2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar mama değiştirmek bebekte huzursuzluk yapar mı kızımın kakası arada yeşil ve katı oluyordu birde 2 güne 1 yapıyordu doktor normal demişti ama ben mamadan şüphelenip 1 hafta önce değiştirdim şimdi hergün yapıyor rengide normal ama sabah yaptığı pütürlü gibiydi mamayı değiştirdiğimizden beri yavaş yavaş artan huzursuzluğu var son 4 gündür tavan yaptı sıkıntısı gazınıda çıkartıyor kendi anlayamadım sebebini. Eski mamamıza döneceğim inşallah geçer perişan oldu yavrum

canım kızının aglaamsı uyku basmasından olabılır mo mesela uyumadan once atıyorum 7de mı mızmızlanmaya baslıyor mızmızlanmadan 30dk once fln odaya gıtsen. ben de songunlerde uyuması gereken saatten 1saat erken odaya goturuyorum aşama aşama uykuya gecıyor. onceden 7de uyuyorsa 10dk once gıtmem.yetıyordu sımdı daha fazla acıldı gözlerı bebişlerimizin dırenıyorlar ben de ılk gunlerde uyku basınca aglıyrdu kızım. gaz sanıyordum aynı sey buara fazla yoruldugunda da oluyor. tamamen uyku geldıgındenmiş

Kuzum yine eşin ev işlerinde yardımcı oluyormuş o bile çok büyük bir nimet. Benim ailem başka şehirde kayınvalidem köyde kimsemiz yok çocuk bizden hatta benden başka kimseyi görmüyor eve yabancı biri gelince başlıyo ağlamaya geçenlerde annemle babam geldi, annem ara ara geldiği için onu yabancılamadı ama babamın kucağında sürekli ağladı katıla katıla. En kötü kayınvaliden var alt katında Allah korusun bir şey olsa kapısını çalabileceğin biri var yine ben burda oturduğum yerde yan komşum kim onu bile bilmiyorum o derece yalnızım

oyy canım yaa yok mu hiç görüştüğün kımse orada arkadaşın falan yakınlarında cokzor haklısın

Çıkarıyor cnm kendi gazını gazı olduğu zamanlardaki gibi davranmıyor benimkide karnına çeker normalde bacaklarını bu kıvranmadan direk ağlıyor bağırıyor çığırıyor garip garip sesler çıkarıyor süt veriyorum içmiyor omzumda zor sakinleşiyor anlamadım eski mamamıza dönelim düzelmezse doktora götüreceğim

kartanesi boşver canım sal gitsin kocanı sonra vicdan yaptırtırsın sen bi yere gitmek istediğinde mesela şuan eşim Tekirdağ da beş yıldızlı otelde sabah açık büfe kahvaltıyla başlayan toplantıları biraz önce masaj ile devam ediyor ben bişey diyor muyum demem diyemem kıskançlıktan çatlıyorum diyemem işte ki bu hafta eşim hep geç geldi geçen hafta sonu da gece çalışıp gündüz uyudu güneşi bir haftada gördüğü sure toplasan 1 saat etmez çocuğum babasını unutacak

oyy canım yaa yok mu hiç görüştüğün kımse orada arkadaşın falan yakınlarında cokzor haklısın
İş yerinden arkadaşlarım var kuzum ama Ankara baya büyük herkes ayrı gayrı yerlerde oturuyor. Buralı da olmadığım için eş dost akrabalarım da Kocaeli’nde. Eşimin de pek akrabası yok öyle yani alıştım artık

Benim eşime ne demeli. İşyerinden ortaklık payı aldı,Sen aldığın parayla git kendine motor al. O kadar alma istemiyorum dedim. Ben binebilecek miyim o motora. Yeni doğan bebekle motor bizim neyimize. Arada annem gelirmiş benide gezdirirmiş, kendide gezmeyecekmiş arada işe gidip gelecekmiş. Yalana bak. İşyeri araba vermiş sanki gerek vardı. Limoniyiz bizde.

O zaman adama oyle seyler demicenn kendin git demissin

Bizim de şimdiye kadar hiç gaz sıkıntısı olmamıştı yeni yeni başladı durduğu yerde ağlıyor ayakları geri çekiyor emzirme pozisyonunda asla durmuyor yediğime de dikkat ediyorum aslında

Hangi mamayı değiştirdin neye geçtin canım? Olabilir belki alışınca, ama huysuzluğu mamadan sonra mı süt de veriyordun dimi

Atak haftasında benim kız aynı şeyleri yaşıyoruz çözemedim gazını kendi çıkarıyor genelde bi kaç gündür sıkıntı oluyor Dr a gidersen buraya yazar mısın canım neden oluyormuş

Hangi mamayı değiştirdin neye geçtin canım? Olabilir belki alışınca, ama huysuzluğu mamadan sonra mı süt de veriyordun dimi
Sma kullanıyorduk cnm hipp e geçmiştik süt de içiyor ama mama ağırlıklı besleniyor artık biz ataktanda çıktık mamayla da düzelmezse gideceğim yazarım cnm

Sma kullanıyorduk cnm hipp e geçmiştik süt de içiyor ama mama ağırlıklı besleniyor artık biz ataktanda çıktık mamayla da düzelmezse gideceğim yazarım cnm
Canım belirtileri oku diş çıkarma ağrıları iki üç ay önceden başlıyormuş. Belki bundandır.

Seninde gonlunu etmis aslinda anneme birakip gezeriz diye,seninki büyük ataga girdi mi ondan mi huysuz
Cok emiyor diyorsun ondan kusar midesi ne ki bebelerin dikkatini dağıt emdirme o kadar yapabiliyorsan

16 haftalik net gormeden once pek güvenme bence,kiz bir ihtimal diye düşün ama simdilik benim bebegim kiz olacakmis moduna girme derim ben

Yanlış kartanesi eklemişim @Kartanesii8892

Bizim de şimdiye kadar hiç gaz sıkıntısı olmamıştı yeni yeni başladı durduğu yerde ağlıyor ayakları geri çekiyor emzirme pozisyonunda asla durmuyor yediğime de dikkat ediyorum aslında
Evet kuzum bizde de birkaç haftadır böyle. Daha küçükken ıkınırdı sadece ağlamazdı. Ama şimdilerde ağlıyor. 3 aydan sonra geçecek diyorlardı ama daha da sancılı geldi sanki. Azaldı evet ama gelince de ağlatıyor..

Bi 3-4 hafta sonra kesinlesir canim yuzdelik verdiyse de genelde dogru cikior ama saglikli olsun da insallah kucagina al sagliklica

Ben de senin gibiyim. Mantigim surekli evde duramaz kendine vakit ayirmasi lazim diyor. Ama gonlum e ben de evdeyim ama bana da yazik. Mesaim sabahin 7 sinde basliyor gece de dahil devam ediyor. Hafta sonu ve aksamlari en azindan ben dinleneyim diyor. Gonlum daha uzun konustugu icin onu savunuyorum, gitme diyorum genelde tartisma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…