2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ac bizimki enson besbucuk alti gibi bir olcek yani 30 cc icti parmak yaliyo derdi falan yok amaci beni uzmek sabrimi sınamak ben ne emeklerle o sutu sagim kiz inanirmisin gecen yarimkilo sut lavabodan şar şar doktum icemedi ucgun dolapta surundü evde degildik dolabada koyaamdim sagdim sagdim bekledi en son dokuldu okadar uzuldumki icmedigine doktugumw :-(

3dozun teki 192lira sadece. Aynen 3 dozluk olanin daha etkili oldugunu soyledi tek fark olarak etki alani daha genis baska bir farki yok dedi

Ay insallah ❤❤ arkadaslarimdan cocujlarinin adi azra olanlar hep bunu dedi. Bir arkadasimda ogretmen cok yaramaz bi kiz kiyodu :)) olsun ne yapalim onlar bizim herseyimiz❤

Kiz neguzel mis bu ) cok havali maviside cok guzel bundan aldirim adama eltiler gorunce kudurur artik agizlarindan köpükler cıkar )

Senin hayatındaki erkeklerden çektiğin nedir kuzum yaa.. babası ayrı, oğlu ayrı uğraştırıyor valla.. sen bunun ödülünü alırsın cnm merak etme❤

Aa tam bana göreymiş o yaa. Ben sürekli kendimi çarpıyorum bi yerlere iş yaparken :)) yara bere çok oluyor, alayım çok sağol kuzum ❤

Evet kilo alımına zararı yoksa reflü dedi Dr, ama tam karnı doyuyor çıkarıyor tekrar vermeye korkuyorum. Ben hiç şikayet etmeyeyim o halde

Bebeğime her gece bundan okuyorum. Umarım ilerde kendini elf, hobbit falan sanmaz Kedimizin adı da Gandalf idi. Psikopat mıyız neyiz acaba şimdi farkettim
Anliyormu ) bizimki okumayla vakit harcamiyor direk izliyor tv cok seviyo )

Senin hayatındaki erkeklerden çektiğin nedir kuzum yaa.. babası ayrı, oğlu ayrı uğraştırıyor valla.. sen bunun ödülünü alırsın cnm merak etme❤
Hea kiz babasi yaptim yemegi yemez oglu sagdim sutu icmez be fena bunlar ama ogluma
Kiyamiyorum ki herseyim
Benim o bugun sol elini duz uzatip ellerinide yumruk yapti aksama kadar eli oyle gezdi bakip durdu superman de bilmez nerden ogrendi acaba onu yapmayi

Hem meme hem biberon devam ediyorsunuz ozaman
Fazla sutu Dolaba at kuzum buyuyunce yetmiyor diyorlar
) kilosunu 400 tl satiyorlar ) internette denk geldi İki yasindan sonra sutten kesmeyip isi ticaretemi dokuyorlar acaba )
Satışı da varmış , ticaregi olmayan şey yok artık şuan iyi geliyor ama sonradan azalmayacagnn garantisi de yok tabi ben atıyorum fırsat buldukca buzlga biberonu artık vermiyorum kuzum, çok şükür eskisi gibi cildirmiyor emmemek için aciktigi zaman bazen hemen bazendirenip alıyor bir şekilde gidiyor öyle :)

Sevdiğimiz şeyleri yersek bence süt yapar yiyelim bol bol
Evet canım içindekilere bakıyorum süt yapacak bişey yok ama gerçekten artıyor sütüm denedim en son pizzanın mutluluk ve huzur getirdiği için süt yaptığına karar verdim eşim canın çekiyor bahane ediyorsun diyor ama o ne bilecek benim sütümü

Anliyormu ) bizimki okumayla vakit harcamiyor direk izliyor tv cok seviyo )
Tv bizim de en sevdiğimiz şey sorma. Mümkün mertebe baktırmıyorum. İnanır mısın bilmem ama az önce yatırdım yatağına, verdim ağzına emzik. Okurken baktım uyumuş Tabi önce karnını doyurdum, gazı vardı çok onu çıkarttım uğraşa uğraşa.
İnanamıyorum resmen kendi kendine uyudu. Bu çocuk beni her gün şaşırtıyor Bebeklere kitap okumak ilerde konuşmaya başlayınca kelime dağarcığını genişletiyormuş canım. Ben 1 haftadır başladım okumaya. Çoğu zaman cır cır ötüyor ama illa ki kulağına gidiyordur.
Hayır bi de babaannesi aradı beni az önce bayadır görmüyodu köyden geliyor evine geçecek, geçerken uğrayıp görmek istiyorum oyala biraz dedi. Sanki inadına uyudu çocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…