Oğlum doğmadan almıştım ikisinide. Amatör halimle onları kullanmak çok kolay olmadı. Bağlamak sorun kondisyon zayıf olduğu için taşımak sorundu.Sling veya kanguru gerçekten işe yarıyor mu? Ben yeniden işe yaramayan birşey alacağım diye çekindim bunca zaman. Herşeyş demiyorum aldıklarım hep boş çıkıyor da
Oyle boyle idare ediyoruz artik huylu huysuzBiberon daha kolayına geliyor memeyi almıyor böyle olunca dagece memeyi alan kızım gündüz ısrarla almıyor dönmesini bekliyorum artık biberonla veriyorum. Uyanıkken huysuzlanmıyor mu açsa?
Var mı önerebileceğiniz bir markaOğlum doğmadan almıştım ikisinide. Amatör halimle onları kullanmak çok kolay olmadı. Bağlamak sorun kondisyon zayıf olduğu için taşımak sorundu.
Şimdi kızımda ilk günden itibaren kullanılıyorum. 14 kg abiden sonra 4 kg bebeyi taşımak kolay geliyor. Ayrıca eller kollar boşa çıkıyor sağa sola sallanırken telefona bakabiliyorsun yada kahvaltı hazırlarken masa mutfak arasında gidip gelirken bebe uyuyor sakin bir şekilde kahvaltı yapabiliyorsun.
Bence bebeğin sakinlesmesi garanti. Hele ikinci bebeyi düşünüyorsan parasına acıma kaliteli bişey al.
Ya evet ensesine kadar çıkacaktı nerdeyse iki sefer yaptı davul zurnayla karşıladık her pırtıAyyy çok sevindimPeki güzelce yaptı mı birkaç günlük
Benim kangurum boba 4g sling neko.Var mı önerebileceğiniz bir marka
Benimki de ayni dun 21.30 civari yatti. Normale gore gec yatti. Ama yine 5.30 dan sonra kalkti. Elleri surekli agzinda. O kdr sinirleniyor ki kasicam diye hep onluk fln islakKızlar benim kızım gece uykusunda da sık sık uyanmaya başladı. Sürekli emmek istiyor. Mizlaniyor hep yarım saat uyuyup kalkıyor nerdeyse . Bugün sabah beşten sonra tamamen kalktı iyice erkene çekti kalkisini. Birde ellerini ağzına daha çok götürüyor , sinirle emiyor. Damaklari kaşınıyor sanırım. Bugün parmak emmeyede başladı önceden bu kadar uzun süreli emmezdi.
Sizde var mı dış belirtileri ?
Benimkide sirilsiklam sabahin korunde kalkiyo 6 da bide erken de yatmiyo, kehribar mi alsam diyorum salya iyi geliyomisKızlar benim kızım gece uykusunda da sık sık uyanmaya başladı. Sürekli emmek istiyor. Mizlaniyor hep yarım saat uyuyup kalkıyor nerdeyse . Bugün sabah beşten sonra tamamen kalktı iyice erkene çekti kalkisini. Birde ellerini ağzına daha çok götürüyor , sinirle emiyor. Damaklari kaşınıyor sanırım. Bugün parmak emmeyede başladı önceden bu kadar uzun süreli emmezdi.
Sizde var mı dış belirtileri ?
Benim kız da 5ten 8’e kadar uyudu. Kendim kaldırdım zaten geç yatıyor bu sefer hiç uyutamam diye. Bir de parmağını emiyordu belli ki açtı uyanır uyanmaz yapıştı memeyeiyi ki bozmamışım kzıımın duzenını bugun 4te uyudu kızım. bıdaha yukardan gelen seslerden uyandı ve emdı kendı uyumak ıstedı gece uykusına bagladı 6da yıne uyudu hala uyuyor ve amcamlardan gelen gıden yok. yorgun argın onları beklıyorum saat 9oldu delırmelık gerçekten.. 4ten berı uyuyor alyacık ınsllah gece yarısı uykusunu bıtrmez
canım uyutsaydın yıne gece uykusuna gecmıs o artık ben boyle yaptıgında srrık 6dan sonra uyandırıyrm 7bucukta tekrar uyutyrm. bugun de oyle yapcaktm ama.hazır gelen olcak dıye uyusun dedım. 6dan snra gunduz uykusu kalmamalıymıs. 7den snrası da gece uykusuymus uyut kız hemenBenim kız da 5ten 8’e kadar uyudu. Kendim kaldırdım zaten geç yatıyor bu sefer hiç uyutamam diye. Bir de parmağını emiyordu belli ki açtı uyanır uyanmaz yapıştı memeyeÇok sevimli ya uyku arasında karnı acıkınca parmağını şapır şupur emip uyumaya devam ediyor
buarada evet canımm cokguzell ya o yutkunmalarını duymak ❤Benim kız da 5ten 8’e kadar uyudu. Kendim kaldırdım zaten geç yatıyor bu sefer hiç uyutamam diye. Bir de parmağını emiyordu belli ki açtı uyanır uyanmaz yapıştı memeyeÇok sevimli ya uyku arasında karnı acıkınca parmağını şapır şupur emip uyumaya devam ediyor
Bilissel tepkileri, kas gelisimi vb iyiyse moralini bozma bence canim ya. Minyon bir bebektir. Bir de benim oglan yaklasik 3 bucuk aylik. 6200 gr, 62cm,41 cm seklinde benimkine normal diyor doktor. Seninkiyle cok bi fark yok ki. Sonucta hep bi gelisme gostermis uzme kendiniHanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.
Kendi kendine oldu desem yalan olmaz. Onu takip ettim, uydum. Bir müddet hep aynı şeyleri yapınca çocuk alışıyor, istiyor.ben de bu kanıdayım canım ona göre herşeyim artık. Hatta eşimle konuştum sabah. Bayramlarda artık gece toplanmalarına katılamayız kızımı tutamam dedim gürültüde kalabalıkta. Ikimizin de işine gelir bu zaten..Kaldı ki iftarlara dahi katılmayacağım. Bu da işime gelıyor çünkü ezan vaktınden oncesı kızımın uyku vakti :)sevmıyorum mecburi toplanmaları yakınlarım hariç.. Kuaför olayını erteleme daha fazla bence de. Insan yenileniyorr Ben bir süre once saclarımı kestirdim kendime geldim. Daha önce hiç boyatmadım açıkkumral rengim. ışıltı istiyorum bıraz daha moral olsunbaşkasında çok çok güç uyutmak annemdeyken ben hiç zorlanmıyorum. Ama ablamda çok zorlanıyorum bır de ev dublex üst kata yatır ındır çok zorlanmıstık ama tanıdıgı alıstıgı.yerlerde uyuyor.. Bebegıne maşallah canım uyutmayı sen mi öğrettin kendiliğnden mi gelişti bu. başlarda benım kzıım da uyyordu öyle fakat gün geçtikçe emerek uyumak ıstedı vazgecırmek ıcın herseyı yapıyorum gündüzleri çok üstelemese de gecelerı bırakamıyor. Ancak eşim uyutabılıyor şşnpat yontemıyle kendısı dalıyor. bende ılk gece uykusuna dalısta memesız uyuyamıyor. uyku egitimine başlayacagız bunun için. şu atak geçse.
Boyunuz genetik olabilir mi , otrki değerler normal kilo ve bas , bnmkide 39.5 40 çünküHanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.
Mecburen alışacak ben böyle konuşuyorum ne demek ya aaaaa!Başkasının evi olduğunu babalar babanneler bir anlasalar. Benim oğlum yüksek sesten korkuyor ağlamaya başlıyor. Aksi gibi babanneside bağırır gibi yüksek sesle konuşuyor. Telefonda söylüyorum babannesine mete yüksek ses sevmiyor diye mecburen alışacak ben öyle konuşuyorum diyor. Koca kadın dikkat etmeyecek el kadar bebek ona ayak uyduracak. Son günlerde sinirlerim çok bozuk herşeye çookk sinir oluyorum.
Ayy benim eski komşum böyle gürültücüydü. Çocuk yapmadım onların yüzünden. Gece 2 de mi evlerine giriyorlar mesela,bir sesler.... Uyanırsın uykundan. Off ne sıkıntılı günlerdi yaa. Nerden hatırladım şimdibızde de bıtane var o modelden. banannesı yuksek sese alıstır dıyor. Yahu yuksek seste cocuk uyutmak da neyın nesi. kendısı uuyusun bakalım uyuyabılıyor mu kaldı kı bebek bunlar. okadar koca seslı kı bubınadakıler. Eşim hariç.. Beni deli edıyor konusmaları bıryukarı cıkısı var karşımdakının savas var sanırsın sustur o cocukları ınsanngb cık carpma kapını. ben de deli.oluyorum. Nasıl çocuk büyütmüşler bu seste bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?