Benim kız etkilenmiyor kalabalıktan birde biz ailelerden uzakta olunca gittiğimizde gidip geliriz senede 2-3kez ancak görüyoruz. Severim ben aileli kalabalık toplantıları:)) bir dahakine gitmek zorunda bırakırlarsa ev sahibine başka kimse olmasın kızım kalabalık sevmiyor de belki kv.de diyemez bir daha:))kızlar keşke,dedıgınz gb kolay olsa bana,da,sızler gb lohusa halımde gelindı 100eyakın kişi geldi belkı de.ustune cagırlıyo bakın kızım evde olsa öğleden sonrakı uykusunu alacaktı. Ama orda,4saatte sadece 1saat uyuyabldi delı edyo benı emrıvaakiler. yoruldu kuzum sımdı uyudu bıtap düştü bıde elden ele ınsan ayaroluyor. opecem kızma,dedı bırısı hayr dedm dırekt şok oldu ya sen kımsn de bnm daha tenı yumusack hassas kızımo opmeye yeltenıyosn delirmelik. busondu Z zeLina S Sevimlipanduf @anneveoglusuNilufer_3457
Canım benim kızım 7 ye gelmeden kendi uyanır zaten beni 7 gibi o uyandırır sıkılıp:) sonra alt açma karın doyurma derken 8buçuğa doğru keyif uykusuna yatarız birlikte göğsümde uyur 10-10buçuk arası kalkar 1buçuk 2 saat sonra yine uyur en az 1 saat sonra uyanır tekrar aynı döngü 2saat bazen daha fazla uyur sonra yarımsaatlik 20 dakkalık uykularla 10 civarı uyur 6 buçuk saat sonra uyanır süt içer geri uyur sabaha kadar.. 10 dan önce uyursa da gece 2kez kalkar. Aslında düzenimiz güzel ama 15 gün önce falan huysuzluğu başlamıştı tam düzelmişti 2 gündür yine çabuk uyanıyor 2-3 kez üst üste uyutuyorum öyle tamamlıyor uzun uykularını.. gündüz uyumadımı gece de uyuyamıyor 2 saat olmadan uyanıyor şimdi benimki de uyudu ama gece uykusuna geçene kadar kaç kere uyanacak Allah bilircanım,belkı sacma gelıcek ama artık kızımı sabah 7yı gecyosa uykusu bn uyandıryrm. engec 7edek uyumalıymış . 7,9arası sabah uyanık kalmalı ve 9,9bucık uykusunu yapmalymıs buyumesıne en faydalı saatlerden bırıymıs. öğlen de 12de olmalıymıs uykusu. bu sabah ben uyandırdım ses yaparak:) bdaha,9a dogrı uyudu 10bucukda uyandı 12de uyudu bıde 1saat. evde olsa 3,5arası uyucaktı ama orda 2buck 3buck arası uyuyabıldı sestenazönce de gece uykumuza yattık
bak şöyle bısey var bebeklerın duzenı var sadece arada sekteye ugruyor dedıgın gb atak ve diş veya hastalıktan bu sorunlar ortadan kalkınca tkrar duzelıyor. bızım duzenımz de yarın oburgun dıs ıcn bozulmıcak mı bozulcak hasta olcak bozulcak onemlı olan temelde alısık oldugu bısey varsa 10yasına gelse de oyle gıdıyır. yegenım. 4yasında 8de uyur hala engec boyle alıştı bunyesı gorumcemn kızı da al 1lere dek kızı 4uasında ordan orya gezdırır duzen onemlı buyuzden en temelden benm ıcn. dedıgın gb huy da onemlı. benmkıde aşıda sorun olmuyo ates dısında yarın olnca nolcak acaba artık yenıdogan sınıfndan cıktı bakalım sımdı napcakOhhoo ona daha cok var ayrica duzen zor ta bunun atagi var disi var hastaligi var huysuzlugu var varda varbelirli olculetde uyuyup uyansin yeter bna cok bise istemiyorum zira cogu gunumu sabah 4 5 lere kdr gecirdim cok asiri zor.bide huysuz bebek oldumu en ufak sey bile tetikliyo huysuzlugu 1.ay asisinda bile 2 gun mahfetti beni cogu bebek sorunsuz atlatirken , karmada ayri daha uzun huysuzluk , huysuzlancak yer ariyo deli hibi agliyo sonra susturana ask olsun
Suan benjmkide memede uyudu bizde de ayni sorun oluyo bazen devamli geri dondurmeye calisiyorum uykuya bakalim bugun nolcakkBenim kız etkilenmiyor kalabalıktan birde biz ailelerden uzakta olunca gittiğimizde gidip geliriz senede 2-3kez ancak görüyoruz. Severim ben aileli kalabalık toplantıları:)) bir dahakine gitmek zorunda bırakırlarsa ev sahibine başka kimse olmasın kızım kalabalık sevmiyor de belki kv.de diyemez bir daha:))
Canım benim kızım 7 ye gelmeden kendi uyanır zaten beni 7 gibi o uyandırır sıkılıp:) sonra alt açma karın doyurma derken 8buçuğa doğru keyif uykusuna yatarız birlikte göğsümde uyur 10-10buçuk arası kalkar 1buçuk 2 saat sonra yine uyur en az 1 saat sonra uyanır tekrar aynı döngü 2saat bazen daha fazla uyur sonra yarımsaatlik 20 dakkalık uykularla 10 civarı uyur 6 buçuk saat sonra uyanır süt içer geri uyur sabaha kadar.. 10 dan önce uyursa da gece 2kez kalkar. Aslında düzenimiz güzel ama 15 gün önce falan huysuzluğu başlamıştı tam düzelmişti 2 gündür yine çabuk uyanıyor 2-3 kez üst üste uyutuyorum öyle tamamlıyor uzun uykularını.. gündüz uyumadımı gece de uyuyamıyor 2 saat olmadan uyanıyor şimdi benimki de uyudu ama gece uykusuna geçene kadar kaç kere uyanacak Allah bilir
Tamamen muamma yasanacaklar gorecegiz burda hep birlikte bakalim neler olacakkbak şöyle bısey var bebeklerın duzenı var sadece arada sekteye ugruyor dedıgın gb atak ve diş veya hastalıktan bu sorunlar ortadan kalkınca tkrar duzelıyor. bızım duzenımz de yarın oburgun dıs ıcn bozulmıcak mı bozulcak hasta olcak bozulcak onemlı olan temelde alısık oldugu bısey varsa 10yasına gelse de oyle gıdıyır. yegenım. 4yasında 8de uyur hala engec boyle alıştı bunyesı gorumcemn kızı da al 1lere dek kızı 4uasında ordan orya gezdırır duzen onemlı buyuzden en temelden benm ıcn. dedıgın gb huy da onemlı. benmkıde aşıda sorun olmuyo ates dısında yarın olnca nolcak acaba artık yenıdogan sınıfndan cıktı bakalım sımdı napcak
Gece beni bi gorsen ,yatakta carsaf hisirdamasina bile kimildiyor cins kiz yaParmak uçlarımda yürüyorum uyuduğunda
Ayni o da cinstihahaha kıyamıyor da ınsan yaakımı bebekte dalma gucluguvar gercekten zamanla düzelir inşallah canım abisinin uykuları nasıldı
Canım ben akşam saatlerinde döndürmeye çalışmıyorum uykuya kendi uykusu gelip isteyene dek bekliyorum değilse uyuyamadı mı sinirleniyor uykusu geldi mi kolay uyuyor benimki sütünün son damlasında dalmış olur yada kucakta az pış pışla gider ama tam gece uykusu başladı dersin pat uyanır yada uyanacak diye beklersin sabahı eder.. gündüz döndürüyorum dediğin gibi 45i geçmişse bırakıyorum bazen bende bazende ne yapsam uyumuyor.. bende hep onun istediği saatlerde uyuturum da son günlerde değişik istekleri var :))Suan benjmkide memede uyudu bizde de ayni sorun oluyo bazen devamli geri dondurmeye calisiyorum uykuya bakalim bugun nolcakk
Benimki de uyanıyor. O yüzden uyuyunca hem odasının kapısını kapatıyorum hem mutfaktaysam oranın kapısını kapatıyorum. Bebek telsizini alıyorum yanıma. Diğer türlü hemen uyanıyorYa kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.
Bende yatirmistim yarim saate kalkti faltasi gibi gozler iletisim kurmadan uyutmaya calisiyorum suan oysaki dun 8 bucik 9 a geliyodu şıp diye uyuyivermistiCanım ben akşam saatlerinde döndürmeye çalışmıyorum uykuya kendi uykusu gelip isteyene dek bekliyorum değilse uyuyamadı mı sinirleniyor uykusu geldi mi kolay uyuyor benimki sütünün son damlasında dalmış olur yada kucakta az pış pışla gider ama tam gece uykusu başladı dersin pat uyanır yada uyanacak diye beklersin sabahı eder.. gündüz döndürüyorum dediğin gibi 45i geçmişse bırakıyorum bazen bende bazende ne yapsam uyumuyor.. bende hep onun istediği saatlerde uyuturum da son günlerde değişik istekleri var :))
Bende yatirmistim yarim saate kalkti faltasi gibi gozler iletisim kurmadan uyutmaya calisiyorum suan oysaki dun 8 bucik 9 a geliyodu şıp diye uyuyivermistibende ona gore dizi plani yapiyorum hep yarida kaliyor
bugün oğlum 10 buçuk saat uyanık kaldı ve ben pert olmuş durumdayım.uyudugu gibi beşiğine koyuyorum tam bi derin nefes alırken 6ani saniyeler sonra bana bakıp gülücükler saçıyor sanki saatlerdir yatiyor15 dakika uyumuş bir bebek neden gülerek uyanır kiben 15 dakika uyuyup uyansam boş boş bakarım etrafa bebeksin sen yahu edebinle uyu uyanıyorsan da sırıtma bari ben seni uyutacağım diye ne kadar uğraştım
Canım çok mu ağlıyor... yada ben mi çok duyarsızım acaba anlık o ağlarken üzülüyorum bakamıyorum falan ama öyle ağlamaklı falan da olmuyorum daha sağlık ocağından çıkmadan unutuyoruz ikimizde aşıyı gitmeden de aklıma gelmiyor öyle ağlıcak falan diye..ayyy gerçekten yazınca farkettim ben duyarsızım galiba..Yarın aşımız var ve nefret ediyorummmbebişimin ne güzel bişeyden haberi yok benim canım acıyor onun yerine
Amanınnn 10buçuk saat mi benimki kesin kendi uyur kalır o sürede:) nasıl dayanıyor o kadar yaa büyük insan gibi.. ben ninni falan indirmedim cnm beğensede beğenmese de beni dinliyorbugün oğlum 10 buçuk saat uyanık kaldı ve ben pert olmuş durumdayım.uyudugu gibi beşiğine koyuyorum tam bi derin nefes alırken 6ani saniyeler sonra bana bakıp gülücükler saçıyor sanki saatlerdir yatiyor
Bide benim söylediğim ninilerle degil indirdiğim ninilerle uyuyor kerata
Uyursa bende bi dus alacağımhala mucadele devam uykusuda var mubareginnbenimki daha uyuyor bakalım ama bi kıpırtı var gibi sonumuz hayır olsun uyanmazsa bende uyuyacağım dizi falan görmüyor gözüm:))
Kuzum benimkide yapiyor bildigin gomuluyo gomuluyo duruyo,memeden uzak kaldiginda yada uykusu oldugunda yapiyor benimkiYaklaşık bir haftadır bebeğim emerken kafasını memeye bastırıyor. Öyle bastırıyor ki yüzünü gömüyor ağız burun kapalı bir süre kalıyor öyle. Ya ben çekiyorum nefes alsın diye yada kendi kafasını geri çekip nefes alıyor. Biraz daha normal emiyor yine yapıyor aynısınıNedendir ki acaba yaa çok kafama takıldı. Bazen hiç yapmıyor ama gün içinde 2-3 emişinde kesin yapıyor. Süt mü gelmiyor acaba diye elimle sıkıyorum geliyor sorun yok. Anlamadım neden ki
Aşı sonralarında ateş vs yaşamadık aslında, ama benim canım çok acıyor gözlerimden yaşlar dökülüyor o ağlarken, hele bi kere kan verdik sarılık için 2 aylıkken allahım hastaneyi inlettik ben kızımdan fazla ağladım hiç dayanamıyorum ben yaCanım çok mu ağlıyor... yada ben mi çok duyarsızım acaba anlık o ağlarken üzülüyorum bakamıyorum falan ama öyle ağlamaklı falan da olmuyorum daha sağlık ocağından çıkmadan unutuyoruz ikimizde aşıyı gitmeden de aklıma gelmiyor öyle ağlıcak falan diye..ayyy gerçekten yazınca farkettim ben duyarsızım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?