2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah mübarek gün hürmetine o sonuçlar da temiz çıkar

İlginç kaç cc çıkıyor peki bir sağmada? Diğerini emzirirken akıyor benim diğerinden seninde birini sağarken diğerinden akmıyor o zaman
Yok canim akmiyor iste dedim gibi sekiz saat bekletip sagdigimda bir iki damla akiyor okadar beklemedimi akmiyor bile degisiyor canim saatine gore duzenli ikinsaate sagarim yada uc saate sagarim diyemedim
İcin bilmiyorum 120 geliyor 60 geliyor degisiyor

Doğrudur canım aman sütlerimiz bol bol olsun yetsin de azallmasın

Ben sadece çiş yaptıysa eğer o dış dudakları açıp temizlemiyorum dışından ıslak mendille temizliyorum ve sonrasında hep kuruluyorum ıslak kalmasın diye, ama çok kaka yaptıysa ve kakalar ön tarafa da geldiyse içini açıp su ve pamukla temizliyorum kaka bulaşmışsa eğer, kaka bulaşmadığı surece dokunmuyorum, zaten hemen hemen hergun yıkıyorum yıkarken de temizleniyor, ekstra bişey yapmıyorum

Kizlar hergun ne yemek yapiyorsunuz bana şuda guzel oluyor dene diyebileceginiz birsey varmi aksama kürdan kebabi yapmayi dusunuyordum
Gecen degisik napsam napsam derken etin yanina patates graten yapim dedim millet bayiliyor oda ne agiza girecek gibi degil icim kalkti bende bayilacaktim birdaha firinda kremali birseyler yapmam kokuyordu resmen )

İyi seninki gene gelmiş götürmüş bak benimki onu da yapmıyor aşı var Perş günü o gun gezeriz işte diyor bebek aşı olacak belki huysuz olacak belli ateşlenecek ben avm gezecekmişim bak bak akla bak ben kocama bakmam da üşür diye çıkamıyorum şimdi, yoksa hiç ona müdana etmem koyar kanguruya çıkarım, havalar ısınsın

Göğüs pedi var o halde akıyor yatmadan önce incir havuç kaynatıp içiyorum ee bir de uyuyunca fazla oluyor sanırım
Incir havuc mu süt yaptı o kadar acaba,yanlis hatirlamiyorsam senin sütün yetmiyor mama veriyorum diyordun. Cok sevindim boyle olmasina
Tarifin nasil acaba
Masallah cok sevindim bebeginin boyle olmasina, insallah birseyi yoktur sonuçlar temiz gelir ❤

Göğüs pedi var o halde akıyor yatmadan önce incir havuç kaynatıp içiyorum ee bir de uyuyunca fazla oluyor sanırım
Geceleri zAten uyuduğumuz için sut birikiyor vücut dinlenince enerjisini süt yapmaya harcıyor akşamları yatarken değilde sabahları kalkınca ya da öğleden sonraları içsen daha iyi olmaz mı ki

9 kapi gezin artik kanguruya koy oh heryer size guzel olur yaz gelsin sen anen yanina git ozlemistir seni de kiz sana birsey anlatim bikere evdeyim agda yapiyorum sonra dusa girdim benim adama da haber etmedim dusa girecegimi bu dukkanda kapinin onune cikiyor bitane bayanin telefon konusmasina sahit oluyor kadinda kocamla
Bosanma durumuna geldik arayip durma artik yedik ictik yattik kalktik evlilimin pesine dustum arama vsvs konusuyor bizimki bunu duyunca hemen eve geliyo beni kontrol etmeye zile basa basa sonra dedim dustaydim odalara bakiyor ne oldu diyorum birsey demiyor sonradan dedi tovbeler olsun
Simdi eve gelir kapiya tiktik vurur bilirim o gelmis sucu geldi tupcu geldi evde baska koclar varsa sonra gelim der ) ) dalga geciyor artik bi ara koc varmi evde diye sorardi )

10 gun sonra annemlerdeyim Ay kızma ama seninki manyak kız tövbe tövbe

Sende ben gibi paketli gidada cok tuketiyorsun dimi yaza veririm
Diye kendini avutakoy )
Evet ama Bugun henüz yemedim kız günde bir tane bile yesem gene iyi dün eşime dedim gene markette ne varsa al gel tatlı diye bi poşet almış beniö pis boğazlılığım normal insanlar bir tane yer yeter benim mide geniş tabi valla yetmiyor 2-3 allah ne verdiyse tabi dün henüz tartılmamıştım şimdi tartıldım

Bizde oyle kiler hep market urunu bu lokmalik kekler olurya onu yemem iki dk surmuyor uzerinde birde yaklasik 16 adet yaziyor onun uzumlusunu hindistancevizlisini dort dk mideye indiriyorum ) uzerine birde bakiniyorum baska baska ne yesem diye )

şimdi ben de bunu yaptım ben herzaman siliyorum detaylıca ennufak birseyden bıle mıkrop kapmasın diye. bence sakıncası yoktur dikkatle yapıldığı sürece

Allah allah....
Daha zor olur diye düşünmüştüm. Keyifli olur diyorsun. Sizin yaş aralığı da pek yoktu değil mi bebekler arasında. Nasıl yapıyorsunuz? Yardımcınız var mı?
2.çocuk kolay 2 çocuk zor diyelim:)
Annem var ara ara geliyor başka yardımcım yok.
Yaş farkı 3 yaş 3 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…