herseyiyle. Sadece buyudukce dengesine dikkat edin dusmemeleri icin diyorlar
canım evet cok onerıyorlar ablamın kızı 2yasına yenı girdı ama cokzor sıgıyor ya. sanırım onu ben anneme fln gderken kullanmalık alacagım bıde kv.ye ınerken ındrırırm ama asıl alacagımı 3yasına dek kullanblcgı bsy alıcam 2olunca sıgamıyo bebısler

Valla hiiic demediler bana ben 5dk sonrada emzirdim neyse insallah gecmemistir bana o zaman

Hasta oldugu dan almaması normalmiş bu ası 2 aylık asının aynısıymıs ozman atesi cıkmadıysa sımdı de cıkmaz dedi. Ama biz 2 aylıkken bacak agrısını cok cekmiştik sukur bunda ıyı.
Cok sukur aman cikmasin ates agri da olmasin kiyamam ona zaten hastaymis❤ bir an once iyilesir insallah

Kizlar migrosta oyuncaklarda yuzde elli indirim var biliyorsunuz fisher priceinda tum oyuncaklarinda var. Bu arada deneyinlere annelere sorum hisirtili kitap aldim naasil yikamir makineye atsam bozulur mu malum hemen agzina aliyor
Faydasını goruyın mu kitabın Bı bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…