Ben dogdugundan itibaren verdim. Ilk zamanlar vicdanim sizliordu ama hic bi zaman acken meme yerine onu tıkmadim ki zaten acsa sut gelmiyor diye birakiyor emzigi. Sirf emmw icgudusu ve emme ihtiyaci sebebiyle emiyorlar. O tatmin olcak diye gogsum acik gezemeyecegime gore doyurduktan sonra ver agzina icin rahat olur boylece:)
Emzik veren annelere bi’şey sormak istiyorum. Ben bebeğime veremiyorum çünkü vicdanım el vermiyor, onun bana ihtiyacı varken onu kandırmak gibi hissediyorum. Sizde de böyle bi’ duygu oluyor mu ben mi anormalim
Kandirmak degil ki kuzum ben kendi adima konusayim cocuk aglayip heder olacagina emzikle etrafa bakinsin daha iyi agladimi elim ayagima dolaniyor hem ac birakmiyoruz ki karni hep tok ve uykuya gecisini kolaylastiriyor diger gibi hem agliyor uyuyamadi icin hem gozlerini surtmekten elleriyle kipkirmizi oluyor yada elini emiyor tirnaklari dis etlerini acıtiyor basbas bagriniyor
eşim çok begendı canm gosterdım oto koltugunu. yorumlar cok olumlu dedıgın gb guvenlık onemklibıde bız yaz kış şehır şehır gezıyoruz yurtdısına da gıdecegz yazın araçla:) ıyıbısey lazım chıcco ve besafe e de baktık karar verırız dedık ama canlı görmek ıstıyıruz once burda magazalara bakıcaz.
Bakın tabi ki canım ben de görerek karar verdim Biz de çok geziyoruz, özellikle benim memleketime çok sık gidip geliyoruz o yüzden şart gerçekten. Bende arabaya kemerle bağlanan anakucağı da var ama külfet oluyor sürekli bağla çıkar. Gönlünüze sinen ne ise onu alın
Emzik veren annelere bi’şey sormak istiyorum. Ben bebeğime veremiyorum çünkü vicdanım el vermiyor, onun bana ihtiyacı varken onu kandırmak gibi hissediyorum. Sizde de böyle bi’ duygu oluyor mu ben mi anormalim
Valla benimki emzik almıyor. Az emip tukuruyor yada migdesi bulanıyor. Sağlık ocağında emzik almıyor dedim. Birde fitil verememiştim onu söyledim. Ne güzel zararlı hiç birşeyi kabul etmiyor dedi. İlk zamanlar bende çok uğraştım alsın diye çok yorulmustum çünkü ama sonra mantıklı düşününce zaten doğduğunda emerken çeneleri yoruluyordu devamlı dinleniyordu, birde onu vererek ekstradan yorulmasına sebep olacaktım. Belki beni emmek için enerjisi olmayacaktı hep uyuyup sarılık olacaktı. Biraz büyüdüler en azından,uyku anında verip uyuyunca ağzından almak gerekiyormuş. Devamlı emmeyecek.Uyku anında baya yardımcı olur aslında emzik.
Bakın tabi ki canım ben de görerek karar verdim ❤ Biz de çok geziyoruz, özellikle benim memleketime çok sık gidip geliyoruz o yüzden şart gerçekten. Bende arabaya kemerle bağlanan anakucağı da var ama külfet oluyor sürekli bağla çıkar. Gönlünüze sinen ne ise onu alın
Bende hiç olmuyor. Hatta emziği bulana yatıp kalkıp dua ediyorum. Emzik benim bebeğim için bir uyku aracı oldu. Sadece uyuyacağı zaman veriyorum ve genellikle emzikten anlıyorum uykusu olup olmadığını. Emziği ağzına alınca gözleri anında küçülüyor. Beni emzik yerine kullanacağına bilemiyorum bana göre çok büyük rahatlık
Bakın tabi ki canım ben de görerek karar verdim ❤ Biz de çok geziyoruz, özellikle benim memleketime çok sık gidip geliyoruz o yüzden şart gerçekten. Bende arabaya kemerle bağlanan anakucağı da var ama külfet oluyor sürekli bağla çıkar. Gönlünüze sinen ne ise onu alın
biz de şuan puset kullanıyoruz canımm ama pusetle yalnız bırakıp öne oturamıyorum işte Bir de arkaya bakması dezavantaj tavsiyelerin için tesekkür ederim❤
biz de şuan puset kullanıyoruz canımm ama pusetle yalnız bırakıp öne oturamıyorum işte Bir de arkaya bakması dezavantaj tavsiyelerin için tesekkür ederim❤
Rica ederim kuzum. Yalnız şu an arkaya bakarak seyahat etmesi bebiş için daha sağlıklı. Ben de otokoltuğunda arkaya bakarak oturtuyorum. 2 yaşa kadar öyle öneriliyor
Gunaaydinn❤❤ siz bu bebislere uyku ilaci mi veriosunuz napiosunuuzzz kendi kendine uyumayi birak kuvagimda uyutuo zar zor yerine koyunca uyanioo biraksam besigine baya baya aglio kitap da okuyorum ninnide soyluyorum salliyorum da ne varsa yapiyorum birde (masallah sizlere❤❤)
Benimki gündüz uyuyor ama ben gündüz hep sallıyorum küçük bir beşiği var odada. Sallanmayi bırakınca uyaniyor. Gündüz çok uyuyunca bu seferde gece geç uyuyor. Bende dün gece uyutmaya ugrasmadim beşiğinde salladım babasıyla konuştuk öyle. İki kişi konuşunca, birde sallaniyorsa uykusu geliyor benimkinin. Uyumasi için zorlamadim. Beşikte uykusu gelmişti zaten onbirde emzirdim uykuya daldı. Allahtan gece sallanmak istemiyor uyuyor.
Rica ederim kuzum. Yalnız şu an arkaya bakarak seyahat etmesi bebiş için daha sağlıklı. Ben de otokoltuğunda arkaya bakarak oturtuyorum. 2 yaşa kadar öyle öneriliyor ❤