Karnı şişkin ve hafif sert.. fitili de en az bi hafta arayla koymak gerektiği için yarını bekliyorum bakalım yarın da yapmazsa doktora gidicez.. yapınca sıvı yapıyor ama çok uzun sürüyor işte. Zeytinyağını nasıl veriyorsun ağızdan çay kaşığıyla mı yoksa poposuna mı sürüyorsunDoktor bize kaka yapamaması ve kabızın farklı olduğunu söyledi. Bazen bağırsaklar belli dönemlerde tembellik yapabiliyormuş. Geçenlerde öyle bir dönem bizde geçirdik. Ama 6 gün sürmedi bizde. 1haftada zeytinyağı verdim kendiliğinden geçti.
Ağızdaki verdim. Doktor gümde 3 kere ver dedi iki kere verdim. Yaptı zorlanmadan hiç. Normalde huysuzluk yapmasa bekle demişti ama huysuzluk ağlama krizleri olduEvet cocuk anlamazda once benim
Mutlu olmam lazim)
Yanlış mesajdan alıntı ysptımEvet cocuk anlamazda once benim
Mutlu olmam lazim)
Karnı şişkin ve hafif sert.. fitili de en az bi hafta arayla koymak gerektiği için yarını bekliyorum bakalım yarın da yapmazsa doktora gidicez.. yapınca sıvı yapıyor ama çok uzun sürüyor işte. Zeytinyağını nasıl veriyorsun ağızdan çay kaşığıyla mı yoksa poposuna mı sürüyorsun
Ya ben erkek hissettim ne yalan söylim eşim hala yok değişir erkek kesin diyor ona adapte ettim kendimi afalladım ama tabi fikre hemen alıştım bide bizde hep kız var o yüzden korkuyordum hep olmaz diye kardeşlerimde erkek istedi çok olmadı
Günaydın hanımlar haftaiçi 6 da uyanıp bir daha uyumayan çocuk babasına jest yapıyor mızmızlanıp ( tabi baba duymuyor) emip geri uyuyor. Bende 6 dan sonra uyuyamadım. Sinir oldum.. Bu bebeklerin zulmü yanlız bize...
Hayirli olsunYa ben erkek hissettim ne yalan söylim eşim hala yok değişir erkek kesin diyor ona adapte ettim kendimi afalladım ama tabi fikre hemen alıştım bide bizde hep kız var o yüzden korkuyordum hep olmaz diye kardeşlerimde erkek istedi çok olmadı
Benimki biberonun hicbi turlusunu almiyor kuzum cigniyor avent mamajoo farkli denedim, ilk baslarda aliyordu suan beceremiyor bir turlu icmeyiCanım biberon hızlı mı akıyor Dr browns kullanıyorum ben yavaş aktığı için kusmayı önlüyor
Hemen rahatlatıyor mu versem mi biraz daha mı beklesem bilemedimAğızdan verdim dr günde 3 defa dedi ben iki kere verdim . Huzursuzluk rahatsızlık vermeseydi dr vermeyecekti ama artık özellikle geceleri memede çığlığı basıyordu
Uyurken denedinmi cnmBenimki biberonun hicbi turlusunu almiyor kuzum cigniyor avent mamajoo farkli denedim, ilk baslarda aliyordu suan beceremiyor bir turlu icmeyi
Doğru yapmışsın canım.evde biri varken ne kolaymış herşey ya. eşim kızımızı uyutuyor oynuyor. Hazıran ayını beklıyorum o ıkı ay 2. balayım olcak sanırım.neyse Dışarı çıkacaktık ama hıc gelemeyen amcamlar gelecek akşama ani gelişti. ben de haxırlığa giriştim.. 8gb gelecekler bn dedım kızımın uyku saatınden önce gelin dıye. uyanık tutamam yanı onlar varken de uyutmam uzun surer. uyanık tutarsam aksileşck yatırmadıgım ıcın sızce yanlıs,mı yapıyorum kızımın düzenivar onlar uymalıydı. bıdaha uyumak ıcin aglıcak cnku hem de aşırı aglıyır uyumayınca
ben de bu kanıdayım canım ona göre herşeyim artık. Hatta eşimle konuştum sabah. Bayramlarda artık gece toplanmalarına katılamayız kızımı tutamam dedim gürültüde kalabalıkta. Ikimizin de işine gelir bu zaten..Kaldı ki iftarlara dahi katılmayacağım. Bu da işime gelıyor çünkü ezan vaktınden oncesı kızımın uyku vakti :)sevmıyorum mecburi toplanmaları yakınlarım hariç.. Kuaför olayını erteleme daha fazla bence de. Insan yenileniyorr Ben bir süre once saclarımı kestirdim kendime geldim. Daha önce hiç boyatmadım açıkkumral rengim. ışıltı istiyorum bıraz daha moral olsunDoğru yapmışsın canım.
Artık herşeyi bebeğe göre düşünüyoruz.
Kuaföre gidecektik, havayı beğenmedim. Kaldı haftaya.
Dışarı çıktığımda fazla durmuyorum. Evini istiyor kızım. Bu hafta dr. Konrtolü var ordan da babaannesine gideceğiz. Orada uyur mu? Yoksa beşiği ile müziğini mi ister bilemedim. Huzursuzlanırsa ne yaparım?
Uykusu geldi mi salonda bile uyumuyor. Odamıza geçiyoruz, şöyle bir etrafı süzüyor. Beşiğine yatırıyorum müziğini açıyorum hemen uyuyor maaşallah. Başkasının evinde nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Başkasının evi olduğunu babalar babanneler bir anlasalar. Benim oğlum yüksek sesten korkuyor ağlamaya başlıyor. Aksi gibi babanneside bağırır gibi yüksek sesle konuşuyor. Telefonda söylüyorum babannesine mete yüksek ses sevmiyor diye mecburen alışacak ben öyle konuşuyorum diyor. Koca kadın dikkat etmeyecek el kadar bebek ona ayak uyduracak. Son günlerde sinirlerim çok bozuk herşeye çookk sinir oluyorum.Doğru yapmışsın canım.
Artık herşeyi bebeğe göre düşünüyoruz.
Kuaföre gidecektik, havayı beğenmedim. Kaldı haftaya.
Dışarı çıktığımda fazla durmuyorum. Evini istiyor kızım. Bu hafta dr. Konrtolü var ordan da babaannesine gideceğiz. Orada uyur mu? Yoksa beşiği ile müziğini mi ister bilemedim. Huzursuzlanırsa ne yaparım?
Uykusu geldi mi salonda bile uyumuyor. Odamıza geçiyoruz, şöyle bir etrafı süzüyor. Beşiğine yatırıyorum müziğini açıyorum hemen uyuyor maaşallah. Başkasının evinde nasıl olacak hiç bilmiyorum.
bızde de bıtane var o modelden. banannesı yuksek sese alıstır dıyor. Yahu yuksek seste cocuk uyutmak da neyın nesi. kendısı uuyusun bakalım uyuyabılıyor mu kaldı kı bebek bunlar. okadar koca seslı kı bubınadakıler. Eşim hariç.. Beni deli edıyor konusmaları bıryukarı cıkısı var karşımdakının savas var sanırsın sustur o cocukları ınsanngb cık carpma kapını. ben de deli.oluyorum. Nasıl çocuk büyütmüşler bu seste bılmemBaşkasının evi olduğunu babalar babanneler bir anlasalar. Benim oğlum yüksek sesten korkuyor ağlamaya başlıyor. Aksi gibi babanneside bağırır gibi yüksek sesle konuşuyor. Telefonda söylüyorum babannesine mete yüksek ses sevmiyor diye mecburen alışacak ben öyle konuşuyorum diyor. Koca kadın dikkat etmeyecek el kadar bebek ona ayak uyduracak. Son günlerde sinirlerim çok bozuk herşeye çookk sinir oluyorum.
Uyurken meme bile almiyor kizUyurken denedinmi cnm
hayırlısı olsun sağlıklı olsundaHayirli olsun
Kizin olacak iyi bir doktorsa yuzde doksan dokuz bilir
Detaylı derken renkli ultrason mu normal ultrason muCanım ben 9 hastalıkken doktor cinsiyeti söyleyimmi dedi. Hayır eşim yok bir daha ki sefere dedim 11 haftalık ken %99 kız dedi. Şuan kızım vardetaylı ultrasona kadar bende inanmamıştım ama doğruymuş
Yanlış anladın canım gönül isterki her ikiside olsun bizde hep kız oldu diye istedik ilki kız oluyor ikinci erkek isteniyo doğal olarak kardeşlerim peşpeşe kız doğurdu eniştem gil 4 erkek 1 koz akrabalarda hiç kız yok ama ablamın 2 tane kız düşün
Erkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?