2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oyy maşallah okurken yoruldum. Nasıl başarıyorsun? Benim bebeğim asla durmuyor. Doğurduğumdan beri sadece bebeğime bakıyorum. Yemek çooook nadir oda basit basit şeyler yaptım.
Hergun bu yogunlukta gecmiyo tabiki bazen bi makarna hazir corba geciyo gidiyo, kanguruya koyarim pusette yanimda sebeklik yaparim bi turlu yaparim yani ama bugun uyudu ondan daha fazla is yaptim bide bu aralarda da 3 gunde 300 syf kitabi bitirdim emzirirken iyi gidiyo

gece kac,saat uyuyo toplamda. hıc uzun sure uytmak ıcn odanzda ugrastnmı kuzum. ben aksam uykusunu 7ye cekenedek 10gun ugrastm cok sabrettm sonnda basardm ama senın oğlusun da var ekstra
Ugrasmaz miyim ama gercekten cok cins kiz
Uykusunus saatlerdir almis gibi bir uyaniyor, veya cok üstelersem bu sefer aglamaktan iyice direniyor. Gozu kapansada uyumuyor vs. Vs. 2 de uyusa iste 5.30 gibi kalkıyor. Sonra 7.30 gibi sonra 10 gibi tabi bu hemen uyursa emipte
Birde uyumadiklari zamanlar var onlari hic saymiyorum.
Mesela suan 1 saatie ayagimda emzigi verdim gozu kapali elleri hic durmuyor
Kundak yaptim kac defa ya boggurerek agladi veya acti :)))

gece kac,saat uyuyo toplamda. hıc uzun sure uytmak ıcn odanzda ugrastnmı kuzum. ben aksam uykusunu 7ye cekenedek 10gun ugrastm cok sabrettm sonnda basardm ama senın oğlusun da var ekstra
Bnde uyutmaya calisiyorum ama brlirli illa su saat uyusun bu saat uyusun yapmiyorum bi gun oteki gunune tutmuyor ki dun mesela gunduzleri yatagina koyup donecesiyle uyudu , gecede sadece beyaz gurultu 9 ta uyudu 1de kalkti bidaha 6 da , ama bugun donenceyle degil memede uyudu ve uykudan sik kalkti tekrar geri donsurdum ama dun kalkmadi kendi daldi yani tamamen bi duzen olmasi cokk zor sanirim bizim icin 1bucuk 2 saatte bi kendi de huysuzlanip uyumak istiyo

Beyaz gurultu acsana kuzum

Kız sen bunlaeı yaparken beben neredeydi benim bebe ağlamaktan yırtılıyor arkamı dönüp su içsem

Ya kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.
Parmak uçlarımda yürüyorum uyuduğunda

mben de kızımın sınyallerıne gore uyutuyorum kuzum genelde benım kzıımın 1,5 2saatte gelıyor uykusu artık gerıdonuslere alıştıgı kendı daldıgı ıcın genelde uykusu aynı saatlerde enfazlayarımsaat erken veya gec olarak degısıyor. bazen dedıgın gb tutmuyor dun gece uuykusuna bagladı 3te yatıp ben uyandırdım kafa gıdıyor vallahı arada bi bakıyorum 1saat oluyor esnıyor bıbakıyorum 2saat oluyor esmemıyor tamamen ona goreym zaten bebek kendı saatlerını belırler dıyorlardı hakkaten de öyle oldu senın de gerıdöndurmeler ıse yaramıs bak.masallah uuzun uyumuş devamı gelcektır zmanla

Ooohh ağzına sağlık valla şu oğlumun evi= benim evim mantığı benide çıldırtıyor

Bizimde iş arkadaşları geldiklerindebyaptım pasta börek yapılan getirdiler ikramı çayı kahveyi herşeyi yaptılar üstüne biz bebeklerin ilgilelim sen rahatça için çayını dediler Allah herkezin iyilerle karşılaştırsın

hahaha kıyamıyor da ınsan yaakımı bebekte dalma gucluguvar gercekten zamanla düzelir inşallah canım abisinin uykuları nasıldı

Ugrasabildigim kadar , oglum musade ettigi kadar yapmaya calisiyorum yarim saat uyanip kalktiginda zaten cok huzirsuz aglamali oluyo ve memeye atiyo kendini direk orda uyumaya devam ediyo bugun 50 dk kdr uyudu 45 gecti diye geri uyutma çabasıgostermedim 10 dk uyanik kaldi emzireyim dedim yine uyudu yatirdim. Ama dun ozsllikle bekledim yarim saati beyaz gurultu ile donuyo bazende , kipirdandi konustu daldi bikereye mahsus du sanirim bugun yapamadi dun odasinda besiginde yatiyordu orasi karanlik oda gunduzde aydinlik olmuyo ondan belkide karartma onemli diyolar ya bilmiyorum artık yanlis dogru her yolu deniyorum ama bende asiri uyku problemleriyle bogustum cok uzun sure bebegim de buna musade etmiyordu cok huysuzdu simdi bi sekilde biseyler yapmaya calisiyorz daha 3 gun onceye kdr 9bucukta uyandi kv geldi esim sevsinler dedi geri uyutacaktim uyutamadin hâliylecocuk bayginbaygin 1 saat bakindi o gece 12 ye kdr zor uyuttum kollarimda sallaya sallaya ben o yuzden vok bi duzen tuturacgima iinanmiyorum.10 a kdr yatsa yeter benim icin de bakalim daha atak zamanina girmedik hersey degisebilir ben kendimi alistirmiim

bu ataktan daha mühim şeymiş uyku gerılemesı bunu yaşadık ya suan kızımın hıcbızorulugu yok ataktauız ama uyku yaptı umarım huysuzlk yapmaz kendı korkutma kolay geçer belkı. bazen duzen gıdıyor yorulduklarında dalmaları cok güç oluyor buyuzden yormamaya calısyrmhep bendee. biyerden sonra bbeege kalıyor uyuyup uyumamak. keske uytmak zorunda olmasak.hep o uyumadıkca benm.ıcım rhat etmıyor sakin dursa da uykusu gelıyor ve uyutmak zorundayım bu ınsanı yoruyor ıste oyüzden tek uykuya düşsünler artık

Ohhoo ona daha cok var ayrica duzen zor ta bunun atagi var disi var hastaligi var huysuzlugu var varda var belirli olculetde uyuyup uyansin yeter bna cok bise istemiyorum zira cogu gunumu sabah 4 5 lere kdr gecirdim cok asiri zor.bide huysuz bebek oldumu en ufak sey bile tetikliyo huysuzlugu 1.ay asisinda bile 2 gun mahfetti beni cogu bebek sorunsuz atlatirken , karmada ayri daha uzun huysuzluk , huysuzlancak yer ariyo deli hibi agliyo sonra susturana ask olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…