2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Detaylı derken renkli ultrason mu normal ultrason mu

İkisi de değil yani yine renkli görebiliyorsun ama bu detaylı ultrasonun amacı bebeğin tüm organlarına bakılıyor 21-24.haftalarda idi sanki o zaman zaten cinsiyeti öğrenirsin ama onda da değişen oluyor çok da takılmayın hamilelik anlarınızı yaşamaya bakın sonra hiç vaktiniz olmayacak nasibinizde ne varsa o olur kardeşlerinizde hep kız ya da erkek olması etkilemiyor benim kız kardeşlerimin hep oğlu var eşimin hiç kız kardeşi yok sonuç kızımız oldu iyi ki de

AA ne güzel 20. Haftaya aldım randevumu şimdiden ben haklısın sağlıklı olsun da hiç önemli değil şimdide kıza odaklandım değişirse üzülürüm :))))

Meme zor girer agizada biberon cabuk giriyorya kuzum belki farkinda olmadan icer diye dusundum ama her cocuk farkli bizimkide yyanikken gram sut icmiyo uyurken tepiyo
Kız seninki nasıl doyuyor ben anlamıyorum he melekler doyuruyor senin sıpayı herhalde

Kesinlikle hiçbirşey ondan kıymetli değil kimse için bozma düzenini

Ben sen yerinde olsam biberonla uyurken beslerdim
İyi sabirlisin meme verecem diye azmine hayranim
Ben kiyamadimda bu hallerdeyi
kiz inan 20 defa gogusten ayağıma ayaktan göğsüme alıyorum resmen bi harp içine giriyorumiki gündür emzik vermiyorum.oda gogsumun ucunu parçalamış bu sefer emzirmeye korkuyirum.resmen benden emziginin benim intikamını alıyor bakalim ek gıdada neyapcaz iyi kötü sutu boğazlarından geçiriyorduk.soğuk savaşlar başlamasına az kaldi

Ben sen yerinde olsam biberonla uyurken beslerdim
İyi sabirlisin meme verecem diye azmine hayranim
Ben kiyamadimda bu hallerdeyi

Biberon daha kolayına geliyor memeyi almıyor böyle olunca da gece memeyi alan kızım gündüz ısrarla almıyor dönmesini bekliyorum artık biberonla veriyorum. Uyanıkken huysuzlanmıyor mu açsa?

Emziği sadece uykuda mu veriyordun bende mi bıraktırsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…