2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
köfte cıps flan yıyorum kuzum ama cıgkofte yıyen arkadasımın bebegı pişik olmus ondan korkuyorum esım yedı gecenlerde ondan ısırdım ama kana kana yemek cok ıstıyorum

Grup açalım emzirme donemimiz bitince motive oluruz diyet spor, belki bu yaz bile ufaktan küçük hedeflerle başlarız
Kadınlar kulübünde emzirme takımları var yaa canım ilk doğumda orda kilo verdim ben

Ahhh o kadarr sevindim ki gözlerim doldu Küçücük masum melek çok çok daha güzel günlerini görün uzuun bir ömür maşallahh Şükürler olsun

burda hersey böyle kız. chıcconun cogu modelı oyle en asagı 700,800 tl. sorsan malıyetlerı 3te bırı dahi degıl. yazık gerçekten bu fıyatlara komık yani. ne yasadınız ya mama sandalyesndn mı düştü

Pudra evet hiç önerilmiyormuş. Çok vıcık vıcık oluyor mu o yağla peki? Aktarlarda falan vardır sanırım

Ben pisik kremi suruyorum canim sudocrem bende ki koltuk altida kizariyo boynunun altida azcikta tombisse hep oluyo

Ya evet koltuk altı,bacaklardaki boğum yerle bi de boyun. Sudocrem kullanıyorum popoya da boyun için bilemedim. Her gün mü sürüyosun sen

Evet canim ikea antilop almistim onlar cok hafif oglum agirligini on tarafa verince yuzustu masayla dustu chicco cok agir bide masasida koltugu da genis ama cok pahaliymis. Uygun fiyatli bir model gorursem yazarim kuzum♡

Evet canim ikea antilop almistim onlar cok hafif oglum agirligini on tarafa verince yuzustu masayla dustu chicco cok agir bide masasida koltugu da genis ama cok pahaliymis. Uygun fiyatli bir model gorursem yazarim kuzum♡
allahım korumuş yaa . vallahı dogru dıyosun hafıflık rıskk bn smdı babyplus var bde sunnybaby onları gözume kestrdım. bizim kız da tosun guvenemem vallahı buay 8e yaklasmstr dye dusunuyorum kg.nı gecen ay 900 gram almstı buay dahacok almıstr aşırı emıyor ınanılmz agrlastı bakalım ne cıkcak

Ya evet koltuk altı,bacaklardaki boğum yerle bi de boyun. Sudocrem kullanıyorum popoya da boyun için bilemedim. Her gün mü sürüyosun sen
Gun asiri sürmüyorum canim ya , genekde ilik pamukla siliyorum arada da suruyorum cunku hava almadigi icin her turlu kizariyo 1 gune gecse bile bide orada pamukcuk fln toplaniyo kizarikliginden ziyade ona dikkat etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…