- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Oh cok sukur kilonuzda iyiyse senden rahati yoktur kurtuldun hadi gozun aydinSatışı da varmış , ticaregi olmayan şey yok artıkşuan iyi geliyor ama sonradan azalmayacagnn garantisi de yok tabi ben atıyorum fırsat buldukca buzlga biberonu artık vermiyorum kuzum, çok şükür eskisi gibi cildirmiyor emmemek için aciktigi zaman bazen hemen bazendirenip alıyor bir şekilde gidiyor öyle :)
Tv bizim de en sevdiğimiz şey sorma. Mümkün mertebe baktırmıyorum. İnanır mısın bilmem ama az önce yatırdım yatağına, verdim ağzına emzik. Okurken baktım uyumuşTabi önce karnını doyurdum, gazı vardı çok onu çıkarttım uğraşa uğraşa.
İnanamıyorum resmen kendi kendine uyudu. Bu çocuk beni her gün şaşırtıyorBebeklere kitap okumak ilerde konuşmaya başlayınca kelime dağarcığını genişletiyormuş canım. Ben 1 haftadır başladım okumaya. Çoğu zaman cır cır ötüyor ama illa ki kulağına gidiyordur.
Hayır bi de babaannesi aradı beni az önce bayadır görmüyodu köyden geliyor evine geçecek, geçerken uğrayıp görmek istiyorum oyala biraz dedi. Sanki inadına uyudu çocuk ya
adami kandiriyon dimi sut yaparmisEvet canım içindekilere bakıyorum süt yapacak bişey yok ama gerçekten artıyor sütüm denedimen son pizzanın mutluluk ve huzur getirdiği için süt yaptığına karar verdim eşim canın çekiyor bahane ediyorsun diyor ama o ne bilecek benim sütümü
Evet canım içindekilere bakıyorum süt yapacak bişey yok ama gerçekten artıyor sütüm denedimen son pizzanın mutluluk ve huzur getirdiği için süt yaptığına karar verdim eşim canın çekiyor bahane ediyorsun diyor ama o ne bilecek benim sütümü
En iyisi ikisinide aç bırak birkaç günHea kiz babasi yaptim yemegi yemez oglu sagdim sutu icmezbe fena bunlar ama ogluma
Kiyamiyorum ki herseyim
Benim o bugun sol elini duz uzatip ellerinide yumruk yapti aksama kadar eli oyle gezdi bakip durdu superman de bilmez nerden ogrendi acaba onu yapmayi
Bende okuyordum cnm kısa hikayelerin olduğu kitabımız var.. memlekette aksattık başlayacağım tekrar.. hayvanların taklitlerini falan yapıyordum dikkatlice dinliyordu sonra uyuyakalıyordu.Tv bizim de en sevdiğimiz şey sorma. Mümkün mertebe baktırmıyorum. İnanır mısın bilmem ama az önce yatırdım yatağına, verdim ağzına emzik. Okurken baktım uyumuşTabi önce karnını doyurdum, gazı vardı çok onu çıkarttım uğraşa uğraşa.
İnanamıyorum resmen kendi kendine uyudu. Bu çocuk beni her gün şaşırtıyorBebeklere kitap okumak ilerde konuşmaya başlayınca kelime dağarcığını genişletiyormuş canım. Ben 1 haftadır başladım okumaya. Çoğu zaman cır cır ötüyor ama illa ki kulağına gidiyordur.
Hayır bi de babaannesi aradı beni az önce bayadır görmüyodu köyden geliyor evine geçecek, geçerken uğrayıp görmek istiyorum oyala biraz dedi. Sanki inadına uyudu çocuk ya
Bebişlerimiz büyüyor yaBabanen gelecek de sen ona her aksam uyur inanirim
Bende bizimkini yatirdim elini yiyo ben emzik verdim o cikardi ben verdim o cikarip elini soktu bende kendi haline biraktim
Uyumus bende sok oldum
Ha siMdi hasimdi ciglik atacak derken melegim uyumus bile
Rabbim tum annelerin diledigi konuda yardimcisi olsun insallahhhhhh ❤ 3 güncük kalmışAy allah k etsin yarin bak artik acelemiz yok benim sipayada dua et meme emsin birde sut cok icsin :)
Her cocukEn iyisi ikisinide aç bırak birkaç günben biliyorum o pozisyonu benim kız hep yapıyor bende babasına hazırlıklı ol yürümeden uçacak bu süpermen diyorum
Bende okuyordum cnm kısa hikayelerin olduğu kitabımız var.. memlekette aksattık başlayacağım tekrar.. hayvanların taklitlerini falan yapıyordum dikkatlice dinliyordu sonra uyuyakalıyordu.
Harikasim hemen bakicigimm facebookta guzel aktif bi 2.el bulamamıştımÇocuktan çocuğa diye bi grup var Facebookta ordan evdeki halıları perdeleri kızımın Herşeyini sattım çok aktif bir grup
Bencede kuzum etme oglene kdr rahat 3kez ust degisiyorim kusmasa isiyo, salya akitiyo,tukuruyo fennaaaEvet kilo alımına zararı yoksa reflü dedi Dr, ama tam karnı doyuyor çıkarıyor tekrar vermeye korkuyorum. Ben hiç şikayet etmeyeyim o halde
Serii likee diyorsun ciceeemmmm ❤❤❤Masallah kuzuna canim❤❤ bazen oluyor benimkine de simdiye dek toplam.3kere bir aglama geldi ama gorsen catlicak yani sesi herseyi gidiyor artik oyle yirtinircasina agliyor cok zor sakinlesiyor. Oyle boyle buyucekler ❤
Yerim onu yaEn iyisi ikisinide aç bırak birkaç günben biliyorum o pozisyonu benim kız hep yapıyor bende babasına hazırlıklı ol yürümeden uçacak bu süpermen diyorum
Bende okuyordum cnm kısa hikayelerin olduğu kitabımız var.. memlekette aksattık başlayacağım tekrar.. hayvanların taklitlerini falan yapıyordum dikkatlice dinliyordu sonra uyuyakalıyordu.
Yemek yapmayınca da mutlu oluyorum acep ondan mı çoğalıyor benim sütümadami kandiriyon dimi sut yaparmis)yoksa evde yemek yapmamak icinmi yapiyon hamileyken bende
Oyleydim canim
Cektine degil zor gelirdi is yapmak
Gercekten dogru galiba eveligun aksamKızlar artık bebekler kendi başlarına uyumaya başlayacaklar gaz bitti rahatlar o yüzden ısrarla 4. Ay uyku eğitimi diyorlar ya
Sagol canım ya darısı başınıza, kilo normal şuan eskisine göre epey düşük artış oldu ama sağlık olsun da :)Oh cok sukur kilonuzda iyiyse senden rahati yoktur kurtuldun hadi gozun aydin
Bebeğinle birlikte mi yatıyorsun kuzum? Ben doğduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum tabiGercekten dogru galiba eveligun aksam
Bezi tasmis dosegi batmis seepet besigin dosegini makinaya attim kurumadi bende bizim yatagin dosegini cocukodasina getirdim sallanmiyorda buyuyen besik orda elini emerken kendisi uyuyor bu ikinci gecemiz sallanmadan uyudu
Benim çocukta terslik var galiba 2 ayı geçti kendi uyumaya başlamıştı 3 ayı geçti kucağımda hopluyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin:))Kızlar artık bebekler kendi başlarına uyumaya başlayacaklar gaz bitti rahatlar o yüzden ısrarla 4. Ay uyku eğitimi diyorlar ya
Ben sakatlar gibi dolaniyordum bel gic tutmuyor karnimda cocuklar var sanki kocaman herkez yer verirdi ikizmi derlerdiYemek yapmayınca da mutlu oluyorum acep ondan mı çoğalıyor benim sütümhamileliğim kolaydı cnm benim ya.. kimse anlamıyordu bile hatta ben bile anlamamışım o kadar kolaydı yani
Cokcok iyi yapiyonBebeğinle birlikte mi yatıyorsun kuzum? Ben doğduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?