- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Erkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..Ya ben erkek hissettim ne yalan söylim eşim hala yok değişir erkek kesin diyor ona adapte ettim kendimi afalladım ama tabi fikre hemen alıştım bide bizde hep kız var o yüzden korkuyordum hep olmaz diye kardeşlerimde erkek istedi çok olmadı
youtube uyku meleği felaket uykusu yaz canım o yöntemNasıl bir yöntem bu
Canim önce sen sakinles.Uyumayan bebekle uğraşmak gerçekten çok zor her sabah 5.30 da ayağa dikilmek, hele ki şuan pazar pazar inletiyor evi binayı iyi gene kimse gelmedi kapıma, vallahi sabahları ben bıkıyorum kendi çocuğumun zırlayıp durmasından emziriyorum susmuyor, gezdiriyorum susmuyor ayağımda sallıyorum susmuyor beşiğe koyuyorum durmuyor bebek arabasında gezdiriyorum kendini atmaya çalışıyor kafayı kaldırıp kaldırıp öne geliyor, emziğini atıyor verem ediyor beni 3.5 saattir Ya sabır çekiyorum
Gaz sancısı falan da değil 5.30 gaz kaka yaptı gaz her daim çıkarıyor zaten gece 3 te bile pıtır pıtır duyuyordum çıkardığını anason çayı alıp bascam bu gece çayı uyusun dursun
Bu mesajı yarım saattir yazmaya çalışıyorum ..
Her sabah aynı canım 5.30 da gune başlayıp bi kere 10 a kadar kesin uykumuz yok, biraz önce uyudu daha şimdi bi tost basıp yiycem bu uykumuz son çünkü akşam 9 a kadarCanim önce sen sakinles.
Dün aynı şeyleri biz yaşadık ben gerildikce bebek sakinlesemedi ve aglamayi arttırdı. Kalktım bebeyi slinge bağladım Ketilin tuşuna bastım balkona çıktım dans eder gibi yürümeye başladım hem bana iyi geldi hem bebe sakinlesti. Sonra kendime humana yaptım balkona geri çıktım cayimi içip hafiften şarkı mirildandim kız uyudu.
Kriz anında sar sarmala at kendini dışarıya. Birinci bebede sokak sokak yürürdüm şimdi ancak balkona çıkıyorum. Açık hava ikimize de iyi geliyor.
Ben de anlamıyorum giderek azalması gerekmiyor muydu bu gazın. Şaşırdım kaldım vallaBenimkide aynı kuzum ya dün öğlen 1den gece 11e dek uyumadi. Çok kivrandi hep alttan gaz çıktı yetmedi tam 5 dakika boyunca kaka yaptı hala bitmedi ama Gazi anlamıyorum bende. Kaka rahatlatti ama yinede
Nerdeeeee :)) Gece 1 kere kalkıyor. Sonrası gaza bağlı olarak değişiyor cnm. Maksimum 6 saat uyudu simdiye kadar kesintisizKEsintisiz mi 10 saat uyuyor
Oyle bari yapalim cocukta biliyoKarartam perde al kuzum ben isikta uyuyamam diye almistim gece gibi oluyor
Tatlim rezene aktardan mi alip demliyorsun. Çocuk icin olanlardan mi alip veriyorsun. Ne kdr veriyorsun bir de cok heyecanlandim ben de deniim:)günaydın kuuzum senin prenses uyumadı mı yineben şunu farkettım kızıma rezene verdığımde daha uzun uyuyor bakdenesene 3.aydan sonra vermrue basladım ztn. 3gun once vermıstım daha rahat uuyumustu ertesı gun vermedım dha sık uyandı dun verdım aksam 7ye gelıyordu uuyudu bıdaha 5saat sonra memeye kalktı ve 3de 7buuckta da uyandık. denesen bi kuzum rhatlatır hem
Tatlim rezene aktardan mi alip demliyorsun. Çocuk icin olanlardan mi alip veriyorsun. Ne kdr veriyorsun bir de cok heyecanlandim ben de deniim:)
Kuzum bizim karacigerimizde yaglanma varya kusmayi buyuk oranda o tetikliyormus malesef , biberon yerine damlatmaz yumusak uclu suluk aldim gecen denedim biberona nazaran biraz daha fazla içtiara ara deniyorum evde , bisey olsa babasina birakip bi saat kuafere biyere gidemm desem gidemem onla ogretmeye calisicam biraz, anneme gidince bile oyle gezerim boyle cikarim diye haysl kurdum ilk gezmemde kosa kosa eve döndüm
normal aktardan kendımız ıcın aldıgımız rezeneyı yapıyorum ben de içiyorum gazıma ıyı gelıyorr ve kızıma 1cay kasıgı verıyorum bazen 2:) yap kız ns ışe yararTatlim rezene aktardan mi alip demliyorsun. Çocuk icin olanlardan mi alip veriyorsun. Ne kdr veriyorsun bir de cok heyecanlandim ben de deniim:)
Ne olur bize gel ne yapıyorsan bize de yap diyecektimNerdeeeee :)) Gece 1 kere kalkıyor. Sonrası gaza bağlı olarak değişiyor cnm. Maksimum 6 saat uyudu simdiye kadar kesintisiz
Sling veya kanguru gerçekten işe yarıyor mu? Ben yeniden işe yaramayan birşey alacağım diye çekindim bunca zaman. Herşeyş demiyorum aldıklarım hep boş çıkıyor daCanim önce sen sakinles.
Dün aynı şeyleri biz yaşadık ben gerildikce bebek sakinlesemedi ve aglamayi arttırdı. Kalktım bebeyi slinge bağladım Ketilin tuşuna bastım balkona çıktım dans eder gibi yürümeye başladım hem bana iyi geldi hem bebe sakinlesti. Sonra kendime humana yaptım balkona geri çıktım cayimi içip hafiften şarkı mirildandim kız uyudu.
Kriz anında sar sarmala at kendini dışarıya. Birinci bebede sokak sokak yürürdüm şimdi ancak balkona çıkıyorum. Açık hava ikimize de iyi geliyor.
Kızlar bizim oğlan kabız galiba. Çözemiyorum. Geçen hafta 6 gün yapmadı pazartesi günü fitil koyduk öyle yaptı. Bugün yine 6. Gün ve fitille yaptıktan sonra bi daha hiç yapmadı.. hem mama hem anne sütü veriyorum o yüzden normal süresini geçtine yapacağımı bilmiyorum artık çocuk da huysuz.. ben karışık besleniyorum her şeyden yiyorum çocuk niye kabız oluyor anlamadım çok üzülüyorum 2 haftadır
Oy kelin ilacı olsa misaliNe olur bize gel ne yapıyorsan bize de yap diyecektimbende bir seferinde saat 45 dakikayı gördüm. Bebek ağlıyor bende hala saat hesaplıyordum yok artık diye
Yanlış anladın canım gönül isterki her ikiside olsun bizde hep kız oldu diye istedik ilki kız oluyor ikinci erkek isteniyo doğal olarak kardeşlerim peşpeşe kız doğurdu eniştem gil 4 erkek 1 koz akrabalarda hiç kız yok ama ablamın 2 tane kız düşünErkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..
Ben rüyamda ilki erkek diğer ikisi bebek ama cinsiyet ini bilmiyorum emzirirken filan gördümkızd yanılıyor..gecenlerde arkadasıma kız dendı 2kez sonra erkek cıktı smdı 1aylk oğlu var:) bak bende erkek ıstedım.ömrumce.. esım de kız dıyordu ama dr kız dedıgı an agladım sevıncten..rüyalarıma gırmıstı hatta kız olacagı. hatta tam da kızım giriyordu tip aynıydı oyuzden saniyesınde adapte oldum sımdı ıyıkı kız dıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?