2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hiç bir şeye yetişemiyorum bu çocuk bir gun iyiyse 1 hafta burnumdan getirecek kadar kötü huzursuz oluyor, evim leş gibi yere düşen saç telimi alıp çöpe atmaya gidiyorum çığlıklar kopuyor evde o on saniye de, normalde hafta sonları eşim bakıyordu bebeğe ben temizlik yapıyordum biraz, 2 haftadır haftasonumuzda eşim yok hafta içlerinde geç geliyor işinin stresini eve bebeğe yansıtıyor ya da gelir gelmez uyuyor, evimi bok götürüyor 2 aydır camlarım silinmedi son yağan yağmurlardan sonra da neredeyse dışarısı görünmeyecek kadar kirli, halılarım yıkamadan geldi evi temizlemedim diye sermedim, güneşin odasının eksikleri var çıkıp alamıyorum hoş burası oyle bir yer ki bakacak yer de yok her şeyi internetten almak zorunda kalıyorum, en son kuaföre annemlerin oradayken gittim 3 hafta olmuş kaş bıyık efsane yani gene çok darlandım, yarın bina merdivenlerini silmeye gelen bir abla var o gelecek evlere yardıma da gidiyor mu bilmiyorum gelirse onu çağıracağım burada başka tanıdığım da yok kime nasıl güvenirim nereden bulurum bilmiyorum da

Ben de dün karar aldım kızım uyurken kendimle ilgileneceğim, kızıma dair tuttuğum anı defterini de epeydir ihmal ettim, yazı yazmam gerekiyor. Bunları yapacam kısa uykularında. Gece uykusu iyi olduğu için o zaman evle ilgili yapacaklarımı yapacam.
Bu ne ya! Manikür & pedikür isyanda! Kaşlarımı çok ihmal ettiğim için bir uzman eli daha iyi olacak artık. Yoksa kendim hallediyorum kaşlarımı da, ama çok saldım. Hiç uğraşamam
Karar aldım artık gündüzleri kızım uyurken uykum varsa uyuyacam uykum yoksa kendimle ilgilenecem. Gece de ne yapabilirsem artık. Ohh be!

Kesinlikle canım harika fikir , sitede değişiklik yapılırken bu özellikle geleydi iyiydi

Hepinize gunaydin mutlu sabahlar
Benim icin cok kotu bir gun bu gunu omrum boyunca unutmucam kizlar 20 gundur esim
Konusmuyordu dun yer yerinden oynadi kavga gurultu kiyamet artik kendime zarar vermekten korkuyorum kanser derdi bulacam burda daha fazla kalirsam birazdan adliyeye bosanmak icin gidiyoruz mal mul hicbirsey istemiyorum cocugumu alip gitmek istiyorum altinlarimi elimden aldilar hepsininde mezar parasi olur insallah benim ahim kurutsun hepsini

Bizde henüz yok canım.
Maşallah emiyor o zaman meme reddi tamamen geçti mi?
Sen diyeti ne yaptın doktora gittiniz mi tekrar?

Doktorla görüşmeden kafanda kurup üzülme hemen. Sonuçta gelişim gösteriyor bir ay fazla uzar bir ay az uzar o daha çok küçük bir bebek. Bu tarz şeyleri düşünüp yorum yapmak için erken daha. İçini ferah tut canım.

Ya cok üzüldüm canım keşke böyle olmasaydı yok mu yolu? Senin sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli ama. Kendini ve çocuğunu düşün bosanacaksan da kendini garanti altına al öyle her şeyden vazgeçtim deme çocuğun var sonuçta sana yaptıklarının karsiligi olmaz ama en azından maddi anlamda rahatın olsun hakkin bu senin.

ya sen ciddimisin noldu nasıl oldu kım boşanalım dedi sen mi ? arkanda aılen yokmu senın bıkere o altınlar fln da senın. sinirle mi soyledı eşin bunedır ya nasıl bı zıhnıyet T tanem-tane20 herseyoı anlt senı ınsan yerıne koymadıgını evden cılamadogını konsmadıgımı tazmınat ddavası ac eger baska cozumunuz yoksa bosanma olcksa

Bugün 3. ay kontrolüne gittik. Rota virüsü aşısını yaptırdık. Benim Atakanim güle oynaya aşıyı içti bir sorun olmadı. Kilosu 6.800 çıktı boyu 68 cm. Ek besin sordum elma meyva yoğurt az tattirayim mı dedim. Hayır 6. aydan sonra dedi. Kakasını yaparken zorlanıyor dedim. On gün daha bekleyelim öğrenecek dedi. Fitil veya uyarma şeklinde müdahale etmeyelim o bölge alışıyor müdahale olmadan yapamıyor dedi.

Öyle birşey yok O cocugu babanın evinden getirmedin salak olma bütün haklarını kullan altınlarda senin hakkın mahkemede altınları elimden aldılar de aynı şekilde sana iade etmek zorundalar sakin bunu grur yapilcak bir yani yok

oyy masallah annessııı yakısıklıyaa❤❤ bızımkı de lıkır lıkır ıcmıstı açtı karnı ztn 2,3saat oncesı emmişti bu ek besini her dr farklı öneri yapıyor kimi alışsın reddetmez daha sonra dıyor kımı hayr dıyor ara öğün olarak ben de karşıyım ama bıyandan alısmak acısından mantıklı gelıyor tadımlık.bunun nedenını cok merak edıyorum ben de kendı dr.uma sorcam gıdınce.

Canm benm ya çok üzüldüm ama bi taraftan da sen de az çekmedin buraya yazdıkların bile yeterli boşanma sebebi bence yazmadıklarını tahmin edemiyorum bile. Hakkınızda hayırlısı olsun. Arkadaşlar yazmış zaten altınlarda senin de hakkın var kendine bişey istemesen de çocuğunun hakkını düşün

Aynen ben gece üçte bile kalkıp yemek yapıyorum bazen. Mutfak çok daginiksa yıkıyorum topluyorum. Banyo yapamadiysam bayadir yapıyorum. Tabi bazısının bebeği gecede uyumuyor onlar için hayat daha zor.

Ben de son zamanlarda yaşı büyük kişilerden hep şunu duyuyorum bizim çocuklar uyurdu bu yeni nesil uyumuyor bizim çocuklar emiyordu, biz 10 kişiye bakardık çocukla ilgilenemezdik bile falan filan. Onların zamanındaki çocuklar ideal de yeni nesilde problem varmış gibi ya da sanki yeni anneler beceriksiz de bakamıyormuş gibi bi algı var sıkıldım artık ya öf

Şirket yok mi canım oradan cagirsan benim de hiç tanıdığım yok oradan alıyorum.
Benim evim de aynı üstelik u aydır yanımda kayınvalidem olduğu halde.kuaföre de en son iki ay önce gittim. Altı aylık oluncaya kadar saldım bunları. Sagligima bir şey olmasın yeterince uyuyayım yeter modundayim.
Senin de annen falan gelemez mi birkaç gün kalsa hem moral olur hem işlerini yaparsın.
Eşinin de işleri sakinleyince daha iyi olursun hem canım üzme kendini.

Canım hakkınız da hayırlısı olsun valla durun bi daha düşünün demiycem ben ama haklarını sonuna kadar al bebek sende kalacağı için nafaka da bağlanır istemiyorum etmiyorum deme sakın sinirle

Ya hepsi sallıyor sonra söyleye soyleye kendileri de inanıyor ne çektiklerini unutuyorlar sadece güzel anları hatirliyorlar. Ne yani bebekler evrim mi geçirdi Allah aşkına..

Tesekkur ederiz ablası. Alyamada maşallah. Bizimkide eve gelince emdi uyudu. İnşallah ek gıdaya geçince de böyle iştahla yerler Bende merak ediyorum buraya da yazarsan çok iyi olur. Bende en azından beşinci ayda tadına baksın, öyle yedirme tarzinda değil tadımlık istiyorum ama hangisi doğru olur bilemiyorum.

Hakkında hayirlisi olsun canim,daha fazla idare edilemez bu paikopat zaten.
Sen idare ettikçe o iyice aziyor kuduruk köpek.
Sen birsey isteme evladin icin ne lazimsa al gurur yapma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…