canım kızının aglaamsı uyku basmasından olabılır mo mesela uyumadan once atıyorum 7de mı mızmızlanmaya baslıyor mızmızlanmadan 30dk once fln odaya gıtsen. ben de songunlerde uyuması gereken saatten 1saat erken odaya goturuyorum aşama aşama uykuya gecıyor. onceden 7de uyuyorsa 10dk once gıtmem.yetıyordu sımdı daha fazla acıldı gözlerı bebişlerimizin dırenıyorlar ben de ılk gunlerde uyku basınca aglıyrdu kızım. gaz sanıyordum aynı sey buara fazla yoruldugunda da oluyor. tamamen uyku geldıgındenmişGazı olabilir mi kuzum? Benim kız da bazen çığlıkla ağlamaya başlıyor. Gazı oluyor çıkaramıyor bacaklarını geriyo karnına falan çekiyor ordan anlıyorum. Özellikle akşamları artıyor uykuya geçerken biz de çok zorlanıyoruz
Kuzum yine eşin ev işlerinde yardımcı oluyormuş o bile çok büyük bir nimet. Benim ailem başka şehirde kayınvalidem köyde kimsemiz yok çocuk bizden hatta benden başka kimseyi görmüyor eve yabancı biri gelince başlıyo ağlamayaya kuzum zten bebek bakımında da hersekılde ben tek yapıyorum eşimın ısleri bıttığinde alya cokktan uyumus oluyor anca haftasonu adam.gb sevebılıyor. e bugün de mıdem bulanıyor okadar gucsuzumkı çok sinirlendim üstüste gelınce ınsanlık işte. Annem de dıger torununa bakıyor ablam calıstıgı ıcın gelemıyor herzaman. ayrı kalmak zor gercektrn basa gelen cekıliyor malesef ama nasıl özlüyorsun kımbilir. kzıı büyüdüğünde o da babasının yolunu gözleyecek
oyy canım yaaKuzum yine eşin ev işlerinde yardımcı oluyormuş o bile çok büyük bir nimet. Benim ailem başka şehirde kayınvalidem köyde kimsemiz yok çocuk bizden hatta benden başka kimseyi görmüyor eve yabancı biri gelince başlıyo ağlamayageçenlerde annemle babam geldi, annem ara ara geldiği için onu yabancılamadı ama babamın kucağında sürekli ağladı katıla katıla. En kötü kayınvaliden var alt katında Allah korusun bir şey olsa kapısını çalabileceğin biri var yine ben burda oturduğum yerde yan komşum kim onu bile bilmiyorum o derece yalnızım
Çıkarıyor cnm kendi gazını gazı olduğu zamanlardaki gibi davranmıyor benimkide karnına çeker normalde bacaklarını bu kıvranmadan direk ağlıyor bağırıyor çığırıyor garip garip sesler çıkarıyor süt veriyorum içmiyor omzumda zor sakinleşiyor anlamadım eski mamamıza dönelim düzelmezse doktora götüreceğimGazı olabilir mi kuzum? Benim kız da bazen çığlıkla ağlamaya başlıyor. Gazı oluyor çıkaramıyor bacaklarını geriyo karnına falan çekiyor ordan anlıyorum. Özellikle akşamları artıyor uykuya geçerken biz de çok zorlanıyoruz
İş yerinden arkadaşlarım var kuzum ama Ankara baya büyük herkes ayrı gayrı yerlerde oturuyor. Buralı da olmadığım için eş dost akrabalarım da Kocaeli’nde. Eşimin de pek akrabası yok öyle yani alıştım artıkoyy canım yaayok mu hiç görüştüğün kımse orada arkadaşın falan yakınlarında cokzor haklısın
İkili test için gittim ben o yüzden canım
Benim eşime ne demeli. İşyerinden ortaklık payı aldı,Sen aldığın parayla git kendine motor al. O kadar alma istemiyorum dedim. Ben binebilecek miyim o motora. Yeni doğan bebekle motor bizim neyimize. Arada annem gelirmiş benide gezdirirmiş, kendide gezmeyecekmiş arada işe gidip gelecekmiş. Yalana bak. İşyeri araba vermiş sanki gerek vardı. Limoniyiz bizde.kartanesi boşver canım sal gitsin kocanı sonra vicdan yaptırtırsın sen bi yere gitmek istediğinde mesela şuan eşim Tekirdağ da beş yıldızlı otelde sabah açık büfe kahvaltıyla başlayan toplantıları biraz önce masaj ile devam ediyor ben bişey diyor muyum demem diyemem kıskançlıktan çatlıyorum diyemem işte ki bu hafta eşim hep geç geldi geçen hafta sonu da gece çalışıp gündüz uyudu güneşi bir haftada gördüğü sure toplasan 1 saat etmez çocuğum babasını unutacak
O zaman adama oyle seyler demicenn kendin git demissinbenımkı de yardımcı her an ev işi benden cok yapar hatta. camasır harıc. temızlıkte de bebekte de yardımcı yogun calıstgı icn ben teklıf bıle etmeden yapıyor ama bu hafta ekstra yoruldum ben gtmek ıcın de bana da sordu gdeblr mym dıye haftaıcı..ama pısman oldum yanı gıt dedığime bugun kızımda bıgarıplk var napcgmı sasırdım
Gazı olabilir mi kuzum? Benim kız da bazen çığlıkla ağlamaya başlıyor. Gazı oluyor çıkaramıyor bacaklarını geriyo karnına falan çekiyor ordan anlıyorum. Özellikle akşamları artıyor uykuya geçerken biz de çok zorlanıyoruz
Kızlar mama değiştirmek bebekte huzursuzluk yapar mı kızımın kakası arada yeşil ve katı oluyordu birde 2 güne 1 yapıyordu doktor normal demişti ama ben mamadan şüphelenip 1 hafta önce değiştirdim şimdi hergün yapıyor rengide normal ama sabah yaptığı pütürlü gibiydi mamayı değiştirdiğimizden beri yavaş yavaş artan huzursuzluğu var son 4 gündür tavan yaptı sıkıntısı gazınıda çıkartıyor kendi anlayamadım sebebini. Eski mamamıza döneceğim inşallah geçer perişan oldu yavrum
Çıkarıyor cnm kendi gazını gazı olduğu zamanlardaki gibi davranmıyor benimkide karnına çeker normalde bacaklarını bu kıvranmadan direk ağlıyor bağırıyor çığırıyor garip garip sesler çıkarıyor süt veriyorum içmiyor omzumda zor sakinleşiyor anlamadım eski mamamıza dönelim düzelmezse doktora götüreceğim
Sma kullanıyorduk cnm hipp e geçmiştik süt de içiyor ama mama ağırlıklı besleniyor artık biz ataktanda çıktık mamayla da düzelmezse gideceğim yazarım cnmHangi mamayı değiştirdin neye geçtin canım? Olabilir belki alışınca, ama huysuzluğu mamadan sonra mı süt de veriyordun dimi
Canım belirtileri oku diş çıkarma ağrıları iki üç ay önceden başlıyormuş. Belki bundandır.Sma kullanıyorduk cnm hipp e geçmiştik süt de içiyor ama mama ağırlıklı besleniyor artık biz ataktanda çıktık mamayla da düzelmezse gideceğim yazarım cnm
Seninde gonlunu etmis aslinda anneme birakip gezeriz diye,seninki büyük ataga girdi mi ondan mi huysuzçok gerginim yaa. eşim gs maçına gidiyor ist.ye ben haftasonunu iple çekiyorum dınleneyım dıye o kendı keyfini düşünüyor. Bana da dıyor yarın anneme bırakırız alyayı gezerız. bugün de aksine kızım kusuyor huysuz napcagımı sasırdım ilkkez boyle huysuz. gelecek bırazdan sonra cıkıcak alıcak ark.larını maça gıdecek haksızlık gercekten bu bız kadınlara. Sinirlendim gidersen suratına bakmam dedim
16 haftalik net gormeden once pek güvenme bence,kiz bir ihtimal diye düşün ama simdilik benim bebegim kiz olacakmis moduna girme derim benBilmiyorum kızlar ya keşke hiç sormazsaydımbenim çocuk maşşallah biraz daha öndeymiş 12 hafta 4 günlük gibi filan dedi hatta kemik yapısı 11 hafta 3 günlük le orantılıymış ama günüme göre fazla gelişmiş kilosuda 51 gram çıktı boyuda 6 cm galiba düşün
Yanlış kartanesi eklemişimkartanesi boşver canım sal gitsin kocanı sonra vicdan yaptırtırsın sen bi yere gitmek istediğinde mesela şuan eşim Tekirdağ da beş yıldızlı otelde sabah açık büfe kahvaltıyla başlayan toplantıları biraz önce masaj ile devam ediyor ben bişey diyor muyum demem diyemem kıskançlıktan çatlıyorum diyemem işte ki bu hafta eşim hep geç geldi geçen hafta sonu da gece çalışıp gündüz uyudu güneşi bir haftada gördüğü sure toplasan 1 saat etmez çocuğum babasını unutacak
Evet kuzum bizde de birkaç haftadır böyle. Daha küçükken ıkınırdı sadece ağlamazdı. Ama şimdilerde ağlıyor. 3 aydan sonra geçecek diyorlardı ama daha da sancılı geldi sanki. Azaldı evet ama gelince de ağlatıyor..Bizim de şimdiye kadar hiç gaz sıkıntısı olmamıştı yeni yeni başladı durduğu yerde ağlıyor ayakları geri çekiyor emzirme pozisyonunda asla durmuyor yediğime de dikkat ediyorum aslında
Bi 3-4 hafta sonra kesinlesir canim yuzdelik verdiyse de genelde dogru cikior ama saglikli olsun da insallah kucagina al sagliklicaBilmiyorum kızlar ya keşke hiç sormazsaydımbenim çocuk maşşallah biraz daha öndeymiş 12 hafta 4 günlük gibi filan dedi hatta kemik yapısı 11 hafta 3 günlük le orantılıymış ama günüme göre fazla gelişmiş kilosuda 51 gram çıktı boyuda 6 cm galiba düşün
Ben de senin gibiyim. Mantigim surekli evde duramaz kendine vakit ayirmasi lazim diyor. Ama gonlum e ben de evdeyim ama bana da yazik. Mesaim sabahin 7 sinde basliyor gece de dahil devam ediyor. Hafta sonu ve aksamlari en azindan ben dinleneyim diyor. Gonlum daha uzun konustugu icin onu savunuyorum, gitme diyorum genelde tartisma oluyorya kuzum zten bebek bakımında da hersekılde ben tek yapıyorum eşimın ısleri bıttığinde alya cokktan uyumus oluyor anca haftasonu adam.gb sevebılıyor. e bugün de mıdem bulanıyor okadar gucsuzumkı çok sinirlendim üstüste gelınce ınsanlık işte. Annem de dıger torununa bakıyor ablam calıstıgı ıcın gelemıyor herzaman. ayrı kalmak zor gercektrn basa gelen cekıliyor malesef ama nasıl özlüyorsun kımbilir. kzıı büyüdüğünde o da babasının yolunu gözleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?