2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kp muhatap olsun sen kotu olma )
aynhayatta olmaz bıkez kızm uyuyamadıgı zman busecım suprgeyı kapasanz kzııö hasta ztn dalamıyo demstm kv.ye de solemstm esıme demıs kızlara sureklı msj atmasın cıkarlarsa evden babanla papaz olmayn fln ozman apartman kurallarna uycaklar anene bole sole uyarsın dedm dedm kızdm bn de eşime. yok ıste ztn yorgnm kıprdanıo kzım onlrnyuzunden

Bence uygun bi dille yaz çünkü bebek var sonuçta o kadar zorlukla uyutuyoruz en ufak seste uyanmasınlar.. benim de üst komşu çok gürültü yapıyor da bişey söyleyemiyorum cenazeleri oldu 3 ay önce

Aynen kuzum, ben 3000 tlye almıştım ben aldıktan sonra düştü 2600’a kadar
ben nette 1.500e dek gordum hep bnu onermemıs google sen uygun deynce acaba dedım ben mı yanls seye baktım ama okudum ozellklerı muazzam ve uzun sure kullanck bsy esıme gosterıcem ben bayldmm❤

ben nette 1.500e dek gordum hep bnu onermemıs google sen uygun deynce acaba dedım ben mı yanls seye baktım ama okudum ozellklerı muazzam ve uzun sure kullanck bsy esıme gosterıcem ben bayldmm❤
Canım uyguna da var hatta geçen A101’e bile oto koltuğu geldi ama benim için en öncelik güvenliğiydi o yüzden biraz pahalı oldu ama sonuçta bir kere alıp diğer çocuklarımda da (inşallah) kullanırım diye düşünerek paraya kıydım İnstagram’da mühendisinoğlu var duymuşsundur mutlaka, onun da araştırıp önerdiği modellerden biri

Markasi ne canim bende aldirim bitane ) memnunsun da galiba

Evet kuzum özellikle 360 derece dönüyo olması çok kullanışlı. Bebişi arabaya binip kendime çevirip anında bağlıyorum. 2 yaşına kadar güvenlik açısından yüzü arkaya dönük gitmesi gerekiyor. (Ani bir frende biz öne savrulurken o geriye savrulmaya çalışacak ancak otokoltuğu destek olacak) Kasları ve kendilerine hakimiyetleri bizim kadar gelişmiş olmadığı için önerilen yöntem bu. Daha sonra 2 yaşından sonra yüzünü öne doğru çevirebiliyorsun

Bu arada adını yazmamışım : Maxi-Cosi Axissfix Plus. Ama bebişler artık 3 aylık oldu sadece Maxi-Cosi Axissfix bakabilirsiniz. Plus olanın içinde ek olarakyenidoğan desteği var (60 cm boya kadar) Benim kız 65 cm oldu bile desteği çıkardım @Kartanesii8892

Bu Mübarek gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin. İnşallah temiz gelir sonuçlarınız. Çok çok sevindim. Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın sağlıkla..

Kiz valla seytanli bu cocuk kafa sallamaya basladi gene iki gundur iciyordu biyerleri sallamadan simdi gene baaladi anlamiyorum neden boyle yapiyor sinirlerim ziplatiyor
Kız yazık çocuğa deme öyle ne derdi var kimbilir. Çocuğun ağzına göre süt üretemiyorsun belki benimkide 3 gündür biberonu tutana kadar bana kafayı yedirtiyor özellikle uykuya geçeceği zaman çığırıyor. Az öncede uyandı battaniyesini tutmuş yalıyor zannedersin aç bırakıyoruz bacak kadar boyları türlü türlü huyları var

Napalim anacim bizimde kullanacgimiz sure kisitli herşeye sifir alsaaakk nereye ben ilk alcagim seye 2.el bakarim uygun temiz bulursam ne ala
Bende ciddi satıcıyım evde ne varsa satarım =)

Besafe de iyi diye biliyorum ben

Masallah kuzuna canim❤❤ bazen oluyor benimkine de simdiye dek toplam.3kere bir aglama geldi ama gorsen catlicak yani sesi herseyi gidiyor artik oyle yirtinircasina agliyor cok zor sakinlesiyor. Oyle boyle buyucekler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…