2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh cok sukur kilonuzda iyiyse senden rahati yoktur kurtuldun hadi gozun aydin

Babanen gelecek de sen ona her aksam uyur inanirim
Bende bizimkini yatirdim elini yiyo ben emzik verdim o cikardi ben verdim o cikarip elini soktu bende kendi haline biraktim
Uyumus bende sok oldum
Ha siMdi hasimdi ciglik atacak derken melegim uyumus bile

adami kandiriyon dimi sut yaparmis )yoksa evde yemek yapmamak icinmi yapiyon hamileyken bende
Oyleydim canim
Cektine degil zor gelirdi is yapmak

Bence de mutluluk=süt. Nasıl ki moralimiz bozulduğunda süt azalabiliyorsa, midemiz şenlendiğinde mutlu oluyoruz süt oluyor işte. Erkekler ne anlar

En iyisi ikisinide aç bırak birkaç gün ben biliyorum o pozisyonu benim kız hep yapıyor bende babasına hazırlıklı ol yürümeden uçacak bu süpermen diyorum
Bende okuyordum cnm kısa hikayelerin olduğu kitabımız var.. memlekette aksattık başlayacağım tekrar.. hayvanların taklitlerini falan yapıyordum dikkatlice dinliyordu sonra uyuyakalıyordu.

Bebişlerimiz büyüyor ya çok şükür umarım git gide her şey kolaylaşır

Her cocuk
Yapiyor ozaman canim
Ne kitaplari okuyorsunuz isimleri neler her kitap okunmaz herhalde aski emmnuyla
Baslayayim olmadi )
Hayatin oyunlarini ogrensin gozu acik olsun
)

Masallah kuzuna canim❤❤ bazen oluyor benimkine de simdiye dek toplam.3kere bir aglama geldi ama gorsen catlicak yani sesi herseyi gidiyor artik oyle yirtinircasina agliyor cok zor sakinlesiyor. Oyle boyle buyucekler ❤
Serii likee diyorsun ciceeemmmm ❤❤❤

Yerim onu ya inşAllah hep kendi kendilerine uyurlar artık. Her akşam kucakta veya ayakta uyutmaktan gına gelmişti. Uyutmadan önce bir daha yoracağım onu. Baktım çok gazı vardı kıvranıyordu, elektrikli salıncağa koydum orda kendi kendine tepinirken hem yoruldu hem gazını çıkarttı sonrasında da yatırınca kendiliğinden uyudu deneme yanılma yöntemiyle bebeklerimizin dilini çözeceğiz galiba

adami kandiriyon dimi sut yaparmis )yoksa evde yemek yapmamak icinmi yapiyon hamileyken bende
Oyleydim canim
Cektine degil zor gelirdi is yapmak
Yemek yapmayınca da mutlu oluyorum acep ondan mı çoğalıyor benim sütüm hamileliğim kolaydı cnm benim ya.. kimse anlamıyordu bile hatta ben bile anlamamışım o kadar kolaydı yani

Kızlar artık bebekler kendi başlarına uyumaya başlayacaklar gaz bitti rahatlar o yüzden ısrarla 4. Ay uyku eğitimi diyorlar ya
Gercekten dogru galiba eveligun aksam
Bezi tasmis dosegi batmis seepet besigin dosegini makinaya attim kurumadi bende bizim yatagin dosegini cocukodasina getirdim sallanmiyorda buyuyen besik orda elini emerken kendisi uyuyor bu ikinci gecemiz sallanmadan uyudu

Bebeğinle birlikte mi yatıyorsun kuzum? Ben doğduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum tabi

Kızlar artık bebekler kendi başlarına uyumaya başlayacaklar gaz bitti rahatlar o yüzden ısrarla 4. Ay uyku eğitimi diyorlar ya
Benim çocukta terslik var galiba 2 ayı geçti kendi uyumaya başlamıştı 3 ayı geçti kucağımda hopluyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin:))

Yemek yapmayınca da mutlu oluyorum acep ondan mı çoğalıyor benim sütüm hamileliğim kolaydı cnm benim ya.. kimse anlamıyordu bile hatta ben bile anlamamışım o kadar kolaydı yani
Ben sakatlar gibi dolaniyordum bel gic tutmuyor karnimda cocuklar var sanki kocaman herkez yer verirdi ikizmi derlerdi
simdide cocuk var diye yer veriyorlar cok iyi oluyor herkes ayaga kalkiyor
Aferim diyorum hep boyle olun

Bebeğinle birlikte mi yatıyorsun kuzum? Ben doğduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum tabi
Cokcok iyi yapiyon
Nasil gece kalkiyorsun nasıl duyuyorsun
Yanini valla cok cılgınsin
Korkmadiinmi kusar vs tıkanir
Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…