2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
şimdi ben de bunu yaptım ben herzaman siliyorum detaylıca ennufak birseyden bıle mıkrop kapmasın diye. bence sakıncası yoktur dikkatle yapıldığı sürece
Ben o kadar kibar yapıyorum ki.
Dr. En son gittiğimde uygulamalı gösterdi. Bir sert yaptı. Ayy nasıl yapıyor diye bağırıverdim bir anda

Ben o kadar kibar yapıyorum ki.
Dr. En son gittiğimde uygulamalı gösterdi. Bir sert yaptı. Ayy nasıl yapıyor diye bağırıverdim bir anda
ben de hızlıca yapıyorum canım ama yıne de dıklat edıyorum tabı başlarda korkuyorduma ama artık saldım bastırmazsak tam temızlenemez dıye düşündüm

Yaa çok iyi ben evdeki tartıyı "bozuk bu, yanlış tartıyo bu" diye diye bozdum hiç çalışmıyo. Şimdi kafam rahat
Ben de yanlış tartıyor diye diye bin kere tartıldım pili bitti yeni pil almıyorum kafam rahat ama şu tartıdan olaydı fili görüp kendime gelirdim

sabah 7 de uyanan kızım ancak şimdi 20 dk dır uyuyor ha uyanır diye bi gidip kahve bile yapmadım kendime koca insan ben uyuycam sabahın nûrundan beri uyanığız o bebe ama gözler boncuk boncuk bakıyor sabah beri

sabah 7 de uyanan kızım ancak şimdi 20 dk dır uyuyor ha uyanır diye bi gidip kahve bile yapmadım kendime koca insan ben uyuycam sabahın nûrundan beri uyanığız o bebe ama gözler boncuk boncuk bakıyor sabah beri
Senin annene gitme zamanın gelmiş belli ki
Orda uyuyor ya

Bu ceketin sarısını da ben aldım çok tatlış
İndirdim Migros sanalı, ekstra bir getirme ücreti falan oluyor mu hiç almadım oyle ben
Sarısını da gördüm çok güzel gerçekten ama benim kız sarı olduğu için açmadı Canın getirme ücreti yok ama minimum tutar var bizim burası için min tutar 60 tl

Sarısını da gördüm çok güzel gerçekten ama benim kız sarı olduğu için açmadı Canın getirme ücreti yok ama minimum tutar var bizim burası için min tutar 60 tl

Getirme ücreti ekleniyo bende 3-5 lira bir şey alışveriş tutarına göre düşüyo getirme ücreti hatta

Yufka ile yuvarlak olanı yapıyorum tabağın içine koyup şekil verip içini doldur ters çevir vs vs:)
Ben digeri rulo gibi sarip yaptim hic guzel olmamisti saatlerce bunami ugrastim demistim ama dedigin gibi yuvarlak firinda kasarla gzul birseye benziyor yarin yapim onuda

Amannn işin çok zor. Niye uyumuyor bu yaramaz bakim. Hep mi böyle.

Annem senin eline bi kepce verirdim bi bakardim aa uyuyakalmis diye anlatir... benim ki eline kepce alip oynayacak duruma gelse birak oturup o kepceye bakmayi nereye firlatsam ne yapsam diye bakar Bu Çocuklar niye boyle oldu ya hamilelikte ictigimiz folik asitten vitaminlerden falan mi acaba

Bebe pudrasını daha önce burda konuştuk mu hatırlamıyorum. Popo için değil de boynunda kızarıklık olmaya başladı çizgi çizgi. Pudra kullanmayı düşünmüyorum. Bu kızarıklıklar için ne kullanabiliriz kızlar?

Ben poposu icin kullandigim bepanthen pisik kremini oraya da suruyorum canim.bi zarari var mi bilemedim de ise yaradi gibi

Yaa canim cok fena cigkofte ayran istiyor kizlar ya. Çocuga gaz yapar, baharatlari sutten gecer di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…