Bence de unutuyorlar.. onlar sokakta bile çocuk büyütebiliyorlardı biz bi aprtman dairesine sıkışmışız kimimiz kapı komşusunu bile tanımıyor kaygılar o zamankinden çok farklı ama hala laf üstüne laf söylüyorlarYa hepsi sallıyor sonra söyleye soyleye kendileri de inanıyor ne çektiklerini unutuyorlar sadece güzel anları hatirliyorlar. Ne yani bebekler evrim mi geçirdi Allah aşkına..
Yirmi gündür bir insan eşiyle niye konuşmaz ya. Bunun altında başka birşey vardır. Hakkını sonuna kadar al. Altınlarını da iste senin çocuğunun hakkı onlar. Mahkeme mağdur kadınlardan yana. Çok üzüldüm canım adına. Küçücük bebekle, bu adamın derdi nekiHepinize gunaydin mutlu sabahlar
Benim icin cok kotu bir gun bu gunu omrum boyunca unutmucam kizlar 20 gundur esim
Konusmuyordu dun yer yerinden oynadi kavga gurultu kiyamet artik kendime zarar vermekten korkuyorum kanser derdi bulacam burda daha fazla kalirsam birazdan adliyeye bosanmak icin gidiyoruz mal mul hicbirsey istemiyorum cocugumu alip gitmek istiyorum altinlarimi elimden aldilar hepsininde mezar parasi olur insallah benim ahim kurutsun hepsini
Ben de son zamanlarda yaşı büyük kişilerden hep şunu duyuyorum bizim çocuklar uyurdu bu yeni nesil uyumuyor bizim çocuklar emiyordu, biz 10 kişiye bakardık çocukla ilgilenemezdik bile falan filan. Onların zamanındaki çocuklar ideal de yeni nesilde problem varmış gibi ya da sanki yeni anneler beceriksiz de bakamıyormuş gibi bi algı var sıkıldım artık ya öf
Atıyorlar. Eskiden çocuk ölümleri çok fazlaymiş. Bakımsızlıktan bebekler ölüyormuş hep.Ben de son zamanlarda yaşı büyük kişilerden hep şunu duyuyorum bizim çocuklar uyurdu bu yeni nesil uyumuyor bizim çocuklar emiyordu, biz 10 kişiye bakardık çocukla ilgilenemezdik bile falan filan. Onların zamanındaki çocuklar ideal de yeni nesilde problem varmış gibi ya da sanki yeni anneler beceriksiz de bakamıyormuş gibi bi algı var sıkıldım artık ya öf
Çok üzüldüm canım hiç kolay şeyler yaşamadın umarım bu son üzüldüğün şey olur. Yaşadığın herşeyi anlat altınlar zaten senin onun dışında da sana yaptıkları için tazminatını iste bunlar bebeğinin hakkı..senin moralin bozukken üzgünken bebeğinde etkilendi asıl ona borçlu.. herşey istediğin gibi olur inşallah sen çok güçlü bir kadınsınHepinize gunaydin mutlu sabahlar
Benim icin cok kotu bir gun bu gunu omrum boyunca unutmucam kizlar 20 gundur esim
Konusmuyordu dun yer yerinden oynadi kavga gurultu kiyamet artik kendime zarar vermekten korkuyorum kanser derdi bulacam burda daha fazla kalirsam birazdan adliyeye bosanmak icin gidiyoruz mal mul hicbirsey istemiyorum cocugumu alip gitmek istiyorum altinlarimi elimden aldilar hepsininde mezar parasi olur insallah benim ahim kurutsun hepsini
Haftaya ben gideceğim annemlere, annem yaşlı ve biraz da pek evden çıkmayan bi kadın hani oradayken bakıyor yardımcı oluyor ama kalkın bize gelin desem gelmez annem, yarın 23 Nisa’n olduğu için merdivenci abla Bugun geldi sordum gidiyormuş evlere de 200 lira dedi eşim de tamam dedi gelecek annemlerden gelince, bişey diyim mi önceden 3 ay olsun rahatlıycaz diyorduk 3 ayını geçti rahatlayan var mı he çok şükür gaz sancılarımız bitti ama yerine yeniler eklendi 6 aylık olunca da başka şeyler eklenecekŞirket yok mi canım oradan cagirsan benim de hiç tanıdığım yok oradan alıyorum.
Benim evim de aynı üstelik u aydır yanımda kayınvalidem olduğu halde.kuaföre de en son iki ay önce gittim. Altı aylık oluncaya kadar saldım bunları. Sagligima bir şey olmasın yeterince uyuyayım yeter modundayim.
Senin de annen falan gelemez mi birkaç gün kalsa hem moral olur hem işlerini yaparsın.
Eşinin de işleri sakinleyince daha iyi olursun hem canım üzme kendini.
kssınlkle haklıaın katılıyorum bırkeresınde aşırı streslıydm kızım emmek ıstemedı aglamstı. kıyamam hayatındakı mutsuzluklardanburda sıyrılıyordu gülücükler saçıyordu.. aslında içi yandığından. bızımle gulmek ıstıyordu off offT tanem-tane20 Cok canim sıkıldı ya
Akli selim bir insan olsa bu beyinsiz bebegim var biraz yapici olayim,destek olayim der.
Belkide kuzucuk annesinin sikintisindan beslenmeyi reddediyor
Aynen Ya rahmetli babaannem anlatırdı onunda çok çocuğu ölmüş dediğin gibi bencede bakımsızlıktan ölüyorlarmış bebeği beşiğe bağlayıp tarlaya giderdik öğlen gelirdik diyordu ben bebeğimi bırakıp wc ye zor gidiyorumAtıyorlar. Eskiden çocuk ölümleri çok fazlaymiş. Bakımsızlıktan bebekler ölüyormuş hep.
Aynen unutuyorlar tabi Ya sonra da bizim bebelere ahkam kesiyorlar yok ağzı kapanmıyormuş napayım çimdiklemiyorum ya sürekli ağlasın diyeYa hepsi sallıyor sonra söyleye soyleye kendileri de inanıyor ne çektiklerini unutuyorlar sadece güzel anları hatirliyorlar. Ne yani bebekler evrim mi geçirdi Allah aşkına..
Vermez canim biliyorum huyunu anlasmali bosanacaksin diger gibi bosamaz uzerine hicbirsey yok hemYa cok üzüldüm canım keşke böyle olmasaydı yok mu yolu? Senin sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli ama. Kendini ve çocuğunu düşün bosanacaksan da kendini garanti altına al öyle her şeyden vazgeçtim deme çocuğun var sonuçta sana yaptıklarının karsiligi olmaz ama en azından maddi anlamda rahatın olsun hakkin bu senin.
Gündüzleri yarım saat bile uyumuyor ki benim ki nefes aldırmıyor vallaBen de dün karar aldım kızım uyurken kendimle ilgileneceğim, kızıma dair tuttuğum anı defterini de epeydir ihmal ettim, yazı yazmam gerekiyor. Bunları yapacam kısa uykularında. Gece uykusu iyi olduğu için o zaman evle ilgili yapacaklarımı yapacam.
Bu ne ya! Manikür & pedikür isyanda! Kaşlarımı çok ihmal ettiğim için bir uzman eli daha iyi olacak artık. Yoksa kendim hallediyorum kaşlarımı da, ama çok saldım. Hiç uğraşamam
Karar aldım artık gündüzleri kızım uyurken uykum varsa uyuyacam uykum yoksa kendimle ilgilenecem. Gece de ne yapabilirsem artık. Ohh be!
Enfazla cocuga nafaka verir birde altinlarimi verir baska birsey veremezki bize cnm yillarca mahkemelere gel git yaparizÖyle birşey yok O cocugu babanın evinden getirmedin salak olma bütün haklarını kullan altınlarda senin hakkın mahkemede altınları elimden aldılar de aynı şekilde sana iade etmek zorundalar sakin bunu grur yapilcak bir yani yok
Evet bana da öyle geliyor. Ama yani hiç olumlu bişey söylenmemesi sinirime dokunuyor artıkBunu büyütene kadar hep duyacağız sanırım. Hayır aksine keşke bizim de ilgilenmeye vaktimiz olsaydı diyen çıksa.. Hep eksik aramalar
Olumlu bişeyden geçtim bizi suçluyorlar bi de çok kucağıma almışım çok kokuma alıştırmışım falan falanEvet bana da öyle geliyor. Ama yani hiç olumlu bişey söylenmemesi sinirime dokunuyor artık
Evet bence de atıyorlar ve haklısın. Kadın tarlada çalışırken doğum yapıp işine devam ediyoemuşAtıyorlar. Eskiden çocuk ölümleri çok fazlaymiş. Bakımsızlıktan bebekler ölüyormuş hep.
ben de sabah 9da kkzımla uyuyarak başladım yeniduzene o nezaman uyursa uyumayı planlıyrum. aksamları da işleri eşimle yapacagım tabı onun dha bundan haberı yok. arada yapıyrdu simdı ekstrem seylerde yapması gerek. yemek yapmyorum bennartık kv verıyor bze de yapıyor. gecen gun teklıf ettı. ramazan da gelıyor zaten.eşim oruc tutacak asagıda yıyecektı. malum ben emzirdiğim için ıftarı bekleyemecegım.. salıyorum artık herşeyı. şunun surasında 4aylık oldular bıle 6dan snra daha kolay ozaman da eşim 2ay evde.Aynen ben gece üçte bile kalkıp yemek yapıyorum bazen. Mutfak çok daginiksa yıkıyorum topluyorum. Banyo yapamadiysam bayadir yapıyorum. Tabi bazısının bebeği gecede uyumuyor onlar için hayat daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?