2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarın aşımız var ve nefret ediyorummm bebişimin ne güzel bişeyden haberi yok benim canım acıyor onun yerine
bizim de kuzum sonrasında pek bısey olmuyor ama o an aglar mı bılmem 2aylıkken aglamıstı hepsı bıraradaydı ya. bu tek aşıda ne yapar acaba kuzucuklar

evet canım bıızm de böyle geçen bahsetmıstım ama bana foto cektırtmedı hanfendı bitürlü. bu diş cıkmasının yakın oldugu anlamına gelmyormus herzman. önemli olan patlamaya baslamasıymıs o da 1hafta 10gun surermıs sen dha tecrubelısın kız bizden. 3,5aylıkken cıkaranlar da var benm memedeyken de acıyor bazen sana da oluyor mu? herhalde cok bastırınca dıslere carpıyor

bennce oyun yapıyordur benim bebiş de damaklarını bastırıp cektırıyor kendını geriye. bir de gülüyor spa

Kızlar ya bu aralar böyle başım dönüyor, bazen uyuşuyor, kulaklarım uğulduyor/çınlıyor gibi. Doğumdan önce b12 değerim çok düşük çıkmıştı (90) doğumdan sonra da baktırmadım hiç kan değerlerime. Bir ara imom kullandım ama o da yarım yamalak şu sıralar hiçbir şey kullanmıyorum. Acaba vitamin düşüklüğünden midir ki. Kendimi de öyle ihmal ettim ki doktora da gidesim yok

Bir haftadır damaklariyla gogsunu sıkıştırıyor
Allah allah diyorum kendimce bu 6 aylikken falan yapması lazım yani diş çıkarırken. Çünkü oglum oyleydi 6 bucuk aylikken cikardi ve bu belirtilerdeydi.
Salya sümük sebebi bu sanirim cunku hasta olacak bir ortam olmadi. Görürüm artik birkac gune

Hamilelikle ayniyız canim emzirirken bir sürü vitaminde gidiyor ihmal etme al birseyler

Hamilelikle ayniyız canim emzirirken bir sürü vitaminde gidiyor ihmal etme al birseyler
Haklısın canım ama saldım iyice. Bu aralar üzerimde aşırı yorgunluk da var. Bebeğime tamamen yalnız bakıyorum eşim çoğu zaman yok. Ailem uzakta. Şöyle 2-3 saat birine bırakıp da dinlenebileceğim bir an bile yok. Psikolojik olarak bazen daralıyorum. Sanırım hepsi üst üste gelince bu aralar kafam bi fena Neyse ki yarın annem geliyor çok şükür resmen bayram ilan edeceğim

belki cıkar kuzum arkadasımın bebegı tam 7aylık. 3.ayından beri böyle onun da hala cıkamadı dıyor salyalar bıtmemıs bir

ah kuzum yaa iyi bir.dinlen yarın uyu emzırme dısında hep bence

Aaa harika temizlik ütü tüm ev işlerini zevkle yaparım ama mutfakta olmak benim hiç hoşuma gitmiyor bir yemeğe acayip üşenirim orası tam bize göre o zaman

Bizim insanimiz burada bile bu rahatligi surduremiyorlar canim surekli para toplayip koyde orda burda mal mulk yapma derdindeler ya da luks bir araba alip tr ye gelip hava atmak icin yillarca taksit oderler bende senin gibi dusunuyorum para arac olmali keyfine gore harcayacaksin valla daha luksu olamaz. Isten cikip cocuklari kres/okuldan alip parka goturup yemek yiyip eve getirip uyumak. Miss gibi. Oyle temizlik falan takintilarida yok evlerinde. Zaten cok kullanilmadigi icin kirlenmiyorda. Ev misafirligi adetide yok. O kadar yildir buradayim ama uzulerek goruyorum hic alakamiz yok burada dogan arkadaslarim bile oyle değiller kulturel mirasimiz kadinin rahat olamamasi uzerine kurulu sanki birazda

Bir de bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Mustela’nın Cold Cream içerenini kullanan var mı?

Benimkinin de karaciger yaglanmasi yuzunden 2 kez alindi , en aon gecen hafta alindi elininüstünden cocuk nasil agliyor varya ilkinde bende agladim cok kotu oldum , 2.sinde kendimi daha saglam tuttum tek basimaydim diye sanirim cocuguna kotu enerji vermemek icin 2 tup aldilar bide islem bitene kdr aglamaktan bayilcak hale geliyo neredeyse ayy cok kotuu bisey icin gidiyoo

Bende suan bubchen var bitince , su johnson baby yeni cikan serisinden mor olani alcam cok guzel sisesi ve kokusu
Aynen yeni çıkanlarda sls, sles yok önceden vardı. Fiyatları nasıl acaba hiç bakmadım. Ben şu an Mustela kullanıyorum içeriğinin çoğu doğal, kokusu da bi tuhaf ama nedense hoş Normal olanını kullanıyorum da Cold Cream sonradan çıktı galiba acaba kullanıp da memnun kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…