3 vakte kadar geliyor o zamanSen benimkini tahmini bakmadin galiba 11 ocakta benimkisi cnn) ellerinden oper
aynhayatta olmaz bıkez kızm uyuyamadıgı zman busecım suprgeyı kapasanz kzııö hasta ztn dalamıyo demstm kv.ye de solemstm esıme demıs kızlara sureklı msj atmasın cıkarlarsa evden babanla papaz olmayn fln ozman apartman kurallarna uycaklar anene bole sole uyarsın dedm dedm kızdm bn de eşime. yok ıste ztn yorgnm kıprdanıo kzım onlrnyuzundenKp muhatap olsun sen kotu olma)
Bence uygun bi dille yaz çünkü bebek var sonuçta o kadar zorlukla uyutuyoruz en ufak seste uyanmasınlar.. benim de üst komşu çok gürültü yapıyor da bişey söyleyemiyorum cenazeleri oldu 3 ay önceAllah askınıza yukardakı kıracı kızlar takırtulur acaypses yapıyorlar kızımın uykusu agır ama uyku gecısı olur bsy olur uyandırabılırler bunlar bazen gece supurge de calıstryo ınsaat calısması var sanırsınız hayrına bı supurge alalm dedm eşime gecen. ole bıses yok.öğrencı dedysem.mezunlar. burda calısıyolar arkadasız da aynızmanda arada gelırler bana. daha fazla ses yaparlarsa msj ataymmı ? kayınpederımın kıracıları oyuzden napsam bılemedm
Aynen kuzum, ben 3000 tlye almıştımcanım 2.800tl dıyor o mu senın dedıgınn ben bukadae olduklarnı blmıodum kızz
Kiz valla seytanli bu cocuk kafa sallamaya basladi gene iki gundur iciyordu biyerleri sallamadan simdi gene baaladi anlamiyorum neden boyle yapiyor sinirlerim ziplatiyor3 vakte kadar geliyor o zaman
ben nette 1.500e dek gordum hep bnu onermemıs googleAynen kuzum, ben 3000 tlye almıştımben aldıktan sonra düştü 2600’a kadar
Canım uyguna da var hatta geçen A101’e bile oto koltuğu geldi ama benim için en öncelik güvenliğiydi o yüzden biraz pahalı oldu ama sonuçta bir kere alıp diğer çocuklarımda da (inşallah) kullanırım diye düşünerek paraya kıydımben nette 1.500e dek gordum hep bnu onermemıs googlesen uygun deynce acaba dedım ben mı yanls seye baktım ama okudum ozellklerı muazzam ve uzun sure kullanck bsy esıme gosterıcem ben bayldmm❤
Napalim anacim bizimde kullanacgimiz sure kisitli herşeye sifir alsaaakk nereyeben ilk alcagim seye 2.el bakarim uygun temiz bulursam ne ala
Markasi ne canim bende aldirim bitaneBen çok araştırdım, hem güvenlik testlerinden geçmiş olsun, hem doğumdan itibaren kullanılsın hem de 360 dönüyo olsun istemiştim. Britax, cybex ve bunun arasında kalmıştım. Fiyat olarak diğerlerinden daha uygundu ve aynı özelliklere sahip olduğu için bunda karar kıldım :) 18 kg kadar kullanılıyor ama yani yaklaşık 4 yaşa kadar. Sonrasına bakacağım artıkTeşekkür ederiz kuzum ❤
Evet kuzum özellikle 360 derece dönüyo olması çok kullanışlı. Bebişi arabaya binip kendime çevirip anında bağlıyorum. 2 yaşına kadar güvenlik açısından yüzü arkaya dönük gitmesi gerekiyor. (Ani bir frende biz öne savrulurken o geriye savrulmaya çalışacak ancak otokoltuğu destek olacak) Kasları ve kendilerine hakimiyetleri bizim kadar gelişmiş olmadığı için önerilen yöntem bu. Daha sonra 2 yaşından sonra yüzünü öne doğru çevirebiliyorsunMarkasi ne canim bende aldirim bitane) memnunsun da galiba
Bu arada adını yazmamışım : Maxi-Cosi Axissfix Plus. Ama bebişler artık 3 aylık oldu sadece Maxi-Cosi Axissfix bakabilirsiniz. Plus olanın içinde ek olarakyenidoğan desteği var (60 cm boya kadar) Benim kız 65 cm oldu bile desteği çıkardımMarkasi ne canim bende aldirim bitane) memnunsun da galiba
Bu Mübarek gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin. İnşallah temiz gelir sonuçlarınız. Çok çok sevindim. Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın sağlıkla..Merhaba kızlar, nasılsınız? Herkese hayırlı kandillere ve hayırlı cumalar diliyorum. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen..
Arkadaşımız @Kartanesii8892 bahsetmişti bebeğimin durumundan. Ben pek girip yazamadım ama dualarınızı bir bir yanımda hissetim. Çok zor bir imtihandan geçiyorum çok da zor bir dönem atlattık. Umarım geçti gitti demek nasip olucak.. Az çok biliyorsunuzdur krabbe adında ölümcül tedavisi olmiyan 3-6 aylarda belirti veren genetik anne babanın taşıyıcı olmasından ötürü gelen bir hastalıktan şüphelendi doktorlar. 1ay hastanede yattık. Bebeğimden 80tüp kan alındı sayısı belli olmayan emarlar tomografiler çekildi ve nihayetinde eve geldik. Herşey temiz çıktı ama yinede bir genetik tedt gönderdik onun sonucunu bekliyoruz. Bebeğimin neyi vardı derseniz.. Bir dönem gözlerini tavana dikiyordu hiç tepki vermiyordu (doktorlar şunu unutuyor, bu bebek prematüre şuan 4aylık ama aslen daha 2 aylık yani çok tepki vermezki zaten) aylık kontrolda doktorumuzun endişesi üzerine hastaneye başvurduk zaten gidiş o gidiş oldu 1ayda zor çıktık, hastanelere düşürmesin rabbim kimseyi.. Şuanda durum nedir diye sorarsanız bebeğim gülen oynayan maşallahı olan bir bebek haline döndü hiçbir belirti kalmadı sonuçların temiz çıkmasını umut ediyoruz.. Amaa şunu söyliyeyim kızlar bebeğinizde endişe ettiğiniz durumlar varsa mutlaka doktora götürün ama hocaya da çıkın lütfen.. Biz okunduk tanıdığımız ve güvendiğimiz bir hocada ve bebeğim şifalandı inşaAllah
KoalaKızlar oto koltuğu öneriniz var mı?
Kız yazık çocuğa deme öyle ne derdi var kimbilir. Çocuğun ağzına göre süt üretemiyorsun belkiKiz valla seytanli bu cocuk kafa sallamaya basladi gene iki gundur iciyordu biyerleri sallamadan simdi gene baaladi anlamiyorum neden boyle yapiyor sinirlerim ziplatiyor
Bende ciddi satıcıyım evde ne varsa satarım =)Napalim anacim bizimde kullanacgimiz sure kisitli herşeye sifir alsaaakk nereyeben ilk alcagim seye 2.el bakarim uygun temiz bulursam ne ala
Besafe de iyi diye biliyorum benben almıcaktım ablam bana verıcek dıye kuzum ama hamıle kaldı plansız sonra kalsın dedım.baktık kı unutmusuz o bu şu derkenbayadır da bakıyoruz karar veremedım ya bakayım sızınkıne de şimdi gördum durukuş otokoltugundaa masallahh❤❤❤❤❤
Du kiz az bi ibadet yapiim bakcemmSen benimkini tahmini bakmadin galiba 11 ocakta benimkisi cnn) ellerinden oper
Off oda harika bsey ben satamadim daha ya bikac bisey koydum amaBende ciddi satıcıyım evde ne varsa satarım =)
Ben seviyorim kim ne derse desinGel sarilalimyedigi helal giydigi haram derler saka bir yana gercekten mantikli yani bence ikinci el piyasasi guclenmeli
Masallah kuzuna canim❤❤ bazen oluyor benimkine de simdiye dek toplam.3kere bir aglama geldi ama gorsen catlicak yani sesi herseyi gidiyor artik oyle yirtinircasina agliyor cok zor sakinlesiyor. Oyle boyle buyucekler ❤Nihayet dün evimize döndük.. bugün sağlık ocağında 5 gün gecikmeyle 3 aylık izlemimiz yapıldı. 6700 kilomuz 62 de boyumuz olmuş:)
Benim kıza 3 gündür birşeyler oluyor. Uyuyamıyor ağlıyor, biberonu tutmuyor ağlıyor, yere bırakıyorum ağlıyor. 3 aylık ömründe ağlamadığı kadar ağladı 3 günde... ağlamayıda bilemiyor aauuuuu diye bağırıp duruyor. Tv tablet karşısında yemek yiyen çocuklar gibi avizelerin karşısında sakinleştirip biberon veriyorum. Meme reddi desem biberonu tutunca içiyor hepsini. Uyuyunca da normal uyuyor ama dalamıyor bir sıkıntısı varda anlayamadım.
@mevsiminegore inşallah bir gün T tanem-tane20 ile bizim bebelere de böyle bir ilham gelirde başlarlar emmeye...
Meraktan sezaryen yaramı iyice inceledim normalde bakamıyorum bende uçlardan yukarı doğru simetrik olarak kavisli gülen surat gibi :)) demekki doktorum emojili çalışmış
Migros indirimini de az önce okudum yolladım bakalım eşimi ne bulabilecek
Son olarak çiğ köfteye bende hasretim doğumdan çıkınca eve gitmeden çiğ köfteciye gidecem derdim gaz olayı hiç aklıma gelmemişti o zamanlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?