2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Erkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..

Canim önce sen sakinles.

Dün aynı şeyleri biz yaşadık ben gerildikce bebek sakinlesemedi ve aglamayi arttırdı. Kalktım bebeyi slinge bağladım Ketilin tuşuna bastım balkona çıktım dans eder gibi yürümeye başladım hem bana iyi geldi hem bebe sakinlesti. Sonra kendime humana yaptım balkona geri çıktım cayimi içip hafiften şarkı mirildandim kız uyudu.

Kriz anında sar sarmala at kendini dışarıya. Birinci bebede sokak sokak yürürdüm şimdi ancak balkona çıkıyorum. Açık hava ikimize de iyi geliyor.

Her sabah aynı canım 5.30 da gune başlayıp bi kere 10 a kadar kesin uykumuz yok, biraz önce uyudu daha şimdi bi tost basıp yiycem bu uykumuz son çünkü akşam 9 a kadar burada hava hala serin özellikle sabahları falan buz gibi ısınsa bi sabah yürüyüşüne gideriz zAten erken kalkıyoruz, sakinledim yeşil çayımı içtim kendime geldim(sütü azaltıyormuymuş tadını mı bozuyormuş ne oyle bişey vardı ama arada bi içiyorum rahatlıyorum)

Benimkide aynı kuzum ya dün öğlen 1den gece 11e dek uyumadi. Çok kivrandi hep alttan gaz çıktı yetmedi tam 5 dakika boyunca kaka yaptı hala bitmedi ama Gazi anlamıyorum bende. Kaka rahatlatti ama yinede
Ben de anlamıyorum giderek azalması gerekmiyor muydu bu gazın. Şaşırdım kaldım valla

Çok sağolun, gelsin bir deneyelim B bence91

Tatlim rezene aktardan mi alip demliyorsun. Çocuk icin olanlardan mi alip veriyorsun. Ne kdr veriyorsun bir de cok heyecanlandim ben de deniim:)

Canım biberon hızlı mı akıyor Dr browns kullanıyorum ben yavaş aktığı için kusmayı önlüyor

Tatlim rezene aktardan mi alip demliyorsun. Çocuk icin olanlardan mi alip veriyorsun. Ne kdr veriyorsun bir de cok heyecanlandim ben de deniim:)
normal aktardan kendımız ıcın aldıgımız rezeneyı yapıyorum ben de içiyorum gazıma ıyı gelıyorr ve kızıma 1cay kasıgı verıyorum bazen 2:) yap kız ns ışe yarar

Kızlar bizim oğlan kabız galiba. Çözemiyorum. Geçen hafta 6 gün yapmadı pazartesi günü fitil koyduk öyle yaptı. Bugün yine 6. Gün ve fitille yaptıktan sonra bi daha hiç yapmadı.. hem mama hem anne sütü veriyorum o yüzden normal süresini geçti ne yapacağımı bilmiyorum artık çocuk da huysuz.. ben karışık besleniyorum her şeyden yiyorum çocuk niye kabız oluyor anlamadım çok üzülüyorum 2 haftadır

Nerdeeeee :)) Gece 1 kere kalkıyor. Sonrası gaza bağlı olarak değişiyor cnm. Maksimum 6 saat uyudu simdiye kadar kesintisiz
Ne olur bize gel ne yapıyorsan bize de yap diyecektim bende bir seferinde saat 45 dakikayı gördüm. Bebek ağlıyor bende hala saat hesaplıyordum yok artık diye

Sling veya kanguru gerçekten işe yarıyor mu? Ben yeniden işe yaramayan birşey alacağım diye çekindim bunca zaman. Herşeyş demiyorum aldıklarım hep boş çıkıyor da

Doktor bize kaka yapamaması ve kabızın farklı olduğunu söyledi. Bazen bağırsaklar belli dönemlerde tembellik yapabiliyormuş. Geçenlerde öyle bir dönem bizde geçirdik. Ama 6 gün sürmedi bizde. 1haftada zeytinyağı verdim kendiliğinden geçti.

Erkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..
Yanlış anladın canım gönül isterki her ikiside olsun bizde hep kız oldu diye istedik ilki kız oluyor ikinci erkek isteniyo doğal olarak kardeşlerim peşpeşe kız doğurdu eniştem gil 4 erkek 1 koz akrabalarda hiç kız yok ama ablamın 2 tane kız düşün

Ben rüyamda ilki erkek diğer ikisi bebek ama cinsiyet ini bilmiyorum emzirirken filan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…