2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynwn ya bizde bebek gezmesi direk değil de bebek görmesi derler onda da bebekli eve gelip bi de hizmet beklerler @Kartanesii8892 sizinki daha iyiymiş
kızlar önce bana geldıler hem de ıkı kez lohusa halimle ben odamda ateslı yatarken onlar evımde gün yaptı aklıma geldıkce sınır oluyorum burda bebek gezmesı denıyor bebekle anne daver edılıyorö iyi hoş da kızım cok uyuyamadı burda kalabalık gurultu bu son gezısımdı dedım kv.ye de

Gene enteresan sorularimi size soruyorum simdi ek gidaya 5. Ay bitip 6. Aya girdigimiz an mi basliyoruz. Yoksa 6. Ay bitip 7. Aya girince mi
Dün akşam biz yemek yerken güneş mızırdanıp duruyordu pusetinde eşim yoğurt verdi minicik o da ağzının kenarlarına bulaştı bi yalanıyor bi istiyor valla heyecanla bekliyorum 6 ayı

Gerçekten sinir bozucu iyi söylemişsin burası bizim evimiz demekle hatta eşin benim ve çocuğunun evi deseydin

15 dakika uyumuş bir bebek neden gülerek uyanır ki ben 15 dakika uyuyup uyansam boş boş bakarım etrafa bebeksin sen yahu edebinle uyu uyanıyorsan da sırıtma bari ben seni uyutacağım diye ne kadar uğraştım
Uykulari çok az ve hafif benimkide öyle canım

15 dakika uyumuş bir bebek neden gülerek uyanır ki ben 15 dakika uyuyup uyansam boş boş bakarım etrafa bebeksin sen yahu edebinle uyu uyanıyorsan da sırıtma bari ben seni uyutacağım diye ne kadar uğraştım
Hele benimki internetten bişeyler almıştım kıza küçük olanlar vardı avm ye gittik değişim için 2 saat kanguruda pestili çıktı 7 bin adım gezmişiz eve geldik yoruldu yıkayım da uyusun dedim güzelce yıkadım emzirdim uyudu diye beşiğine koydum kendime kahve yaptım uyandı sırıtıyor beşikten hem yorgun hem uykusu var uyuzluğuna yapıyor direniyor resmen

Kaynanan nereli cok merak ettim

Uykulari çok az ve hafif benimkide öyle canım
2-3 gündür böyle yapıyor hemen uyanıyor saatlerce uyumuş gibi gülüyor birde sonra uykular birikiyor hiç uyuyamıyor garip garip haller içinde son günlerde
Sen yorulmuşsundur da o yorulmamış demek ki değişik bir enerjileri var..:))Tekrar uyuttum bakalım ne kadar gidecek bırakınca uyanıyor kaç gündür...

Valla ben ter attım yani uyuşa da azıcık duşa atsam kendimi diye bakıyordum ama yırtar kendini ben duştayken güvenemeyip giremedim, her gün böyle çıkıp yürüsem var ya bayağu iyi kilo veririm üzerinde 6-7 kilo ağırlıkla yürümek nasıl kalori yaktırıyordur kim bilir ben de tekrar uyuttum ama bize dinlenmek yok kalkıp pilav yapcam

Ya kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.

Bnde sabahin 6 sinda basladim gune oglum 8 gibi uyuynca onla birlikte 1 saat daha kestirdim , esimevde hasta extra bi ilgi istiyo gibi ona ozel kahvaltı hazirladim mıhlamali koca bi tava yumurta ballar tereyagglari evi supur sil mutfagi sil camasir topla yika as, tatli yapmiyomusum hic koca bi borcam tatli yap cocukla markete git gel, pilavimi karnı yarigimi koydum ocaga uzandim anca ay bide vulasik mak bosalacak iskencee

Aynen ya ocağa kahve dökülmüştü onu temizleyip duşa girecektim içerden bağırmaya başladı annevvv diye yılmadım 3.ye uyuttum bizim burda havalar yağışlı çıkamııyorum avm leride sevmiyorum ısınınca atacam kendimi parklara

Ya kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.
Geceleri top patlasa uyanmaz ama gündüzleri bazen uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…