Ya benim evim 2+1 küçük zaten her yerden duyuluyor sesi. Yatak odalarımız da yanyana kapıları açık bırakıp yatıyorum. Uykum normalde ağır aslında ama bebeğimin sesini bu zamana kadar hep duydum. Yeni doğduğunda acıkınca ağlıyordu, şimdilerde acıkınca uyku arasında şapır şupur parmak emiyor. Ama ne emmek odadan duyup kalkıyorum düşünCokcok iyi yapiyon
Nasil gece kalkiyorsun nasıl duyuyorsun
Yanini valla cok cılgınsin
Korkmadiinmi kusar vs tıkanir
Diye
Evet cnm tam deneme yanılma oldu benimki taşınma telaşından güzdüz kendisi uyuyakalmıştı birkaç kez acaba dedim bir gece denedim yatağına yatırıp ağlasa alacaktım hemen ama ağlamadı ve ilk denemede uyudu bir sıkıntısı var son günlerde inşallah etkilemez kucakta uyuyorYerim onu yainşAllah hep kendi kendilerine uyurlar artık. Her akşam kucakta veya ayakta uyutmaktan gına gelmişti. Uyutmadan önce bir daha yoracağım onu. Baktım çok gazı vardı kıvranıyordu, elektrikli salıncağa koydum orda kendi kendine tepinirken hem yoruldu hem gazını çıkarttı sonrasında da yatırınca kendiliğinden uyudu deneme yanılma yöntemiyle bebeklerimizin dilini çözeceğiz galiba
37. Hafta da iş arkadaşlarımdan bir bayan hamile misin diye sordu karşıdan karşıya geçerken elimi karnıma götürdüğümü görmüşte ordan bilmiş düşün o güne kadar karnımı bile görmemişBen sakatlar gibi dolaniyordum bel gic tutmuyor karnimda cocuklar var sanki kocaman herkez yer verirdi ikizmi derlerdi
simdide cocuk var diye yer veriyorlar cok iyi oluyor herkes ayaga kalkiyor
Aferim diyorum hep boyle olun
Geçecek canım farklı dönemler oluyor ama istikrarlı olursan olur mesela esnediğinde veya huzursuz olduğunda hemen yatır uyku zamanını yakalarsan kendi uyurBenim çocukta terslik var galiba 2 ayı geçti kendi uyumaya başlamıştı 3 ayı geçti kucağımda hopluyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin:))
Benimki de 19 ocak tahmini dogum tarihi. 1 saat uykuya direndi gene. Agkiyor uyumuyor, agliyor emmiyor fln oyhh bu sefer gelecek olan atak bol bol uyku yapsin ya uyuyup buyusunlerBende böyle hesaplamıştım:)) demekki erken geliyor belirtiler başımı nerelere vursam
Takipteyim cnm 1 buçuk saat civarında uyuması gerekiyor onu anladım değilse sapıtıyorGeçecek canım farklı dönemler oluyor ama istikrarlı olursan olur mesela esnediğinde veya huzursuz olduğunda hemen yatır uyku zamanını yakalarsan kendi uyur
Ben de ara ara game of thrones okuyorum. Yalniz degilmisim sevindimBebeğime her gece bundan okuyorum. Umarım ilerde kendini elf, hobbit falan sanmazKedimizin adı da Gandalf idi. Psikopat mıyız neyiz acaba şimdi farkettim
Uyandı hemen saate bakıyorum 1 buçuk saat sonra mızırdanmaya başlıyor yatağınakoyuyorum emzik veriyorum bide beyaz gürültü açıyorum iyi uykular deyip öpüyorum çıkıyorum odadanTakipteyim cnm 1 buçuk saat civarında uyuması gerekiyor onu anladım değilse sapıtıyor
tesekkur ederiz canimm seninkide tam oyuncak bebiş masallahyaaa maşallah prensess kelebekk çok güzel annesiiii❤❤❤
Sagol cnmm isirmalik olduk tam ama cok nazli hanimmmE siz cok tatli olmusunuz tam yimelik olmus
Aminnn kolayca atlatalım diğerleri bizi çok zorlamamıştı buda öyle olur inşallahBenimki de 19 ocak tahmini dogum tarihi. 1 saat uykuya direndi gene. Agkiyor uyumuyor, agliyor emmiyor fln oyhh bu sefer gelecek olan atak bol bol uyku yapsin ya uyuyup buyusunler
Ben 2 aylikta yediydim 1 koca tabakdun aksam kuru fasulye sürdğm agzıma aylar sonra 2,3.kasık yedım kızıma yanetkısı olmadı sanrm.yavas yavs acablrm cogu seyi nasıl ozlemısm. off
Bebeğime her gece bundan okuyorum. Umarım ilerde kendini elf, hobbit falan sanmazKedimizin adı da Gandalf idi. Psikopat mıyız neyiz acaba şimdi farkettim
Keske zamanimda biri doona gibi bir bebek arabasida tavsiye etseydi. Chicconu hantal ise yaramaz bir trio love aldik. Simdi bu araba koltuguna bakacagim.Bu arada adını yazmamışım : Maxi-Cosi Axissfix Plus. Ama bebişler artık 3 aylık oldu sadece Maxi-Cosi Axissfix bakabilirsiniz. Plus olanın içinde ek olarakyenidoğan desteği var (60 cm boya kadar) Benim kız 65 cm oldu bile desteği çıkardım@Kartanesii8892
Simdikten sonra daha rahat olur canim ne guzel yapmisin bizimkide yanyana ama ben uyurYa benim evim 2+1 küçük zaten her yerden duyuluyor sesi. Yatak odalarımız da yanyana kapıları açık bırakıp yatıyorum. Uykum normalde ağır aslında ama bebeğimin sesini bu zamana kadar hep duydum. Yeni doğduğunda acıkınca ağlıyordu, şimdilerde acıkınca uyku arasında şapır şupur parmak emiyor. Ama ne emmek odadan duyup kalkıyorum düşünÇok kusan bir bebek değildi hala daha çok nadir kusuyor. Zaten de kafasını hep yan olacak şekilde yatırıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadık kuzum yaşamayız da inşAllah
Kizlar bi haber vardi emziren anneler yarim gun çalisacak ucretin yarisini devlet yarisini isveren karsilayacak calisan anneler bosuna tam gun gitmeyin bi arastirin ucretsiz izine ayrilmak isteyenlerde var belki isinize yarar
O zaman şanslı bir annesinAyni durumdayiz, gece 12ye kadar calismak artik normallesmisti. Stresten uyuyamadigim bir isim var. Oyle pismanimki devlete girmedigime. Esim de ayni kafa. Ama baktim ayni stres devam ediyor isi birakicam. Cunku benim annemde calisan anneydi ve cok stresliydi. Cok zararini gordum. Tabi bunu ailemin destegini alabilecegim icin soyluyorum. Yoksa asla eslerin ipiyle is birakilmaz
Yani burda herkez memur olmadi icin onlar icin paylastim torba yasasi memurlarin zaten vardiİşçilerde var canım o memurlarda ilk çocukta iki ay ikincide dört ay üçüncü de altı ay yarım gün çalışma hakkımız var
İyi masallah oglun olsa goruydum ben seni saklasan bile ben burdayim heyoo diyorduEvet cnm tam deneme yanılma oldu benimki taşınma telaşından güzdüz kendisi uyuyakalmıştı birkaç kez acaba dedim bir gece denedim yatağına yatırıp ağlasa alacaktım hemen ama ağlamadı ve ilk denemede uyudu bir sıkıntısı var son günlerde inşallah etkilemez kucakta uyuyorrahatlasın başlıcam tekra
37. Hafta da iş arkadaşlarımdan bir bayan hamile misin diye sordu karşıdan karşıya geçerken elimi karnıma götürdüğümü görmüşte ordan bilmiş düşün o güne kadar karnımı bile görmemişben sana demiştim 3 vakte kadar geliyor diye
Yeni ogreniyorya emmeyi toparlanir canim emdikce alışırSagol canım ya darısı başınıza, kilo normal şuan eskisine göre epey düşük artış oldu ama sağlık olsun da :)
Kızce senin bebekliginmi ayni ertugrulRabbim tum annelerin diledigi konuda yardimcisi olsun insallahhhhhh ❤ 3 güncük kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?