2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karnı şişkin ve hafif sert.. fitili de en az bi hafta arayla koymak gerektiği için yarını bekliyorum bakalım yarın da yapmazsa doktora gidicez.. yapınca sıvı yapıyor ama çok uzun sürüyor işte. Zeytinyağını nasıl veriyorsun ağızdan çay kaşığıyla mı yoksa poposuna mı sürüyorsun

Ağızdan verdim dr günde 3 defa dedi ben iki kere verdim . Huzursuzluk rahatsızlık vermeseydi dr vermeyecekti ama artık özellikle geceleri memede çığlığı basıyordu

Canım ben 9 hastalıkken doktor cinsiyeti söyleyimmi dedi. Hayır eşim yok bir daha ki sefere dedim 11 haftalık ken %99 kız dedi. Şuan kızım var detaylı ultrasona kadar bende inanmamıştım ama doğruymuş

Kesinlikle ben de bi hava alayım dedim 1 saat oldu ben çıkmadan önce uyuyordu dalgın şekilde ben gelene kadar uyanır eşim ben idare ederim dedi ha bi uyansın yok bi geldim on dk sonra uyandı her gün öyle zannediyorlar ondan sonra

Hayirli olsun
Kizin olacak iyi bir doktorsa yuzde doksan dokuz bilir

Ağızdan verdim dr günde 3 defa dedi ben iki kere verdim . Huzursuzluk rahatsızlık vermeseydi dr vermeyecekti ama artık özellikle geceleri memede çığlığı basıyordu
Hemen rahatlatıyor mu versem mi biraz daha mı beklesem bilemedim

evde biri varken ne kolaymış herşey ya. eşim kızımızı uyutuyor oynuyor. Hazıran ayını beklıyorum o ıkı ay 2. balayım olcak sanırım.neyse Dışarı çıkacaktık ama hıc gelemeyen amcamlar gelecek akşama ani gelişti. ben de haxırlığa giriştim.. 8gb gelecekler bn dedım kızımın uyku saatınden önce gelin dıye. uyanık tutamam yanı onlar varken de uyutmam uzun surer. uyanık tutarsam aksileşck yatırmadıgım ıcın sızce yanlıs,mı yapıyorum kızımın düzenivar onlar uymalıydı. bıdaha uyumak ıcin aglıcak cnku hem de aşırı aglıyır uyumayınca

Doğru yapmışsın canım.
Artık herşeyi bebeğe göre düşünüyoruz.
Kuaföre gidecektik, havayı beğenmedim. Kaldı haftaya.
Dışarı çıktığımda fazla durmuyorum. Evini istiyor kızım. Bu hafta dr. Konrtolü var ordan da babaannesine gideceğiz. Orada uyur mu? Yoksa beşiği ile müziğini mi ister bilemedim. Huzursuzlanırsa ne yaparım?
Uykusu geldi mi salonda bile uyumuyor. Odamıza geçiyoruz, şöyle bir etrafı süzüyor. Beşiğine yatırıyorum müziğini açıyorum hemen uyuyor maaşallah. Başkasının evinde nasıl olacak hiç bilmiyorum.

ben de bu kanıdayım canım ona göre herşeyim artık. Hatta eşimle konuştum sabah. Bayramlarda artık gece toplanmalarına katılamayız kızımı tutamam dedim gürültüde kalabalıkta. Ikimizin de işine gelir bu zaten..Kaldı ki iftarlara dahi katılmayacağım. Bu da işime gelıyor çünkü ezan vaktınden oncesı kızımın uyku vakti :)sevmıyorum mecburi toplanmaları yakınlarım hariç.. Kuaför olayını erteleme daha fazla bence de. Insan yenileniyorr Ben bir süre once saclarımı kestirdim kendime geldim. Daha önce hiç boyatmadım açıkkumral rengim. ışıltı istiyorum bıraz daha moral olsun başkasında çok çok güç uyutmak annemdeyken ben hiç zorlanmıyorum. Ama ablamda çok zorlanıyorum bır de ev dublex üst kata yatır ındır çok zorlanmıstık ama tanıdıgı alıstıgı.yerlerde uyuyor.. Bebegıne maşallah canım uyutmayı sen mi öğrettin kendiliğnden mi gelişti bu. başlarda benım kzıım da uyyordu öyle fakat gün geçtikçe emerek uyumak ıstedı vazgecırmek ıcın herseyı yapıyorum gündüzleri çok üstelemese de gecelerı bırakamıyor. Ancak eşim uyutabılıyor şşnpat yontemıyle kendısı dalıyor. bende ılk gece uykusuna dalısta memesız uyuyamıyor. uyku egitimine başlayacagız bunun için. şu atak geçse.

Başkasının evi olduğunu babalar babanneler bir anlasalar. Benim oğlum yüksek sesten korkuyor ağlamaya başlıyor. Aksi gibi babanneside bağırır gibi yüksek sesle konuşuyor. Telefonda söylüyorum babannesine mete yüksek ses sevmiyor diye mecburen alışacak ben öyle konuşuyorum diyor. Koca kadın dikkat etmeyecek el kadar bebek ona ayak uyduracak. Son günlerde sinirlerim çok bozuk herşeye çookk sinir oluyorum.

bızde de bıtane var o modelden. banannesı yuksek sese alıstır dıyor. Yahu yuksek seste cocuk uyutmak da neyın nesi. kendısı uuyusun bakalım uyuyabılıyor mu kaldı kı bebek bunlar. okadar koca seslı kı bubınadakıler. Eşim hariç.. Beni deli edıyor konusmaları bıryukarı cıkısı var karşımdakının savas var sanırsın sustur o cocukları ınsanngb cık carpma kapını. ben de deli.oluyorum. Nasıl çocuk büyütmüşler bu seste bılmem

Canım ben 9 hastalıkken doktor cinsiyeti söyleyimmi dedi. Hayır eşim yok bir daha ki sefere dedim 11 haftalık ken %99 kız dedi. Şuan kızım var detaylı ultrasona kadar bende inanmamıştım ama doğruymuş
Detaylı derken renkli ultrason mu normal ultrason mu

Ilk cocugunuz kiz mi?

Erkek olunca noluyor ben onu anlamadım, bi şeyi çok istemeyin özellikle böyle şeyler de evlat bu Ya rabbim neyi uygun görürse bize emanet olarak, sadece hayırlısı deyin sağlıklısı deyin ..

Agzina saglik. Dunyayi kurtaracak asilzade pasalar doguyor ya erkek olunca onunde sallanan 2 gram et gurur duyulacak bir sey oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…