2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya hepsi sallıyor sonra söyleye soyleye kendileri de inanıyor ne çektiklerini unutuyorlar sadece güzel anları hatirliyorlar. Ne yani bebekler evrim mi geçirdi Allah aşkına..
Bence de unutuyorlar.. onlar sokakta bile çocuk büyütebiliyorlardı biz bi aprtman dairesine sıkışmışız kimimiz kapı komşusunu bile tanımıyor kaygılar o zamankinden çok farklı ama hala laf üstüne laf söylüyorlar

Yirmi gündür bir insan eşiyle niye konuşmaz ya. Bunun altında başka birşey vardır. Hakkını sonuna kadar al. Altınlarını da iste senin çocuğunun hakkı onlar. Mahkeme mağdur kadınlardan yana. Çok üzüldüm canım adına. Küçücük bebekle, bu adamın derdi neki

Günaydın hanımlar
T tanem-tane20 canım sabah mesajına üzüldum ama zor bir evlilik yürütüyorsun burda yazdıklarına hep beraber üzüldük eşin sağlıklı düşünemiyor birçok konuda ama yuvanin yıkılması çok üzücü sinirle bu kararı almış olduğunuz belli boşanma kararı öfke ve sınırlı iken alınmamalı
sakince oturup konuşun evli çiftlerin 20 gun küs konuşmaması ne demek eşin çok hatalı küskünlukler bu kadar uzatilmamali
Bu kararıniz kesin ise sen yasal haklarını kullan evladın için bunu yapmalısın zaten velayet hakkı sende korkma altınlar senin hakkın senin ve yavrunun nafaka hakkını al

Lütfen durumun hakkında bilgi ver bize

Bunu büyütene kadar hep duyacağız sanırım. Hayır aksine keşke bizim de ilgilenmeye vaktimiz olsaydı diyen çıksa.. Hep eksik aramalar

Atıyorlar. Eskiden çocuk ölümleri çok fazlaymiş. Bakımsızlıktan bebekler ölüyormuş hep.

T tanem-tane20 canım üzüldüm mesajını okuyunca ama sakin ol önce fevri davranma çocuğunun ne hakkı varsa kullan senin haklarını da. Buraya yazdıklarını ben okuyunca iyi sabrediyor diyordum ama bir yerde patlaklık veriyor işte senin hayatını engellemekten başka bir şey yapmıyor sen de nereye kadar dayanabilirsin ki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çok üzüldüm canım hiç kolay şeyler yaşamadın umarım bu son üzüldüğün şey olur. Yaşadığın herşeyi anlat altınlar zaten senin onun dışında da sana yaptıkları için tazminatını iste bunlar bebeğinin hakkı..senin moralin bozukken üzgünken bebeğinde etkilendi asıl ona borçlu.. herşey istediğin gibi olur inşallah sen çok güçlü bir kadınsın

T tanem-tane20 Çok üzüldüm canım. Boşanma gerçekleşirse Sakın korkma tamam kolay olmyacak ama insn üstesinden gelirsin yeterki huzurun sağlığın yerinde olsun. kıskançlığından ssna ettiği hakaretlerden kesinlikle bahset. Teşbihte hata olmaz hergün ölmektense bir kere ölürsün. Allah yardımcınız olsun

Haftaya ben gideceğim annemlere, annem yaşlı ve biraz da pek evden çıkmayan bi kadın hani oradayken bakıyor yardımcı oluyor ama kalkın bize gelin desem gelmez annem, yarın 23 Nisa’n olduğu için merdivenci abla Bugun geldi sordum gidiyormuş evlere de 200 lira dedi eşim de tamam dedi gelecek annemlerden gelince, bişey diyim mi önceden 3 ay olsun rahatlıycaz diyorduk 3 ayını geçti rahatlayan var mı he çok şükür gaz sancılarımız bitti ama yerine yeniler eklendi 6 aylık olunca da başka şeyler eklenecek

T tanem-tane20 Cok canim sıkıldı ya
Akli selim bir insan olsa bu beyinsiz bebegim var biraz yapici olayim,destek olayim der.
Belkide kuzucuk annesinin sikintisindan beslenmeyi reddediyor
kssınlkle haklıaın katılıyorum bırkeresınde aşırı streslıydm kızım emmek ıstemedı aglamstı. kıyamam hayatındakı mutsuzluklardanburda sıyrılıyordu gülücükler saçıyordu.. aslında içi yandığından. bızımle gulmek ıstıyordu off off

Atıyorlar. Eskiden çocuk ölümleri çok fazlaymiş. Bakımsızlıktan bebekler ölüyormuş hep.
Aynen Ya rahmetli babaannem anlatırdı onunda çok çocuğu ölmüş dediğin gibi bencede bakımsızlıktan ölüyorlarmış bebeği beşiğe bağlayıp tarlaya giderdik öğlen gelirdik diyordu ben bebeğimi bırakıp wc ye zor gidiyorum

Ya hepsi sallıyor sonra söyleye soyleye kendileri de inanıyor ne çektiklerini unutuyorlar sadece güzel anları hatirliyorlar. Ne yani bebekler evrim mi geçirdi Allah aşkına..
Aynen unutuyorlar tabi Ya sonra da bizim bebelere ahkam kesiyorlar yok ağzı kapanmıyormuş napayım çimdiklemiyorum ya sürekli ağlasın diye bi de beni suçlamaları sen yaptın bu çocuğu alıştırdın şımarttın demeleri her ağladığında kucağıma alınca şımarmış bebeğim

Vermez canim biliyorum huyunu anlasmali bosanacaksin diger gibi bosamaz uzerine hicbirsey yok hem

Gündüzleri yarım saat bile uyumuyor ki benim ki nefes aldırmıyor valla

Enfazla cocuga nafaka verir birde altinlarimi verir baska birsey veremezki bize cnm yillarca mahkemelere gel git yapariz

Aynen ben gece üçte bile kalkıp yemek yapıyorum bazen. Mutfak çok daginiksa yıkıyorum topluyorum. Banyo yapamadiysam bayadir yapıyorum. Tabi bazısının bebeği gecede uyumuyor onlar için hayat daha zor.
ben de sabah 9da kkzımla uyuyarak başladım yeniduzene o nezaman uyursa uyumayı planlıyrum. aksamları da işleri eşimle yapacagım tabı onun dha bundan haberı yok. arada yapıyrdu simdı ekstrem seylerde yapması gerek. yemek yapmyorum bennartık kv verıyor bze de yapıyor. gecen gun teklıf ettı. ramazan da gelıyor zaten.eşim oruc tutacak asagıda yıyecektı. malum ben emzirdiğim için ıftarı bekleyemecegım.. salıyorum artık herşeyı. şunun surasında 4aylık oldular bıle 6dan snra daha kolay ozaman da eşim 2ay evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…