şimdi ben de bunu yaptım ben herzaman siliyorum detaylıca ennufak birseyden bıle mıkrop kapmasın diye. bence sakıncası yoktur dikkatle yapıldığı sürece
Bu lavasa baharatli tavugu sario rulo rulo kesip yogurt dokulen dimi bi ara yapmistim
Birde tepside farkli yapiyorlar yuvarlak
omu ? Hangi sekilde yapiyorsun cnm sen
sabah 7 de uyanan kızım ancak şimdi 20 dk dır uyuyor ha uyanır diye bi gidip kahve bile yapmadım kendime koca insan ben uyuycam sabahın nûrundan beri uyanığız o bebe ama gözler boncuk boncuk bakıyor sabah beri
sabah 7 de uyanan kızım ancak şimdi 20 dk dır uyuyor ha uyanır diye bi gidip kahve bile yapmadım kendime koca insan ben uyuycam sabahın nûrundan beri uyanığız o bebe ama gözler boncuk boncuk bakıyor sabah beri
Sarısını da gördüm çok güzel gerçekten ama benim kız sarı olduğu için açmadı Canın getirme ücreti yok ama minimum tutar var bizim burası için min tutar 60 tl
Sarısını da gördüm çok güzel gerçekten ama benim kız sarı olduğu için açmadı Canın getirme ücreti yok ama minimum tutar var bizim burası için min tutar 60 tl
Ben digeri rulo gibi sarip yaptim hic guzel olmamisti saatlerce bunami ugrastim demistim ama dedigin gibi yuvarlak firinda kasarla gzul birseye benziyor yarin yapim onuda
Annem senin eline bi kepce verirdim bi bakardim aa uyuyakalmis diye anlatir... benim ki eline kepce alip oynayacak duruma gelse birak oturup o kepceye bakmayi nereye firlatsam ne yapsam diye bakar Bu Çocuklar niye boyle oldu ya hamilelikte ictigimiz folik asitten vitaminlerden falan mi acaba
Bebe pudrasını daha önce burda konuştuk mu hatırlamıyorum. Popo için değil de boynunda kızarıklık olmaya başladı çizgi çizgi. Pudra kullanmayı düşünmüyorum. Bu kızarıklıklar için ne kullanabiliriz kızlar?
Bebe pudrasını daha önce burda konuştuk mu hatırlamıyorum. Popo için değil de boynunda kızarıklık olmaya başladı çizgi çizgi. Pudra kullanmayı düşünmüyorum. Bu kızarıklıklar için ne kullanabiliriz kızlar?