2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
vallahı buayda azalır dedıler azalamadı bıturlu dogummkılosunun 2katından fazla resmenerkek bebek ortalamasında dedi dr.umz sımdıden. azalsın kucakcı olursa yandk vallahı. sen de sal kız kolların kopacak mssallah yakısıklıya

Benim oğlumun adi da yusuf ve çok fena kardeşimin adi da yusuf tam bi firlama

Bizde de tam tersi tutma ihtimali varsa bile kesinlikle açken değil ancak toksa ve çok uykusu varsa biraz emiyor sonra düşürüyor ağzından. Açken verince daha çok ağlıyor
bizdede tam tersi oglum emzik için yanıp tutuşuyor emzik daha agzina yaklaşmadan heyacanlaniyi kollarını kundak şekli yapıp uyut diyo beni annegeçen pazar e bebekten 4adet emzik aldım hatta ama dün geceden veri emzigi kestim dili olsa emzigumi getirin diyecek ayağımda sallarken ağzını açıyor mindere dayiyor.ama ben vermemekte kararliyim

Bende okonci el bakiyorum, 200 tl ye cok guzeller var kademeli vs ayri tepsili sifirlari 700 800

En iyisi cocuklarin esyalari cok kisa sureli kullaniliyor yazik oluyor verilen buyuk paralara. Ben temiz kullanilmissa ikinci el elbise bile aliyorum cok az giyebiliyorlar zaten hemen kuculuyor

Tesekkur ederiz masallah tum bebeklere ya saglik olsun onemli olan o , kilolar fos gidecek hepsi az haraketlenssinler de , salamiyorummmm salamıyorum

Ay bugunde ben yedim ama baharatli degil fistikli ondan bisey olmaz benceben birde cikolata vs de cok yiyorim paketli gidalar mm burger pizza fln da yiyorum ben galiba bayaaa bi yiyorummm

Ben de yiyorum fast food ne varsa. Zaten pizzadan vazgeçemedim hiç

Pudra evet hiç önerilmiyormuş. Çok vıcık vıcık oluyor mu o yağla peki? Aktarlarda falan vardır sanırım
Yok canım zaten parmağımı batırıp hafif yağlıyorum hiçbir şey olmuyor. Olabilir canım aktarlarda, bana annem hazırlayıp verdi Zaten kanteron yağı diye aratırsan internette görürsün faydalarını. Bizim evde hiç eksik olmaz yara berelere hep süreriz inanılmaz bir şey hemen geçiriyor.

Vay be bizimki mesela biberonu alıyor derdi plastikle de değil ama içinden bişey akmayınca tükürüyor

Kızlar oto koltuğu öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…