2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen doğru valla. Bizimkide ondan bırakmak istemiyor demekki. Sefillik çekiyor. Birde fırsattan istifade arkadaşlariyla buluşuyor. Çok başıboş bırakmamak lazım.
Bizimki işten fırsat bulamıyor arkadaşlarıyla görüşmeye Ramazan ayı öncesi çok yoğunlar

Saglıgı yerinde ya o yeter cok sukur ben fırsat buldukça diyet grubunda takılıyorum. Bas donmem sarılmam cok hemsıre lan alırken kansız mısın dedi kan cıkmıyırdu hamile gıbı hep 8-9 tansıyın
Baş dönmesi ben de de var kana bakamadım daha hiç

Sabırla havaların ısınmasını bekliyorum Ne ısınmak bilmez havaymış arkadaş. Havaların dengesizliğinden kaloriferleri de bir yakıyorlar bir söndürüyorlar ev bugün buz gibi merkezi sistem olduğu için müdahale de edemiyoruz çocuk hasta olacak

Isitici al canim ben cocugu yikicak oldumda falan iki saniyede ates oluyor tekzenden goldmaster fanli isitici aldik cok iyiymis

Valla bizde bekliyoruz dört gözle ama ısınmıyor Migros’a gitsem mi bi diye düşünüyorum ama serin deyip vazgeçiyorum oyuncaklara bakacaktım

) paket oldun gene ) ay kiz bizim mahalleye a101 acilmis dun kanguruya koyup gidip gelim hava alalim dedim adama mesaj attim geri aradi bebek arabasi arabada ama diye bende kangruyla goturecem cocuk suan uyuyor bende temizlik yapiyorum bitsin gidecegiz dedim tamm gidin birazdan gelecem cikariz disarida dedi seytanligindan cocuk uyanmadan geldi tam isim yeni bitmisti sut sagdim
Hazirlandik cocuga iki sisme yele bir tulum aldik yemek tatli sonra kopemiizin gezmesi bitti bizi eve bagladi gitti )

Merhaba kızlar, nasılsınız? Herkese hayırlı kandillere ve hayırlı cumalar diliyorum. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen..
Arkadaşımız @Kartanesii8892 bahsetmişti bebeğimin durumundan. Ben pek girip yazamadım ama dualarınızı bir bir yanımda hissetim. Çok zor bir imtihandan geçiyorum çok da zor bir dönem atlattık. Umarım geçti gitti demek nasip olucak.. Az çok biliyorsunuzdur krabbe adında ölümcül tedavisi olmiyan 3-6 aylarda belirti veren genetik anne babanın taşıyıcı olmasından ötürü gelen bir hastalıktan şüphelendi doktorlar. 1ay hastanede yattık. Bebeğimden 80tüp kan alındı sayısı belli olmayan emarlar tomografiler çekildi ve nihayetinde eve geldik. Herşey temiz çıktı ama yinede bir genetik tedt gönderdik onun sonucunu bekliyoruz. Bebeğimin neyi vardı derseniz.. Bir dönem gözlerini tavana dikiyordu hiç tepki vermiyordu (doktorlar şunu unutuyor, bu bebek prematüre şuan 4aylık ama aslen daha 2 aylık yani çok tepki vermezki zaten) aylık kontrolda doktorumuzun endişesi üzerine hastaneye başvurduk zaten gidiş o gidiş oldu 1ayda zor çıktık, hastanelere düşürmesin rabbim kimseyi.. Şuanda durum nedir diye sorarsanız bebeğim gülen oynayan maşallahı olan bir bebek haline döndü hiçbir belirti kalmadı sonuçların temiz çıkmasını umut ediyoruz.. Amaa şunu söyliyeyim kızlar bebeğinizde endişe ettiğiniz durumlar varsa mutlaka doktora götürün ama hocaya da çıkın lütfen.. Biz okunduk tanıdığımız ve güvendiğimiz bir hocada ve bebeğim şifalandı inşaAllah

Ya çok çok sevdim çok şükür bin şükür tahlil sonucu da temiz gelecek inanıyorum

El kadar bebekten seksen tup yavrum benim allhm gercekten hastanelere dusurmesin cnm temiz cikmasina sevindim tek bosuna alinmis olsun cok cok gecmis olsun

Allah allah....
Daha zor olur diye düşünmüştüm. Keyifli olur diyorsun. Sizin yaş aralığı da pek yoktu değil mi bebekler arasında. Nasıl yapıyorsunuz? Yardımcınız var mı?

Terbiyesiz) bi terbiye edemediniz gogsunuzu ) acaba sutmu cokki dolup tasiyor bi ara sagim yapiyordun dimi kuzum sen memeye alistiMi prenses

Çok büyük geçmiş olsun çok sevindim ❤ inşallah son test de temiz çıkacak. Allah korusun bebeğini

Kız annesi olanlar....
Kızımın altını değiştirirken özel bölgesini kontrol ediyorum. Alışkanlık oldu artık. Kontrol etmesem için rahat etmiyor. Hani beyazlılar oluyor ya bir de bazen tüycük falan görüyorum alıyorum (bezden ve alt değiştirme örtüsünden çıkıyor sanırım...)
Konrtol etmem sakıncalı mı? Orasının yapısını etkiler mi? Eşim, her alt değiştirmede kontrol etme dedi.
Haftaya Dr. Da soracam.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kizlar bi haber vardi emziren anneler yarim gun çalisacak ucretin yarisini devlet yarisini isveren karsilayacak calisan anneler bosuna tam gun gitmeyin bi arastirin ucretsiz izine ayrilmak isteyenlerde var belki isinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…