2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kız etkilenmiyor kalabalıktan birde biz ailelerden uzakta olunca gittiğimizde gidip geliriz senede 2-3kez ancak görüyoruz. Severim ben aileli kalabalık toplantıları:)) bir dahakine gitmek zorunda bırakırlarsa ev sahibine başka kimse olmasın kızım kalabalık sevmiyor de belki kv.de diyemez bir daha:))
Canım benim kızım 7 ye gelmeden kendi uyanır zaten beni 7 gibi o uyandırır sıkılıp:) sonra alt açma karın doyurma derken 8buçuğa doğru keyif uykusuna yatarız birlikte göğsümde uyur 10-10buçuk arası kalkar 1buçuk 2 saat sonra yine uyur en az 1 saat sonra uyanır tekrar aynı döngü 2saat bazen daha fazla uyur sonra yarımsaatlik 20 dakkalık uykularla 10 civarı uyur 6 buçuk saat sonra uyanır süt içer geri uyur sabaha kadar.. 10 dan önce uyursa da gece 2kez kalkar. Aslında düzenimiz güzel ama 15 gün önce falan huysuzluğu başlamıştı tam düzelmişti 2 gündür yine çabuk uyanıyor 2-3 kez üst üste uyutuyorum öyle tamamlıyor uzun uykularını.. gündüz uyumadımı gece de uyuyamıyor 2 saat olmadan uyanıyor şimdi benimki de uyudu ama gece uykusuna geçene kadar kaç kere uyanacak Allah bilir

bak şöyle bısey var bebeklerın duzenı var sadece arada sekteye ugruyor dedıgın gb atak ve diş veya hastalıktan bu sorunlar ortadan kalkınca tkrar duzelıyor. bızım duzenımz de yarın oburgun dıs ıcn bozulmıcak mı bozulcak hasta olcak bozulcak onemlı olan temelde alısık oldugu bısey varsa 10yasına gelse de oyle gıdıyır. yegenım. 4yasında 8de uyur hala engec boyle alıştı bunyesı gorumcemn kızı da al 1lere dek kızı 4uasında ordan orya gezdırır duzen onemlı buyuzden en temelden benm ıcn. dedıgın gb huy da onemlı. benmkıde aşıda sorun olmuyo ates dısında yarın olnca nolcak acaba artık yenıdogan sınıfndan cıktı bakalım sımdı napcak

Suan benjmkide memede uyudu bizde de ayni sorun oluyo bazen devamli geri dondurmeye calisiyorum uykuya bakalim bugun nolcakk

Tamamen muamma yasanacaklar gorecegiz burda hep birlikte bakalim neler olacakk

Suan benjmkide memede uyudu bizde de ayni sorun oluyo bazen devamli geri dondurmeye calisiyorum uykuya bakalim bugun nolcakk
Canım ben akşam saatlerinde döndürmeye çalışmıyorum uykuya kendi uykusu gelip isteyene dek bekliyorum değilse uyuyamadı mı sinirleniyor uykusu geldi mi kolay uyuyor benimki sütünün son damlasında dalmış olur yada kucakta az pış pışla gider ama tam gece uykusu başladı dersin pat uyanır yada uyanacak diye beklersin sabahı eder.. gündüz döndürüyorum dediğin gibi 45i geçmişse bırakıyorum bazen bende bazende ne yapsam uyumuyor.. bende hep onun istediği saatlerde uyuturum da son günlerde değişik istekleri var :))

Bebeğinde reflü olan anneler acaba ne kullanıyorsunuz ve günde kaç kere?

Ya kizlar sizinde bebeginiz her sese uyaniyor mu ?
Ben ne yapacagimi sastim kaldim uyuyunca is yapamıyorum uyanıyor.
Az dalsin o dalana kadar oturuyum sonra sessizce yapayim diyorum,dalacagi yerde uyanıyor.
Benimki de uyanıyor. O yüzden uyuyunca hem odasının kapısını kapatıyorum hem mutfaktaysam oranın kapısını kapatıyorum. Bebek telsizini alıyorum yanıma. Diğer türlü hemen uyanıyor

Bende yatirmistim yarim saate kalkti faltasi gibi gozler iletisim kurmadan uyutmaya calisiyorum suan oysaki dun 8 bucik 9 a geliyodu şıp diye uyuyivermisti bende ona gore dizi plani yapiyorum hep yarida kaliyor

Bende yatirmistim yarim saate kalkti faltasi gibi gozler iletisim kurmadan uyutmaya calisiyorum suan oysaki dun 8 bucik 9 a geliyodu şıp diye uyuyivermisti bende ona gore dizi plani yapiyorum hep yarida kaliyor
benimki daha uyuyor bakalım ama bi kıpırtı var gibi sonumuz hayır olsun uyanmazsa bende uyuyacağım dizi falan görmüyor gözüm:))

15 dakika uyumuş bir bebek neden gülerek uyanır ki ben 15 dakika uyuyup uyansam boş boş bakarım etrafa bebeksin sen yahu edebinle uyu uyanıyorsan da sırıtma bari ben seni uyutacağım diye ne kadar uğraştım
bugün oğlum 10 buçuk saat uyanık kaldı ve ben pert olmuş durumdayım.uyudugu gibi beşiğine koyuyorum tam bi derin nefes alırken 6ani saniyeler sonra bana bakıp gülücükler saçıyor sanki saatlerdir yatiyor

Bide benim söylediğim ninilerle degil indirdiğim ninilerle uyuyor kerata

Yarın aşımız var ve nefret ediyorummm bebişimin ne güzel bişeyden haberi yok benim canım acıyor onun yerine
Canım çok mu ağlıyor... yada ben mi çok duyarsızım acaba anlık o ağlarken üzülüyorum bakamıyorum falan ama öyle ağlamaklı falan da olmuyorum daha sağlık ocağından çıkmadan unutuyoruz ikimizde aşıyı gitmeden de aklıma gelmiyor öyle ağlıcak falan diye..ayyy gerçekten yazınca farkettim ben duyarsızım galiba..

Amanınnn 10buçuk saat mi benimki kesin kendi uyur kalır o sürede:) nasıl dayanıyor o kadar yaa büyük insan gibi.. ben ninni falan indirmedim cnm beğensede beğenmese de beni dinliyor ona özel söylüyorum ben

Yaklaşık bir haftadır bebeğim emerken kafasını memeye bastırıyor. Öyle bastırıyor ki yüzünü gömüyor ağız burun kapalı bir süre kalıyor öyle. Ya ben çekiyorum nefes alsın diye yada kendi kafasını geri çekip nefes alıyor. Biraz daha normal emiyor yine yapıyor aynısını Nedendir ki acaba yaa çok kafama takıldı. Bazen hiç yapmıyor ama gün içinde 2-3 emişinde kesin yapıyor. Süt mü gelmiyor acaba diye elimle sıkıyorum geliyor sorun yok. Anlamadım neden ki

Kuzum benimkide yapiyor bildigin gomuluyo gomuluyo duruyo,memeden uzak kaldiginda yada uykusu oldugunda yapiyor benimki

Aşı sonralarında ateş vs yaşamadık aslında, ama benim canım çok acıyor gözlerimden yaşlar dökülüyor o ağlarken, hele bi kere kan verdik sarılık için 2 aylıkken allahım hastaneyi inlettik ben kızımdan fazla ağladım hiç dayanamıyorum ben ya

Evet benim mesai biter sabah 6.30 da uyandık ondan sonra öğlene kadar bir kere yarım saat uyudu o sırada kahvaltı hazırlayıp çamaşır serdim balkona, kanguruya takıp dışarı çıkınca bi yarım saat uyumuştu, eve gelip yıkadım ettim tam uyudu dedim 15 dk uyudu tekrar uyuttum onda da guzel guzel uyuyordu 40-45 dk olmuştu o arada pilav çorba salata yaptım babamla kardeşim Tekirdağ’dan geliyorlardı onlar uğrayınca uyandırdılar sevelim diye biraz önce eşim uyuttu, yani bakıyorum tüm gün oturmamışım ben niye zayıflamıyorum Ya

Kizlar kizimda uzun zamandir deli gibi el yeme,salya falan var. Hic elini agzindan cikarmiyor gucu yetse komple sokacak o derecede. Gecenlerde gordum bi vbeyazliik konduramadim ama az once baktim o iyice belirmis ve parmagimi bastirinca sert dis olarak geldi elime. Cok erken degil mi dis icin ya :))

Eklentiler

• 20190424_215918.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…