2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mayalı şeyler süt yapar. Ondan pizza yiyince sütün artıyor olabilir. E tabi yorulmuyorsun yemek yapıcam diye o da etkiler

Keske zamanimda biri doona gibi bir bebek arabasida tavsiye etseydi. Chicconu hantal ise yaramaz bir trio love aldik. Simdi bu araba koltuguna bakacagim.
Canım doona da çok uzun ömürlü değil ama. Bebiş biraz büyüyünce tekrar bebek arabası lazım olacak. Ben doğrudan oto koltuğu aldım, bebek arabamız da travel sistem onun da puseti, oturağı vs bagajda duruyor lazım olunca çıkarıyorum sadece. Oto koltuğu büyük rahatlık. Tak çıkar derdi de yok :)

Gunaaydinn❤❤ siz bu bebislere uyku ilaci mi veriosunuz napiosunuuzzz kendi kendine uyumayi birak kuvagimda uyutuo zar zor yerine koyunca uyanioo biraksam besigine baya baya aglio kitap da okuyorum ninnide soyluyorum salliyorum da ne varsa yapiyorum birde (masallah sizlere❤❤)

Dün akşam uyutamadım resmen kızı emerken memede uyuyor yerine koyuyorum gözler boncuk ve dün gündüz tüm gun sadece 40 dk uyudu, 45 dk kadar uğraştım uyumadı kaldırdım sıcak sıcak yıkadım loş Işık’ta masaj yaptım bana biri yapsa bunları on saniyede uyku modu gene de bile 7-8 kez uyandı gece 12 ye kadar 12 den sonra uyuyabildi, o kadar zorluyor ki uykusu beni bazen, bazen de çok çok güzel uyuyor anlayamıyorum

Emzik veren annelere bi’şey sormak istiyorum. Ben bebeğime veremiyorum çünkü vicdanım el vermiyor, onun bana ihtiyacı varken onu kandırmak gibi hissediyorum. Sizde de böyle bi’ duygu oluyor mu ben mi anormalim

Günaydııın ben de merak ediyorum bunu dün gece 12ye kadar uyumadı kaç saat uğraştm gözler fıldır fıldır gündüz uykusunu almış diycem ama o da yok ki ne gece ne gündüz... 12de uyudu 6:30da uyandi yetiskin bile dayanamaz yorulur ne bicim bebek bizimkiler de ya

Gunaydın kızlar
Dun ası olduk ve ben az önce banyo yaptırdım yıkarken jeton dustu ası olduk diye. Bısey olur mu?

Emzik veren annelere bi’şey sormak istiyorum. Ben bebeğime veremiyorum çünkü vicdanım el vermiyor, onun bana ihtiyacı varken onu kandırmak gibi hissediyorum. Sizde de böyle bi’ duygu oluyor mu ben mi anormalim
Ben emzik veriyorum ama benim kız ağzında maksimum 3 dk tutar sonra kendi atıyor zaten, şöyle düşün emme refleksi var bebeklerimizde her emdiklerinde amaç karın doyurmak değil mesela libidoları şuan ağzı ve bunu doyurmak tatmin etmek istiyor bebek, emzik Ya da kendi mememiz sakinleştirici(eşime göre susturucu ) ama her yerde emziremeyeceğime göre veya emzirsem bile çocuk o kadar sütü sindiremeyip gaz sıkıntıları reflü gibi sorunlar çıkacak ve aynı zamanda bebek bana bağımlı olacağına benim vicdanım çok rahat emsin emziğini yani ben onu aldatmıyorum ki aç olduğunu bildiğim halde emzik ile geçiştirmiyorum ki neden vicdan yapayım

eşim çok begendı canm gosterdım oto koltugunu. yorumlar cok olumlu dedıgın gb guvenlık onemklibıde bız yaz kış şehır şehır gezıyoruz yurtdısına da gıdecegz yazın araçla:) ıyıbısey lazım chıcco ve besafe e de baktık karar verırız dedık ama canlı görmek ıstıyıruz once burda magazalara bakıcaz.

katılıyorum eger cocuk acsa emzıkverılıyorsa kandırmaktır bu tok oldugundan eminn oldugumuz bebeğe emzık verebılırzz. keske benım prensesım de alsaydı

Ben dogdugundan itibaren verdim. Ilk zamanlar vicdanim sizliordu ama hic bi zaman acken meme yerine onu tıkmadim ki zaten acsa sut gelmiyor diye birakiyor emzigi. Sirf emmw icgudusu ve emme ihtiyaci sebebiyle emiyorlar. O tatmin olcak diye gogsum acik gezemeyecegime gore doyurduktan sonra ver agzina icin rahat olur boylece:)

Şahsen böyle düşünmüyorum bana ihtiyacı olduğu anda emzik vermiyorum meme veriyorum zaten bebekte açsa kabul etmiyor benim kız öyle bir yerde okudum emzik reflüsü olan bebeklere iyi geliyormuş hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…