Daha çok erken genelde doktorlar bu haftalarda yanılma payı yüksek diye yorum yapmıyorKuzular merhaba 11+3 üm doktor kız dedi kız denip sonra değişen oldumu
Pipiyi goremeyince kız diyorlar canım sanirim .Dedigin gibi kizken erkek sanilmasi daha fazla ihtimal zaten:)Erkekte kordon dolanıyor diye yanılıyolarda kızda nasıl yabıkıyolar acaba
Dış genital organlar oluşmamış oluyor dr penis göremeyince kız diyor.Erkekte kordon dolanıyor diye yanılıyolarda kızda nasıl yabıkıyolar acaba
evet rahat benımkı memede uyuyor ve cok zorlanıyroum tek avantajı aşırı emıyor ve uzun uyuyor hemen acıkmayıp. aöa ben terler atıyorumo daalacak dıye. eşim uyuteken pışpış dıyorkendı uyuyor ama benımleyken sasece meme ve elımo tutuyor. uyku arkadası almanın vaktı geldıBende hiç olmuyor. Hatta emziği bulana yatıp kalkıp dua ediyorum. Emzik benim bebeğim için bir uyku aracı oldu. Sadece uyuyacağı zaman veriyorum ve genellikle emzikten anlıyorum uykusu olup olmadığını. Emziği ağzına alınca gözleri anında küçülüyor. Beni emzik yerine kullanacağına bilemiyorum bana göre çok büyük rahatlık ❤
12.haftada %80 kız dedi, şimdi dünya tatlısı bir kızım varKuzular merhaba 11+3 üm doktor kız dedi kız denip sonra değişen oldumu
Biz evde cocuk bakiyoruz okey , ama benim esim gelincede bana da yardimci oluyor ve cok agir calisiyor ve onunda biseyler yapmak hakki diye dusunuyorum ben o yuzden hic bozulmuyorum.Genelde benim gonlumu yapip gidiyor zatençok gerginim yaa. eşim gs maçına gidiyor ist.ye ben haftasonunu iple çekiyorum dınleneyım dıye o kendı keyfini düşünüyor. Bana da dıyor yarın anneme bırakırız alyayı gezerız. bugün de aksine kızım kusuyor huysuz napcagımı sasırdım ilkkez boyle huysuz. gelecek bırazdan sonra cıkıcak alıcak ark.larını maça gıdecek haksızlık gercekten bu bız kadınlara. Sinirlendim gidersen suratına bakmam dedim
Bilmiyorum kızlar ya keşke hiç sormazsaydımDış genital organlar oluşmamış oluyor dr penis göremeyince kız diyor.
Us cihazı çok iyiyse doğru tespit olabilir ama 15 haftada daha net belli olur.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi:)
Kalp atışını sorduk biz 160-170 dedi aha kesin kız dedim öle şey mi olur herkesin farklı dedi güldü cinsiyetini gördüm söylim mi dedi biz şaşırdık gerçekten mi dedik evet dedi ney peki dedim kız dedi :)12.haftada %80 kız dedi, şimdi dünya tatlısı bir kızım var
Bir dahaki gidilşine net belli olur:)Bilmiyorum kızlar ya keşke hiç sormazsaydımbenim çocuk maşşallah biraz daha öndeymiş 12 hafta 4 günlük gibi filan dedi hatta kemik yapısı 11 hafta 3 günlük le orantılıymış ama günüme göre fazla gelişmiş kilosuda 51 gram çıktı boyuda 6 cm galiba düşün
Evet arkadasima da ilk kiz dediler bidahaki kontrolde erkek dediler 11 haftaya pek guven olmaz kuzum kendini sartlama , ama insallah saglikli bi bebegin olur her şeyden önceBilmiyorum kızlar ya keşke hiç sormazsaydımbenim çocuk maşşallah biraz daha öndeymiş 12 hafta 4 günlük gibi filan dedi hatta kemik yapısı 11 hafta 3 günlük le orantılıymış ama günüme göre fazla gelişmiş kilosuda 51 gram çıktı boyuda 6 cm galiba düşün
İkili test için gittim ben o yüzden canımBir dahaki gidilşine net belli olur:)
Bu haftalarda pek kilo söylenmiyor aslında sonraki zamanlarda daha çok belli olur haftasına göre durumu kafanı karıştırma şimdiden:)
Senin kız seni uyku arkadaşı olarak seçmiş bence çok tatlıevet rahat benımkı memede uyuyor ve cok zorlanıyroum tek avantajı aşırı emıyor ve uzun uyuyor hemen acıkmayıp. aöa ben terler atıyorumo daalacak dıye. eşim uyuteken pışpış dıyorkendı uyuyor ama benımleyken sasece meme ve elımo tutuyor. uyku arkadası almanın vaktı geldı
benımkı de yardımcı her an ev işi benden cok yapar hatta. camasır harıc. temızlıkte de bebekte de yardımcı yogun calıstgı icn ben teklıf bıle etmeden yapıyor ama bu hafta ekstra yoruldum ben gtmek ıcın de bana da sordu gdeblr mym dıye haftaıcı..ama pısman oldum yanı gıt dedığime bugun kızımda bıgarıplk var napcgmı sasırdımBiz evde cocuk bakiyoruz okey , ama benim esim gelincede bana da yardimci oluyor ve cok agir calisiyor ve onunda biseyler yapmak hakki diye dusunuyorum ben o yuzden hic bozulmuyorum.Genelde benim gonlumu yapip gidiyor zaten
Canım bırak adam kendine bir gün ayırsın. Ben bebeğimi tamamen yalnız büyütüyorum. Eşim 20 gün göreve gidiyor hiç olmuyor, 10 gün evde oluyor. Tek başıma tüm kriz anlarının üstesinden gelmeye çabalaya çabalaya çoğu şeyi aştım. Senin yine eşin yanında, çoğu zaman yardımcı oluyor bak. Şükret, gerilmebenımkı de yardımcı her an ev işi benden cok yapar hatta. camasır harıc. temızlıkte de bebekte de yardımcı yogun calıstgı icn ben teklıf bıle etmeden yapıyor ama bu hafta ekstra yoruldum ben gtmek ıcın de bana da sordu gdeblr mym dıye haftaıcı..ama pısman oldum yanı gıt dedığime bugun kızımda bıgarıplk var napcgmı sasırdım
Maşallah cnm gündüz uyumuyordu benimki sadece gece uykusuna geçerken uyuyordu şimdi hiç uyumuyorUyandı hemen saate bakıyorum 1 buçuk saat sonra mızırdanmaya başlıyor yatağınakoyuyorum emzik veriyorum bide beyaz gürültü açıyorum iyi uykular deyip öpüyorum çıkıyorum odadan
Cnm bizde genetik galiba anneminde kardeşimde kimse anlamamıştı hamile olduğunu ama ablam iki kızında da kapıdan sığmıyordu..İyi masallah oglun olsa goruydum ben seni saklasan bile ben burdayim heyoo diyordu
O zaman ben bi hamur mayalayayım cnmMayalı şeyler süt yapar. Ondan pizza yiyince sütün artıyor olabilir. E tabi yorulmuyorsun yemek yapıcam diye o da etkiler
Bizim uykularda yalan oldu cnmGunaaydinn❤❤ siz bu bebislere uyku ilaci mi veriosunuz napiosunuuzzz kendi kendine uyumayi birak kuvagimda uyutuo zar zor yerine koyunca uyanioobiraksam besigine baya baya aglio kitap da okuyorum ninnide soyluyorum salliyorum da ne varsa yapiyorum birde (masallah sizlere❤❤)
Benimkisi de koyunca hemen kalkıyor yaGunaaydinn❤❤ siz bu bebislere uyku ilaci mi veriosunuz napiosunuuzzz kendi kendine uyumayi birak kuvagimda uyutuo zar zor yerine koyunca uyanioobiraksam besigine baya baya aglio kitap da okuyorum ninnide soyluyorum salliyorum da ne varsa yapiyorum birde (masallah sizlere❤❤)
Gazı olabilir mi kuzum? Benim kız da bazen çığlıkla ağlamaya başlıyor. Gazı oluyor çıkaramıyor bacaklarını geriyo karnına falan çekiyor ordan anlıyorum. Özellikle akşamları artıyor uykuya geçerken biz de çok zorlanıyoruzMaşallah cnm gündüz uyumuyordu benimki sadece gece uykusuna geçerken uyuyordu şimdi hiç uyumuyor
Cnm bizde genetik galiba anneminde kardeşimde kimse anlamamıştı hamile olduğunu ama ablam iki kızında da kapıdan sığmıyordu..kitabımızda cup cup diye bir kitap kosa hikayeler var unutmuşum yazmayı
O zaman ben bi hamur mayalayayım cnmsonra gelsin sütler kilolar
Bizim uykularda yalan oldu cnmilk defa gece saatlerce uyanık kalıp ağladı ne istediğinide anlayamıyorum ana kucağında içirdim stünü bile kucağımda içmedii azıcık uyuyup sabahın 7sinde çığlıkla uyandı. Gülerken birden ağlamaya başlıyor
ya kuzum zten bebek bakımında da hersekılde ben tek yapıyorum eşimın ısleri bıttığinde alya cokktan uyumus oluyor anca haftasonu adam.gb sevebılıyor. e bugün de mıdem bulanıyor okadar gucsuzumkı çok sinirlendim üstüste gelınce ınsanlık işte. Annem de dıger torununa bakıyor ablam calıstıgı ıcın gelemıyor herzaman. ayrı kalmak zor gercektrn basa gelen cekıliyor malesef ama nasıl özlüyorsun kımbilir. kzıı büyüdüğünde o da babasının yolunu gözleyecekCanım bırak adam kendine bir gün ayırsın. Ben bebeğimi tamamen yalnız büyütüyorum. Eşim 20 gün göreve gidiyor hiç olmuyor, 10 gün evde oluyor. Tek başıma tüm kriz anlarının üstesinden gelmeye çabalaya çabalaya çoğu şeyi aştım. Senin yine eşin yanında, çoğu zaman yardımcı oluyor bak. Şükret, gerilme ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?