2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dualarimiz hep sizinle kuzum.. son test de iyi gelicek rabbimin izniyle su mubarek gunde.. cok sevindim.. Rabbim hepimize bağışlasin bebeklerimizi❤

Bitmis çoğu birkac şey daha alayim dedim millet talan etmis birde 5m migroslara gittim

Ben uygulamasından sipariş ediyorum hep. Şimdi oyuncaklara baktım da pek bir şey yok yaa. Mağazada daha mı fazla üründe indirim varmış kuzum

Ben uygulamasından sipariş ediyorum hep. Şimdi oyuncaklara baktım da pek bir şey yok yaa. Mağazada daha mı fazla üründe indirim varmış kuzum
Tüm oyuncaklar indirimde legolar barbieler fisher pricelar peluslar arabalar Bebek evleri vs vs. O tukendigi icin cikmiyor kuzum uygulamasinda da bitti cogu sey

Terbiyesiz) bi terbiye edemediniz gogsunuzu ) acaba sutmu cokki dolup tasiyor bi ara sagim yapiyordun dimi kuzum sen memeye alistiMi prenses
He kız benim şimdi eskisi gibi çok emmesese yine orta yolu bulduk canim, emiyor yine benim süt çok geliyor ya hala çok yiyorum evimde küçük fazla hareket edemiyorum ondan olsa gerek fazla enerji süte

Geceleri zAten uyuduğumuz için sut birikiyor vücut dinlenince enerjisini süt yapmaya harcıyor akşamları yatarken değilde sabahları kalkınca ya da öğleden sonraları içsen daha iyi olmaz mı ki

Bi sabah kahvaltıdan sonra öğlene doğru içiyorum, süt daha yeni yeni kendine geliyor benim canım safra ameliyatı oldum o da etkiledi azalmıştı

Isitici al canim ben cocugu yikicak oldumda falan iki saniyede ates oluyor tekzenden goldmaster fanli isitici aldik cok iyiymis
Var canım ufo ısıtıcı var ayaklı bizde. Yaktım ama saçma yani kaloriferi istediğin gibi yakamamak. Havalar da öyle dengesiz ki bir gün 15 derece bir gün 5 derece.

Valla bizde bekliyoruz dört gözle ama ısınmıyor Migros’a gitsem mi bi diye düşünüyorum ama serin deyip vazgeçiyorum oyuncaklara bakacaktım
Canım migros sanalmarket indir orda da var oyuncaklar kapına getiriyorlar :) ben çıkamadığım zaman, ki genelde çocukla tek olduğum için, ordan sipariş veriyorum market alışverişimi falan.

Var canım ufo ısıtıcı var ayaklı bizde. Yaktım ama saçma yani kaloriferi istediğin gibi yakamamak. Havalar da öyle dengesiz ki bir gün 15 derece bir gün 5 derece.
Merkezi sistem olunca oyle oluyor malesef ben hic kapatmiyorum aicak olursa camlari aciyorum ) kapiyi aciyorum ufoda isitmiyor ya azicik yaniyo otomatik kapaniyor yanina oturursan guzel az otede dur kendine anca faydasi bu arada duru kusumuzun ceketi ne hos nereden akdiniz cok tatli olmus

Uyurken pratik ne varsa o önceden hep yeni şeyler yapmayı severdim şimdi olmuyor. Eşim de diyor yemek olsun da fark etmez
Ama sultan kebabı tavsiye ederim

He kız benim şimdi eskisi gibi çok emmesese yine orta yolu bulduk canim, emiyor yine benim süt çok geliyor ya hala çok yiyorum evimde küçük fazla hareket edemiyorum ondan olsa gerek fazla enerji süte
Hem meme hem biberon devam ediyorsunuz ozaman
Fazla sutu Dolaba at kuzum buyuyunce yetmiyor diyorlar
) kilosunu 400 tl satiyorlar ) internette denk geldi İki yasindan sonra sutten kesmeyip isi ticaretemi dokuyorlar acaba )

Uyurken pratik ne varsa o önceden hep yeni şeyler yapmayı severdim şimdi olmuyor. Eşim de diyor yemek olsun da fark etmez
Ama sultan kebabı tavsiye ederim
Bu lavasa baharatli tavugu sario rulo rulo kesip yogurt dokulen dimi bi ara yapmistim
Birde tepside farkli yapiyorlar yuvarlak
omu ? Hangi sekilde yapiyorsun cnm sen

Aynen kuzum ufo da vurduğu yeri ısıtıyo sadece ben de bebeğe doğru yöneltiyorum uzaktan Tabi şimdi ayaklanmadığı için iyi de ilerde ayaklandığında hem tehlikeli hem de yerinde durmayacağı için manasız olacak. Sağol teyzesi Lcw’den aldık kuzuma mevsimlik arada güneş yüzünü gösterince giydiriyorum

Bu ceketin sarısını da ben aldım çok tatlış
İndirdim Migros sanalı, ekstra bir getirme ücreti falan oluyor mu hiç almadım oyle ben

Bende senin gibi düşünüyordum ama inan ikinci de çok tatlı oluyor :)

kızlar kızım uyuyor şuan telefonu tv.ye yansıttım kamerayı açtım kızımı gören yere koydum tvden bakıyorum salonda kahve ıcerken kızıma. kımıldandıgında gıttım pışpış yaptım. nedn daha once aklıma gelmemişse tavsıye edıyorumm kameraya gerek yokmus

Ben de öyle yapıyorum. Islak mendil kullanmıyorum farklı olarak. Pamuklu mendillerden kullanıyorum ıslatıp.
Kontrol amaçlı azcık bakıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…