2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sling veya kanguru gerçekten işe yarıyor mu? Ben yeniden işe yaramayan birşey alacağım diye çekindim bunca zaman. Herşeyş demiyorum aldıklarım hep boş çıkıyor da
Oğlum doğmadan almıştım ikisinide. Amatör halimle onları kullanmak çok kolay olmadı. Bağlamak sorun kondisyon zayıf olduğu için taşımak sorundu.

Şimdi kızımda ilk günden itibaren kullanılıyorum. 14 kg abiden sonra 4 kg bebeyi taşımak kolay geliyor. Ayrıca eller kollar boşa çıkıyor sağa sola sallanırken telefona bakabiliyorsun yada kahvaltı hazırlarken masa mutfak arasında gidip gelirken bebe uyuyor sakin bir şekilde kahvaltı yapabiliyorsun.

Bence bebeğin sakinlesmesi garanti. Hele ikinci bebeyi düşünüyorsan parasına acıma kaliteli bişey al.

Var mı önerebileceğiniz bir marka

Kızlar benim kızım gece uykusunda da sık sık uyanmaya başladı. Sürekli emmek istiyor. Mizlaniyor hep yarım saat uyuyup kalkıyor nerdeyse . Bugün sabah beşten sonra tamamen kalktı iyice erkene çekti kalkisini. Birde ellerini ağzına daha çok götürüyor , sinirle emiyor. Damaklari kaşınıyor sanırım. Bugün parmak emmeyede başladı önceden bu kadar uzun süreli emmezdi.
Sizde var mı dış belirtileri ?

Benimki de ayni dun 21.30 civari yatti. Normale gore gec yatti. Ama yine 5.30 dan sonra kalkti. Elleri surekli agzinda. O kdr sinirleniyor ki kasicam diye hep onluk fln islak

Benimkide sirilsiklam sabahin korunde kalkiyo 6 da bide erken de yatmiyo, kehribar mi alsam diyorum salya iyi geliyomis

iyi ki bozmamışım kzıımın duzenını bugun 4te uyudu kızım. bıdaha yukardan gelen seslerden uyandı ve emdı kendı uyumak ıstedı gece uykusına bagladı 6da yıne uyudu hala uyuyor ve amcamlardan gelen gıden yok. yorgun argın onları beklıyorum saat 9oldu delırmelık gerçekten.. 4ten berı uyuyor alyacık ınsllah gece yarısı uykusunu bıtrmez

Benim kız da 5ten 8’e kadar uyudu. Kendim kaldırdım zaten geç yatıyor bu sefer hiç uyutamam diye. Bir de parmağını emiyordu belli ki açtı uyanır uyanmaz yapıştı memeye Çok sevimli ya uyku arasında karnı acıkınca parmağını şapır şupur emip uyumaya devam ediyor

Hanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.

canım uyutsaydın yıne gece uykusuna gecmıs o artık ben boyle yaptıgında srrık 6dan sonra uyandırıyrm 7bucukta tekrar uyutyrm. bugun de oyle yapcaktm ama.hazır gelen olcak dıye uyusun dedım. 6dan snra gunduz uykusu kalmamalıymıs. 7den snrası da gece uykusuymus uyut kız hemen❤❤❤

buarada evet canımm cokguzell ya o yutkunmalarını duymak ❤

Bilissel tepkileri, kas gelisimi vb iyiyse moralini bozma bence canim ya. Minyon bir bebektir. Bir de benim oglan yaklasik 3 bucuk aylik. 6200 gr, 62cm,41 cm seklinde benimkine normal diyor doktor. Seninkiyle cok bi fark yok ki. Sonucta hep bi gelisme gostermis uzme kendini

Kendi kendine oldu desem yalan olmaz. Onu takip ettim, uydum. Bir müddet hep aynı şeyleri yapınca çocuk alışıyor, istiyor.
Sabahları mesela ayna rutinimiz var. Güne böyle başlıyoruz, aynayla konuşarak. Eşim hayret ediyor! O deniyor, yok aynı tepkileri vermiyor kızımız.
Havanın iyi olması gerekiyor kuaför için ya. Çarşamba günü itibariyle iyi buralarda artık havalar. 26-27 derece, rüzgar 13-14 km. Çıkarız bol bol

Boyunuz genetik olabilir mi , otrki değerler normal kilo ve bas , bnmkide 39.5 40 çünkü

Mecburen alışacak ben böyle konuşuyorum ne demek ya aaaaa!
Ben olsam gitmem oraya.
Bizim ki de korkuyor. Bir de bu akşam gaz çıkardı, kendi gazının sesine korktu bebiş. Çok güldük ya

Ayy benim eski komşum böyle gürültücüydü. Çocuk yapmadım onların yüzünden. Gece 2 de mi evlerine giriyorlar mesela,bir sesler.... Uyanırsın uykundan. Off ne sıkıntılı günlerdi yaa. Nerden hatırladım şimdi

Ya kızlar birisi bi problemini yazdığı zaman ya da nasıl çözüm bulduğunu yazınca ben sürekli ne zaman doğum yapmıştı normal zamanı neydi ki acaba diye düşünüyorum hangi aşamada ne oluyor anlamak için. Hamilelik günlüğü gibi bebek günlüğü de olsaymış keşke çok işimize yarardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…