2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben pisik kremi suruyorum canim sudocrem bende ki koltuk altida kizariyo boynunun altida azcikta tombisse hep oluyo

Getirme ücreti ekleniyo bende 3-5 lira bir şey alışveriş tutarına göre düşüyo getirme ücreti hatta
Sanırım konuma göre de değişiyor canım. Mesafe artınca da artıyor veya azalıyor olabilir. Benden almadılar getirme ücreti hep düşülüp 0 tl oldu

Pudra önerilmiyor canım. Benim kızımın da boynu gıdısından ötürü sürekli pişiyor. Ben kanteron yağı kullanıyorum, zeytinyağı ile ev yapımı. Saatler içerisinde kızarıklık hafifliyor ertesi gün geçiriyor. Hem de doğal içerikli. Poposuna da birkaç günde bir sürüyorum. Doğal olduğu için içim rahat oluyor. Sudocrem de var ama içeriği kimyasal olduğu için özellikle boyun bölgesinde kullanmaya tereddüt ettin. Öneririm kanteron yağını şiddetle :))

Ay birde en acilisindan olsaaa
Ben tarti paylasiyorum siz cig kofte diyosunuz hele acili acili of nasil giderdi yapmayin boyle seyler
Ay hic dusunmeden yazdim direkt gercekten caninizi cektirdim bak gunaha girdim az gunahim varmis gibi yaa ben tarti kilo saldim gitti yaa.... instagrami olanlar asagidakini izlesin bak aynen bu kafadayim perdeden bikini yaparim gene yerim

Amannn işin çok zor. Niye uyumuyor bu yaramaz bakim. Hep mi böyle.
Aslında hep böyle değil bi gun iyiyse sorunsuz uyuyup uyanıyorsa muhakkak 2-3 gun kendi bayılana kadar uyumaz,dün gündüz 1er saatten 2 saat uyudu bu benim için Harika bir gun demek, Bugun de işte 45 dk falan uyudu sadece

kızımda da olyor ya gıdısı var ondan mı anlamadım kıyafetlerden mi?

Ay hic dusunmeden yazdim direkt gercekten caninizi cektirdim bak gunaha girdim az gunahim varmis gibi yaa ben tarti kilo saldim gitti yaa.... instagrami olanlar asagidakini izlesin bak aynen bu kafadayim perdeden bikini yaparim gene yerim
İşte ben de gene yerim sorun orda zaten neyse ki kocam da yemeyi seven birigelsin de acılı çiğ köfte mi çekti canın diyim aklına sokayım

İşte ben de gene yerim sorun orda zaten neyse ki kocam da yemeyi seven birigelsin de acılı çiğ köfte mi çekti canın diyim aklına sokayım
Ben de dayanamadim hamileligimde bole bisiye bu kdr istek duymamistim. Aradim kocami sen kendine bi cig kofte al dedim anlamadi alayim bari dedi 3-4 isirik alayim bari onunkinden ya

yaa çoközledim çiğköfteeeyiiii
Ya tadımlık yiyin kuzular valla emziren anneler içinde aşermek diye bişiy var göğsünüz şişer yiyin hevesiniz geçsin bir dürüm yiyeceğinize yarım yersiniz F Fobia bsebse B bence91
Mesela ben doritos ve köfte yediğimde çocuk ertesi gün ful emdiği sütü kusuyor ama köfte yaptığımda 5 tane yiyeceksem 1 tane yiyorum, cipsten bi kaç tane alıp nefsimi köreltiyorum

Utanarak ve uzulerek soyluyorum ama ben cips bayagi bayagi yiyorum ya hayir simdi yazinca bole diyeceksiniz ki ey salakcik hanim cips yiyosun cig kofteden mi zararli diye cekiniyosun

Yaa formunu koruyabiliyor mu Benim çiğ köfte dükkanım olsa kendim yemekten zarar ederdim hep
Ablamı arıyorum mesela kahvaltı yapıyorum 1,5 dürüm diyor akşamları mezeleri direk çiğ köfte, birine giderken tatlı pasta vs alırız ya ablamlar direk 1 kilo çiğ köfte götürür

Ben hem hamileliğimde hem de doğumdan sonra hiç baharattan acıdan kaçınmadım o yüzden alıştı heralde çocuk ayıptır söylemesi daha dün süs biber turşusu yedim. Ya bizim çocuk alıştı ya da o yüzden şekilden şekle giriyor emerken ben farkedemedim o yüzden bugün birer dürüm atarız bundan da bişey olmaz heralde

Utanarak ve uzulerek soyluyorum ama ben cips bayagi bayagi yiyorum ya hayir simdi yazinca bole diyeceksiniz ki ey salakcik hanim cips yiyosun cig kofteden mi zararli diye cekiniyosun
Yok canım Estağfirullah, ben de başta anlamadım cipsin dokunduğunu, ki doritos çok severim hele dip sos yapıp batırıp batırıp koca bir paketi bitiririm, 2-3 kez ard arda oldu ve sonra da denemek için yedim karar verdim ben doritos yiyince kusuyor, köfte yiyince kusuyor ve 3 gun önce içli köfte yedim gene kustu deneme yanılma benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…