2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kujum dışarıda sağlıklı gıdalar var mı peki bu kadar dışarıda yiyorsalar biliyorsun Türkiye dışarıda hijyen açısından sınıfta kalmış bir ülke
Kujum dışarıda sağlıklı gıdalar var mı peki bu kadar dışarıda yiyorsalar biliyorsun Türkiye dışarıda hijyen açısından sınıfta kalmış bir ülke

Tabikide kuzum zaten cogu restaurant mutfagi acik calisir asiri temizler istediginde ziyarette edebilirsin. Genelde menuleri sebze haslama patates kizartmasi bonfile et/balik/tavuk/domuz seklinde yani evde yapip yedigimiz turde. Evde yemek yapmadiklarindan evlern en kucuk odasi hep mutfak oluyor bize gore degil

Aynwn ya bizde bebek gezmesi direk değil de bebek görmesi derler onda da bebekli eve gelip bi de hizmet beklerler @Kartanesii8892 sizinki daha iyiymiş
Yanlış yere gelin gitmişiz bacım
massallah minige
evet kuzum bizim oralarda cok yaparlar bebek gezmesi aslinda benim burda bi komsum var oda bebegi 7 aylik oldu hals bebek gezmesinde kalabalik bi sulalesi var
Aaa burda duymamıştım ben arkadaşım inegölde doğum yaptı gezip duruyordu ondan mı acep.. onlarda kalabalık daha bitmemiştir kesin 6. Ayında
Peki cnm bunlar size bebek görmeye gelmeden mi çağırıyorlar yoksa önce gelip sonra mı çağırıyorlar

Aaa harika temizlik ütü tüm ev işlerini zevkle yaparım ama mutfakta olmak benim hiç hoşuma gitmiyor bir yemeğe acayip üşenirim orası tam bize göre o zaman

Erkeklerin cevap verme yeteneği pek yok ya da işlerine göre öyle geliyor ben böyle konularda hiç iyimser düşünemiyorum artık
Siz de olaysız görüşün bitsin gitsin

Sen en doğru kararı vermissin canım

dur kiz herkes kaynana kotuluyor surada bozma atmosferi bence oda icten fesattir iyi kaynana olur mu

Kesinlikle katılıyorum B bence91 sen bir konuda ters düş tartış bak sana içindekileri nasıl kusuyor yaşamış biri olarak söylüyorum ben bile inanamadim benimnicin söylediklerine kaldiki yıllarca herkese benimn kyvde iyidir demiş insanım sen iyisin diye iyi kyden

Kız niye Ya ne güzel evde oturacağına yalnız yalnız ohh gelsin kısırlar gitsin börekler sarmalar ayy tam benlik yer yer kapılardan sığmam

Kayinvalide ve akrabalri hep birlikte eve ziyarete geldi. Baktim kapidan girerken kayinvalide birlikte geldigi akrabalari hosgeldiniz diyip opuyor. Bende siz birlikte ev gezmesinden gelmiyor munuz yeni karsilasmis gibi niye opiyorsunuz birbirinizi ? Kayinvaldem birasi bizim evimiz o yuzden dedi. Bende saskin saskin hayir burasi bizim evimiz dedim. Gelinsen hizmetcisin bakis acisi bu kirsal kesimde. Cocuk olduktan sonra tahammul edemiyorsun. Bebegi dusunurler sozde, annesi saatlerdir ac bebekle ilgileneyim de yesin demezler, bir kuru hediye bile almazlar. Hic mi torunun icin can8n birdey cekmedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…