Dualarimiz hep sizinle kuzum.. son test de iyi gelicek rabbimin izniyle su mubarek gunde.. cok sevindim.. Rabbim hepimize bağışlasin bebeklerimizi❤Merhaba kızlar, nasılsınız? Herkese hayırlı kandillere ve hayırlı cumalar diliyorum. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen..
Arkadaşımız @Kartanesii8892 bahsetmişti bebeğimin durumundan. Ben pek girip yazamadım ama dualarınızı bir bir yanımda hissetim. Çok zor bir imtihandan geçiyorum çok da zor bir dönem atlattık. Umarım geçti gitti demek nasip olucak.. Az çok biliyorsunuzdur krabbe adında ölümcül tedavisi olmiyan 3-6 aylarda belirti veren genetik anne babanın taşıyıcı olmasından ötürü gelen bir hastalıktan şüphelendi doktorlar. 1ay hastanede yattık. Bebeğimden 80tüp kan alındı sayısı belli olmayan emarlar tomografiler çekildi ve nihayetinde eve geldik. Herşey temiz çıktı ama yinede bir genetik tedt gönderdik onun sonucunu bekliyoruz. Bebeğimin neyi vardı derseniz.. Bir dönem gözlerini tavana dikiyordu hiç tepki vermiyordu (doktorlar şunu unutuyor, bu bebek prematüre şuan 4aylık ama aslen daha 2 aylık yani çok tepki vermezki zaten) aylık kontrolda doktorumuzun endişesi üzerine hastaneye başvurduk zaten gidiş o gidiş oldu 1ayda zor çıktık, hastanelere düşürmesin rabbim kimseyi.. Şuanda durum nedir diye sorarsanız bebeğim gülen oynayan maşallahı olan bir bebek haline döndü hiçbir belirti kalmadı sonuçların temiz çıkmasını umut ediyoruz.. Amaa şunu söyliyeyim kızlar bebeğinizde endişe ettiğiniz durumlar varsa mutlaka doktora götürün ama hocaya da çıkın lütfen.. Biz okunduk tanıdığımız ve güvendiğimiz bir hocada ve bebeğim şifalandı inşaAllah
Bitmis çoğu birkac şey daha alayim dedim millet talan etmis birde 5m migroslara gittim
Tüm oyuncaklar indirimde legolar barbieler fisher pricelar peluslar arabalar Bebek evleri vs vs. O tukendigi icin cikmiyor kuzum uygulamasinda da bitti cogu seyBen uygulamasından sipariş ediyorum hep. Şimdi oyuncaklara baktım da pek bir şey yok yaa. Mağazada daha mı fazla üründe indirim varmış kuzum
He kızTerbiyesiz) bi terbiye edemediniz gogsunuzu ) acaba sutmu cokki dolup tasiyor bi ara sagim yapiyordun dimi kuzum sen memeye alistiMi prenses
Geceleri zAten uyuduğumuz için sut birikiyor vücut dinlenince enerjisini süt yapmaya harcıyor akşamları yatarken değilde sabahları kalkınca ya da öğleden sonraları içsen daha iyi olmaz mı ki
Var canım ufo ısıtıcı var ayaklı bizde. Yaktım ama saçma yani kaloriferi istediğin gibi yakamamak. Havalar da öyle dengesiz ki bir gün 15 derece bir gün 5 derece.Isitici al canim ben cocugu yikicak oldumda falan iki saniyede ates oluyor tekzenden goldmaster fanli isitici aldik cok iyiymis
Tamam bacimUgras uğraş sen uğraş yeter ki sen en büyük nesemsin benim❤
Canım migros sanalmarket indir orda da var oyuncaklar kapına getiriyorlar :) ben çıkamadığım zaman, ki genelde çocukla tek olduğum için, ordan sipariş veriyorum market alışverişimi falan.Valla bizde bekliyoruz dört gözle ama ısınmıyorMigros’a gitsem mi bi diye düşünüyorum ama serin deyip vazgeçiyorum oyuncaklara bakacaktım
Merkezi sistem olunca oyle oluyor malesef ben hic kapatmiyorum aicak olursa camlari aciyorumVar canım ufo ısıtıcı var ayaklı bizde. Yaktım ama saçma yani kaloriferi istediğin gibi yakamamak. Havalar da öyle dengesiz ki bir gün 15 derece bir gün 5 derece.
Tatile gideceğim 2 tişört iki pantolon buldum elbiseler hep 36 beden bense 40Süt olsun diye diye yemeğe devam edersem 80 e kadar gideceğim herhalde2 kilo almışım 72 olmuşum
Kizlar hergun ne yemek yapiyorsunuz bana şuda guzel oluyor dene diyebileceginiz birsey varmi aksama kürdan kebabi yapmayi dusunuyordum
Gecen degisik napsam napsam derken etin yanina patates graten yapim dedim millet bayiliyor oda ne agiza girecek gibi degil icim kalkti bende bayilacaktim birdaha firinda kremali birseyler yapmam kokuyordu resmen)
Hem meme hem biberon devam ediyorsunuz ozamanHe kızbenim şimdi eskisi gibi çok emmesese yine orta yolu bulduk canim, emiyor yine benim süt çok geliyor ya hala çok yiyorum evimde küçük fazla hareket edemiyorum ondan olsa gerek fazla enerji süte
Bu lavasa baharatli tavugu sario rulo rulo kesip yogurt dokulen dimi bi ara yapmistimUyurken pratik ne varsa oönceden hep yeni şeyler yapmayı severdim şimdi olmuyor. Eşim de diyor yemek olsun da fark etmez
Ama sultan kebabı tavsiye ederim
Zayıflamak istiyorum deli gibi istiyorumTatile gideceğim 2 tişört iki pantolon buldum elbiseler hep 36 beden bense 40
Aynen kuzum ufo da vurduğu yeri ısıtıyo sadece ben de bebeğe doğru yöneltiyorum uzaktanMerkezi sistem olunca oyle oluyor malesef ben hic kapatmiyorum aicak olursa camlari aciyorum) kapiyi aciyorum ufoda isitmiyor ya azicik yaniyo otomatik kapaniyor yanina oturursan guzel az otede dur kendine anca faydasi bu arada duru kusumuzun ceketi ne hos nereden akdiniz cok tatli olmus
Bu ceketin sarısını da ben aldımAynen kuzum ufo da vurduğu yeri ısıtıyo sadece ben de bebeğe doğru yöneltiyorum uzaktanTabi şimdi ayaklanmadığı için iyi de ilerde ayaklandığında hem tehlikeli hem de yerinde durmayacağı için manasız olacak. Sağol teyzesi ❤ Lcw’den aldık kuzuma mevsimlik arada güneş yüzünü gösterince giydiriyorum
Bende senin gibi düşünüyordum ama inan ikinci de çok tatlı oluyor :)Kesinlikle evet ikincisi daha tecrübeli olur ama ilk bi başka eşime şimdiden diyorum kardeşi olursa eğer bu kardeşe haksızlık olur çünkü ben hayatımın her alanında güneşi daha çok seveceğim yani tabi kardeşini seveceğim o ayrı ama güneşe bakışım farklı olacak ben onunla anneliği tattım onunla büyüdüm onunla birlikte öğrendim bi çok şeyi ama kardeşinde hazıra konmuş olacağım çabasız sevgi gibi kardeş
Tüm oyuncaklar indirimde legolar barbieler fisher pricelar peluslar arabalar Bebek evleri vs vs. O tukendigi icin cikmiyor kuzum uygulamasinda da bitti cogu sey
Ben de öyle yapıyorum. Islak mendil kullanmıyorum farklı olarak. Pamuklu mendillerden kullanıyorum ıslatıp.Ben sadece çiş yaptıysa eğer o dış dudakları açıp temizlemiyorum dışından ıslak mendille temizliyorum ve sonrasında hep kuruluyorum ıslak kalmasın diye, ama çok kaka yaptıysa ve kakalar ön tarafa da geldiyse içini açıp su ve pamukla temizliyorum kaka bulaşmışsa eğer, kaka bulaşmadığı surece dokunmuyorum, zaten hemen hemen hergun yıkıyorum yıkarken de temizleniyor, ekstra bişey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?