2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok doğru dıyorsun canım gerçekten alınabılır seyler aslında. çok oluyor azkullanılmıs seyler. benım ark besık aldı kız letgodan anne yanı almıstı ve asla kullanılmamıs ıhtyac fazlasıymış satan ıcın. 250ye almıs rrsmen şok olmstm akıllıca yani

12 gun kalmis kuzum ❤
bız de ataktayız ama pek bır fark olmadı sadece yne cok emıyor ve bazen uykuya dalmakta gucluk cekıyor ve 2gundur daha net sekılde yabancı ayırıyo bugu eaımınnkuzenı ugradı gtmedı ya bana döndu durdu kızdı o ıstedıkce

Bebeği reflü olanlar kusması nasıl ve sulu mu oluyor? gece kusma hiç yok ama gündüz mutlaka kıyafet değişiyor 1 - 2 posta ağız mendili ve önlüğü zaten saymıyorum. Dr kilo alımını etkilemiyor reflü dedi 6 aya kadar sürermiş

dun aksam kuru fasulye sürdğm agzıma aylar sonra 2,3.kasık yedım kızıma yanetkısı olmadı sanrm.yavas yavs acablrm cogu seyi nasıl ozlemısm. off
Ben de yedim daha once pilav ustu 2 3 yemk kasigi okadardan bisey olmamisti, 3 aydan sonra cok etkilemez diye dusunuyorum gaz yapacak seyleri ama asitli icecek asitli herseye karsiyim acikcasi

Bizimde kusmugumuz cok reflu mu ne bilmem karaciger yaglanmamiz vardi oda yaparmis , kilo aliminida etkilemeyince kusmuga cok takilmiyolar galiba 1 2 posta iyimis sizin daha cok degisiyorum agiz mendili onluk heryer savas alani gibi kusmadik halim koltugum yatagim yastigim kalmadii

Kuzum biz doğumdan itibaren Maxi-Cosi Axissfix Plus kullanıyoruz. Ben çok memnunum, 360 derece dönüyor ❤
ben almıcaktım ablam bana verıcek dıye kuzum ama hamıle kaldı plansız sonra kalsın dedım.baktık kı unutmusuz o bu şu derkenbayadır da bakıyoruz karar veremedım ya bakayım sızınkıne de şimdi gördum durukuş otokoltugundaa masallahh❤❤❤❤❤

Ben çok araştırdım, hem güvenlik testlerinden geçmiş olsun, hem doğumdan itibaren kullanılsın hem de 360 dönüyo olsun istemiştim. Britax, cybex ve bunun arasında kalmıştım. Fiyat olarak diğerlerinden daha uygundu ve aynı özelliklere sahip olduğu için bunda karar kıldım :) 18 kg kadar kullanılıyor ama yani yaklaşık 4 yaşa kadar. Sonrasına bakacağım artık Teşekkür ederiz kuzum

Ayni durumdayiz, gece 12ye kadar calismak artik normallesmisti. Stresten uyuyamadigim bir isim var. Oyle pismanimki devlete girmedigime. Esim de ayni kafa. Ama baktim ayni stres devam ediyor isi birakicam. Cunku benim annemde calisan anneydi ve cok stresliydi. Cok zararini gordum. Tabi bunu ailemin destegini alabilecegim icin soyluyorum. Yoksa asla eslerin ipiyle is birakilmaz

canım 2.800tl dıyor o mu senın dedıgınn ben bukadae olduklarnı blmıodum kızz

Allah askınıza yukardakı kıracı kızlar takırtulur acaypses yapıyorlar kızımın uykusu agır ama uyku gecısı olur bsy olur uyandırabılırler bunlar bazen gece supurge de calıstryo ınsaat calısması var sanırsınız hayrına bı supurge alalm dedm eşime gecen. ole bıses yok.öğrencı dedysem.mezunlar. burda calısıyolar arkadasız da aynızmanda arada gelırler bana. daha fazla ses yaparlarsa msj ataymmı ? kayınpederımın kıracıları oyuzden napsam bılemedm

Kp muhatap olsun sen kotu olma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…