- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Oglanlara yok galiba bundan :-((Sarısını da gördüm çok güzel gerçekten ama benim kız sarı olduğu için açmadıCanın getirme ücreti yok ama minimum tutar var bizim burası için min tutar 60 tl
3 aylik kilosu kactiki kuzumallahım korumuş yaa . vallahı dogru dıyosun hafıflık rıskk bn smdı babyplus var bde sunnybaby onları gözume kestrdım. bizim kız da tosun guvenemem vallahı buay 8e yaklasmstr dye dusunuyorum kg.nı gecen ay 900 gram almstı buay dahacok almıstr aşırı emıyor ınanılmz agrlastı bakalım ne cıkcak
Aynen risk ben parasindan degil hem kucuk hem tasimasi kolay diye aldim internette hep oneriliyordu ama ben yemek yerken surekli basinda beklemek gerektigini dusunemedim:/ zaten oyle sevmemde. Bébé yemek masasinda yemek yerken ben mutfagi toplayabilmeliyim icim rahat. Kizim icin bakiyorum simdi burada en pahali markalarin ikinci elleri cok ucuza veriliyor 100 gibi onlara bakacagim bende cok para vermek istemiyorum cunku :)allahım korumuş yaa . vallahı dogru dıyosun hafıflık rıskk bn smdı babyplus var bde sunnybaby onları gözume kestrdım. bizim kız da tosun guvenemem vallahı buay 8e yaklasmstr dye dusunuyorum kg.nı gecen ay 900 gram almstı buay dahacok almıstr aşırı emıyor ınanılmz agrlastı bakalım ne cıkcak
Bende okonci el bakiyorum, 200 tl ye cok guzeller var kademeli vs ayri tepsili sifirlari 700 800Aynen risk ben parasindan degil hem kucuk hem tasimasi kolay diye aldim internette hep oneriliyordu ama ben yemek yerken surekli basinda beklemek gerektigini dusunemedim:/ zaten oyle sevmemde. Bébé yemek masasinda yemek yerken ben mutfagi toplayabilmeliyim icim rahat. Kizim icin bakiyorum simdi burada en pahali markalarin ikinci elleri cok ucuza veriliyor 100 gibi onlara bakacagim bende cok para vermek istemiyorum cunku :)
3 aylik kilosu kactiki kuzum
6790gramdı canm zıbınla. 900gram almstı gecen ay. buay daha cok emıyor dha fazla aldgnı hssedyorm gecen ay bırz dha az emmıstı hatta. kolum kopuyor vallhı Allahtannkucak ıstemyor genelde3 aylik kilosu kactiki kuzum
kızlar kızım uyuyor şuan telefonu tv.ye yansıttım kamerayı açtım kızımı gören yere koydum tvden bakıyorum salonda kahve ıcerken kızıma. kımıldandıgında gıttım pışpış yaptım. nedn daha once aklıma gelmemişse tavsıye edıyorummkameraya gerek yokmus
Utanarak ve uzulerek soyluyorum ama ben cips bayagi bayagi yiyorum yahayir simdi yazinca bole diyeceksiniz ki ey salakcik hanim cips yiyosun cig kofteden mi zararli diye cekiniyosun
Kanda bısey yokmus tansiyon hep dusuk tuz ye dedi. Sende bakit canım birde emzirmeye cok etkiliyorBaş dönmesi ben de de var kana bakamadım daha hiç
Gun asiri sürmüyorum canim ya , genekde ilik pamukla siliyorum arada da suruyorum cunku hava almadigi icin her turlu kizariyo 1 gune gecse bile bide orada pamukcuk fln toplaniyo kizarikliginden ziyade ona dikkat etmeye calisiyorum
Benimkide kıyafetle 7150 idi canım net 7 dedi ebemiz benimki hep kucak istiyor ve kucakta uyuyor yada memede , benim kollar felç zaten ama 3 ten sonra azaliyor kilo alimlari genelde ne kdr cok emerse emsin haraketleri de arttigi icin o kadar alamiyorlar6790gramdı canm zıbınla. 900gram almstı gecen ay. buay daha cok emıyor dha fazla aldgnı hssedyorm gecen ay bırz dha az emmıstı hatta. kolum kopuyor vallhı Allahtannkucak ıstemyor genelde
Masallah kuzuyaNihayet dün evimize döndük.. bugün sağlık ocağında 5 gün gecikmeyle 3 aylık izlemimiz yapıldı. 6700 kilomuz 62 de boyumuz olmuş:)
Benim kıza 3 gündür birşeyler oluyor. Uyuyamıyor ağlıyor, biberonu tutmuyor ağlıyor, yere bırakıyorum ağlıyor. 3 aylık ömründe ağlamadığı kadar ağladı 3 günde... ağlamayıda bilemiyor aauuuuu diye bağırıp duruyor. Tv tablet karşısında yemek yiyen çocuklar gibi avizelerin karşısında sakinleştirip biberon veriyorum. Meme reddi desem biberonu tutunca içiyor hepsini. Uyuyunca da normal uyuyor ama dalamıyor bir sıkıntısı varda anlayamadım.
mevsiminegore inşallah bir gün T tanem-tane20 ile bizim bebelere de böyle bir ilham gelirde başlarlar emmeye...
Meraktan sezaryen yaramı iyice inceledim normalde bakamıyorum bende uçlardan yukarı doğru simetrik olarak kavisli gülen surat gibi :)) demekki doktorum emojili çalışmış
Migros indirimini de az önce okudum yolladım bakalım eşimi ne bulabilecek
Son olarak çiğ köfteye bende hasretim doğumdan çıkınca eve gitmeden çiğ köfteciye gidecem derdim gaz olayı hiç aklıma gelmemişti o zamanlar:))
Ay bugunde ben yedim ama baharatli degil fistikli ondan bisey olmaz benceCips ben de yiyorum ya artık. Çiğ köfte olsa da yesek
Benim eşim de eczaneden aldı. 2 dozun fiyatı daha pahalı. İçinde daha fazla bakteri varmış. 2 dozun fiyatı 262TL 3 dozun fiyatı 192TL imiş. 2 doz daha etkiliymiş. 3 dozda 3 tupteki bakteri sayısı az demiş. Size 3 doz daha etkili mi dedi doktor. Kime inanacagimizi şaşırdık valla.Tercihi bana birakti doktor. Gsm gibi dusun dedi. Birinin kapsama alani biraz daha genis baska bi farklari yok dedi. Ucret olarak da 50 60lira fark eder dedi ben 3 istedim kuzun
Sağol cnm. Deneyeyim onuda ama sadece süt içerken yapmıyor durup dururken bağırmaya başlıyor uyuyor şimdi az önce aaauuuu dedi gözü kapalı devam etti uykuya bir yeri ağrısa da sürekli ağlar herhalde. Bunlar ne zaman konuşcak yaa böyle anlaşamıyoruz biz.:))Masallah kuzuyacanim benimkide memeye yaklastirimca agliyor vs kiyamet kopuyo ben son ses bi beyaz gurultuaciyorum o sekilde meme veriyorum dene istersen avize yerine
Bizde de var o aglamalar hattaSağol cnm. Deneyeyim onuda ama sadece süt içerken yapmıyor durup dururken bağırmaya başlıyor uyuyor şimdi az önce aaauuuu dedi gözü kapalı devam etti uykuya bir yeri ağrısa da sürekli ağlar herhalde. Bunlar ne zaman konuşcak yaa böyle anlaşamıyoruz biz.:))
Ataktan desem yeni çıktık diye hesapladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla bir haller oluyor bebişlere:)
Cnim Benim kızımın adi da Azra ve gerçekten muhteşem bi bebekti.gaz kabizlik ağlama huysuzluk hepsini oglumda gordum.Benim kizim saat gece 22.00 de uyur sabaha kadar kalmazdıHem inaniyorum ki kardesi sakin bir bebek olcak ohh bebek dedigin boyle biseymis diycemisimlerden de yumusak huylu olanlarin ismini koycam. Herkes bana azra koyma cok hareketli yaramaz dedigim dedik vs tarzi demisti (doktorumla bile dogum aninda ayni muhabbey oldu onun da kizi azraymis kardesi dogumca biz cocuk neymis bilmiyoruz demis. Azra aglayan uyumayan bebekmis onlarda da) ben dinlemedim
Yeni atak yaklasiyo belirtiler yavastan baslayabilirrAtaktan desem yeni çıktık diye hesapladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla bir haller oluyor bebişlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?