Valla esim ptesi adanaya gitti isi icin bu aksam doncek.sicak olur diye bisi almamis yanina usutmus orda. Dedim dondugunde de hastaysan direk annenin evine git buraya hic gelme
Saglıgı yerinde ya o yeter cok sukur ben fırsat buldukça diyet grubunda takılıyorum. Bas donmem sarılmam cok hemsıre lan alırken kansız mısın dedi kan cıkmıyırdu hamile gıbı hep 8-9 tansıyın
Benim dr çok ayrıntıcı sanırım aşıdan sonra ilk 15 dk emzirme yok dedi. 3 saat süresince de salyaya dikkat dedi sana temas ederse elini yıka. Rota canlı bir aşı yetişkin kişiyi hasta eder dedi.
Salya bizde de çok tulumun önü sırılsıklam oluyor ilk kızımda da hiç yoktu böyle salya
Valla esim ptesi adanaya gitti isi icin bu aksam doncek.sicak olur diye bisi almamis yanina usutmus orda. Dedim dondugunde de hastaysan direk annenin evine git buraya hic gelme
hahaha ıyı demıssın yaklasmasınlar koca kış hasta olmadı bebişler masallah dıyelım yaza hasta cıkkmayalım geçen benım bogazım agrıyorken opme benı demstım gelecekse hastalık senden gelsın demıstı ertesı sabah o da pert
Yok Ya aklım hep eşimde kalıyor eşim bizi pzt bırakır kendi salı gider genellikle şehir dışına ama o bir gece eşim de eve sadece yatmaya gelir siz olmayınca girilmiyor bu eve der en son güneşin battaniyesine sarılıp salonda uyumuş yatak odasına bile gitmemiş kıyamam ki
PPuddingmuf
burada annelerin yuzde 70i nerdeyse ikea antilop oneriyor. Gerek pratik tasiinmasi olsun herseyiyle. Sadece buyudukce dengesine dikkat edin dusmemeleri icin diyorlar
Bende antilop kullandim Internet tavsiyelerinden dolayi. Oglum 7 yada 8 aylikken yani zaten daha yeni yeni kullanmaya baslamistik one dogru agirligini verince sandalyeyle beraber yuzustu dustu. Ayina gore belki 1 kilosu fazlaydi yani birde kemikleri iri bebekler icin icine sokmasi bile zor ben yastikli atmistim mumkun degildi yastikli olarak icine sokmak yastigi cikariyordum cok rahatsiz edici bebekler icin materyali. Masasi cok ufak yani ben hiç begenmedim dustukten sonra zaten sikayet ettim mutfaka mermerin uzerine dustu birde allahtan birsey olmadi ama o korku bana yetti. Anneler icin sadece temizlemesi ve tasimasi kolay baska bir olumlu yani yok ama diger olumsuzluklarla karsilastirinca onlarında bir anlami kalmiyor benim icin
ya chiccolar da cok pahalı kuzum ya ben maximum 500tl verme kanaatındeyım suan. ıstesem.esım alır ıtıraz etmez dıye düşünyrm ama neyy 1000tl mı bızım zamanımzda mama sandalyesı mı varmıs da der mi dıye düşünuyorum ben dıyorum cnku suan bnu
kuzum cok pahaliymis ya burada 200 bisey kur farki arti vergiden bayagi pahali oluyor tabi. temiz ikinci eller vardir mutlaka kullanirsan bence bak bi. Ama mama sandalyesi yeme aliskanligini kazanmasi icin bayagi yardimci oluyor. Mama sandalyesiyle alakali kotu bir deneyim yasadigim icin ben oglumda kullanamadim korkudan. Eksilerinide goruyorum:))
Yok Ya aklım hep eşimde kalıyor eşim bizi pzt bırakır kendi salı gider genellikle şehir dışına ama o bir gece eşim de eve sadece yatmaya gelir siz olmayınca girilmiyor bu eve der en son güneşin battaniyesine sarılıp salonda uyumuş yatak odasına bile gitmemiş kıyamam ki ❤