2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.
Ani yüksek seslerde irkiliyor kollar havaya kalkıp iniyor gözler açılıyor uykusu varsa geri uyuyor cnm ama normal seslerden pek etkilenmez misafirlikte yanımızda uyuturum mesela yada tv sesinde falan uyur gündüzleri de hep salonda yatar hiç yatağında yatırmam

15 dakika uyumuş bir bebek neden gülerek uyanır ki ben 15 dakika uyuyup uyansam boş boş bakarım etrafa bebeksin sen yahu edebinle uyu uyanıyorsan da sırıtma bari ben seni uyutacağım diye ne kadar uğraştım
Uyandiginda sizi goruyor mutlu oluyor. O yuzden guluyordur

Kapisini guzelce kapatsan , ama bazen naparsan yap uyaniyor bazende okadar gurultude uyuyorlar
Uykusu cok cins ya.
Ses açıyorum o halde uyanıyor. Oglumda oyleydi. Bundan umidim vardi. Bu da fos cikti:)))
Neyse canlari sagolsun.

Oyy maşallah okurken yoruldum. Nasıl başarıyorsun? Benim bebeğim asla durmuyor. Doğurduğumdan beri sadece bebeğime bakıyorum. Yemek çooook nadir oda basit basit şeyler yaptım.

yemın edıyorum ağzım açıkkaldı. Sen ne yapmışsın da böyle yapma gereği duydular elle tutulur sebepleri de yok tabı. Giç Allah korkusu kalmamış insanlarda. Hayır yani.hanımköylü olmuşsun demek de ne. Ayrıca olacak da erkek dedıgun hanımköylü olcak arkadasım gelin kaynana,arasında sorun olmasa bıle bu böyle olmqlı senden cıkıyo artık oglun karısın köylusü olcak tabiki. şuan bakısaçım değişti olaya.. Ben olsam görüştürmezdim kıIzımla.. ama eşimi çok sevdiğimden dolayı yıne görüştürsem de o üzüşmesin diye görüştürürdüm. haksız Beddua da döner dolasr sahıbını bulur unutma

kızlar keşke,dedıgınz gb kolay olsa bana,da,sızler gb lohusa halımde gelindı 100eyakın kişi geldi belkı de.ustune cagırlıyo bakın kızım evde olsa öğleden sonrakı uykusunu alacaktı. Ama orda,4saatte sadece 1saat uyuyabldi delı edyo benı emrıvaakiler. yoruldu kuzum sımdı uyudu bıtap düştü bıde elden ele ınsan ayaroluyor. opecem kızma,dedı bırısı hayr dedm dırekt şok oldu ya sen kımsn de bnm daha tenı yumusack hassas kızımo opmeye yeltenıyosn delirmelik. busondu Z zeLina S Sevimlipanduf A anneveoglusu Nilufer_3457

Teyze evine gitmediniz mi baskalarida mi vardi. Istemedigin seyi yapmiyorsun zaten,gitme o halde. Kaynanan bozulur orasi ayri konu da :)

Ama o erkenden uyanınca ben hiç mutlu olamıyorum evet yüzüme bakıp bakıp gülüyor niye uyandın hemen diye kızıyorum sözde konuştum diye kıkırdıyor falan:)))
canım,belkı sacma gelıcek ama artık kızımı sabah 7yı gecyosa uykusu bn uyandıryrm. engec 7edek uyumalıymış . 7,9arası sabah uyanık kalmalı ve 9,9bucık uykusunu yapmalymıs buyumesıne en faydalı saatlerden bırıymıs. öğlen de 12de olmalıymıs uykusu. bu sabah ben uyandırdım ses yaparak:) bdaha,9a dogrı uyudu 10bucukda uyandı 12de uyudu bıde 1saat. evde olsa 3,5arası uyucaktı ama orda 2buck 3buck arası uyuyabıldı sesten azönce de gece uykumuza yattık

Teyze evine gitmediniz mi baskalarida mi vardi. Istemedigin seyi yapmiyorsun zaten,gitme o halde. Kaynanan bozulur orasi ayri konu da :)
teyze ve tüm sulale. anacım 2,3 kişiolsa neyse bırı bırıne gıtsın 30kişi oluyorlar coluk cocuk.. yıldım artık. bozuluyoo cok alıscak kendıbılır

Masallah ya bizimkini 12 de yatiriyorum. 1de ayakta illa o gece uykusunu 1.30 2 arasi yapiyor cins

Masallah ya bizimkini 12 de yatiriyorum. 1de ayakta illa o gece uykusunu 1.30 2 arasi yapiyor cins
gece kac,saat uyuyo toplamda. hıc uzun sure uytmak ıcn odanzda ugrastnmı kuzum. ben aksam uykusunu 7ye cekenedek 10gun ugrastm cok sabrettm sonnda basardm ama senın oğlusun da var ekstra

Aynwn ya bizde bebek gezmesi direk değil de bebek görmesi derler onda da bebekli eve gelip bi de hizmet beklerler @Kartanesii8892 sizinki daha iyiymiş

Herkes öyle değil kız :) bugün eşimin iş arkadaşlarının eşleri geldi hepsi pasta börek yaptı ben sadece çay hazırladım bir de börek yaptım sağ olsunlar elimi sürmedim sen bebekle ilgilen dediler hala iyi yürekli insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…