2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3 aylik kilosu kactiki kuzum

Aynen risk ben parasindan degil hem kucuk hem tasimasi kolay diye aldim internette hep oneriliyordu ama ben yemek yerken surekli basinda beklemek gerektigini dusunemedim:/ zaten oyle sevmemde. Bébé yemek masasinda yemek yerken ben mutfagi toplayabilmeliyim icim rahat. Kizim icin bakiyorum simdi burada en pahali markalarin ikinci elleri cok ucuza veriliyor 100 gibi onlara bakacagim bende cok para vermek istemiyorum cunku :)

Bende okonci el bakiyorum, 200 tl ye cok guzeller var kademeli vs ayri tepsili sifirlari 700 800

Gun asiri sürmüyorum canim ya , genekde ilik pamukla siliyorum arada da suruyorum cunku hava almadigi icin her turlu kizariyo 1 gune gecse bile bide orada pamukcuk fln toplaniyo kizarikliginden ziyade ona dikkat etmeye calisiyorum

Tamam ben de öyle yapayım canım çok sağol

6790gramdı canm zıbınla. 900gram almstı gecen ay. buay daha cok emıyor dha fazla aldgnı hssedyorm gecen ay bırz dha az emmıstı hatta. kolum kopuyor vallhı Allahtannkucak ıstemyor genelde
Benimkide kıyafetle 7150 idi canım net 7 dedi ebemiz benimki hep kucak istiyor ve kucakta uyuyor yada memede , benim kollar felç zaten ama 3 ten sonra azaliyor kilo alimlari genelde ne kdr cok emerse emsin haraketleri de arttigi icin o kadar alamiyorlar

Nihayet dün evimize döndük.. bugün sağlık ocağında 5 gün gecikmeyle 3 aylık izlemimiz yapıldı. 6700 kilomuz 62 de boyumuz olmuş:)
Benim kıza 3 gündür birşeyler oluyor. Uyuyamıyor ağlıyor, biberonu tutmuyor ağlıyor, yere bırakıyorum ağlıyor. 3 aylık ömründe ağlamadığı kadar ağladı 3 günde... ağlamayıda bilemiyor aauuuuu diye bağırıp duruyor. Tv tablet karşısında yemek yiyen çocuklar gibi avizelerin karşısında sakinleştirip biberon veriyorum. Meme reddi desem biberonu tutunca içiyor hepsini. Uyuyunca da normal uyuyor ama dalamıyor bir sıkıntısı varda anlayamadım.
mevsiminegore inşallah bir gün T tanem-tane20 ile bizim bebelere de böyle bir ilham gelirde başlarlar emmeye...
Meraktan sezaryen yaramı iyice inceledim normalde bakamıyorum bende uçlardan yukarı doğru simetrik olarak kavisli gülen surat gibi :)) demekki doktorum emojili çalışmış
Migros indirimini de az önce okudum yolladım bakalım eşimi ne bulabilecek
Son olarak çiğ köfteye bende hasretim doğumdan çıkınca eve gitmeden çiğ köfteciye gidecem derdim gaz olayı hiç aklıma gelmemişti o zamanlar:))

Masallah kuzuya canim benimkide memeye yaklastirimca agliyor vs kiyamet kopuyo ben son ses bi beyaz gurultuaciyorum o sekilde meme veriyorum dene istersen avize yerine

Tercihi bana birakti doktor. Gsm gibi dusun dedi. Birinin kapsama alani biraz daha genis baska bi farklari yok dedi. Ucret olarak da 50 60lira fark eder dedi ben 3 istedim kuzun
Benim eşim de eczaneden aldı. 2 dozun fiyatı daha pahalı. İçinde daha fazla bakteri varmış. 2 dozun fiyatı 262TL 3 dozun fiyatı 192TL imiş. 2 doz daha etkiliymiş. 3 dozda 3 tupteki bakteri sayısı az demiş. Size 3 doz daha etkili mi dedi doktor. Kime inanacagimizi şaşırdık valla.

Masallah kuzuya canim benimkide memeye yaklastirimca agliyor vs kiyamet kopuyo ben son ses bi beyaz gurultuaciyorum o sekilde meme veriyorum dene istersen avize yerine
Sağol cnm. Deneyeyim onuda ama sadece süt içerken yapmıyor durup dururken bağırmaya başlıyor uyuyor şimdi az önce aaauuuu dedi gözü kapalı devam etti uykuya bir yeri ağrısa da sürekli ağlar herhalde. Bunlar ne zaman konuşcak yaa böyle anlaşamıyoruz biz.:))

Bizde de var o aglamalar hatta bsebse ile bugun bunu konustik

bsebse konuları biraz geriden takip ediyorum :)) bende isimlerin etkili olduğuna inanıyorum.. benim azra isminde bir öğrencim var.. biraz hareketli ama özgüveni yerinde başarılı ve hanım hanımcık bir kız.. minik prensese biraz zaman ver bunları unutturcak sana

Cnim Benim kızımın adi da Azra ve gerçekten muhteşem bi bebekti.gaz kabizlik ağlama huysuzluk hepsini oglumda gordum.Benim kizim saat gece 22.00 de uyur sabaha kadar kalmazdı
oda istahsizligi vardı ama kaşıkla çok güzel içerdi.oğluma kaşıkla icirmeye kalktım resmen rezalettti ya 3aylik bebek ağzını nasil kilitler kaşık gelince anlam vermiş değilim.Canım illaki iki çocuktan biri çok fena olur.@tanem-tane20 cnim hangi.marka süt sagma mak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…