2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben ilk etapta içeriğe cok onem verdim yenidogan tenine yaziktir vs, diye ama yavas yavas buyuyorlar artik o kadarda herseyden korumamak lazim diye dusunuyorum evet sls vs yok cikarmislar ama sanirim hi madde daha varmis oda ciksa daha iyi olabilirdi demisti muhendisinoglu fiyat uygun kuzum migrosta indirimli 18 tl mi ne oyle bişeydi

Yep yep yep kokusuna bayildim ben ötekilere nazarangerçekten de bed time lik yaniyazin bol bol yikarim diye dusundum onla
Kuzum ya üzerinde sls/sles yok yazıyor ama içeriğine bakınca var maalesef. Aynı kelime oyununu dalin de yapıyor. Düpedüz kandırmaca çok sinirleniyorum bunları görünce. Bir de ekstradan parfum var. Ya ben şampuan ve deterjan konusunda hassasım en doğalını kullanmaya gayret ediyorum. Çok şükür ki artık doğal içeriğe önem verilmeye başlandı seçeneklerimiz çoğaldı

Aynen canım kadının değeri yok bide para para insanlar kafayı sıyırmış

Kuzum benimkide yapiyor bildigin gomuluyo gomuluyo duruyo,memeden uzak kaldiginda yada uykusu oldugunda yapiyor benimki
Yaaa içim rahatladı gerçekten. Hep acaba diyordum bir sorunu var da ben mi anlamıyorum. Uykudan dolayı olabilir haklısın
Kuzum ben de zayıflayamıyorum bir türlü. Yarın diyete başlayacağım. Yoksa ömrümün sonuna kadar böyle kalıcam Hamur ekmek pilav makarna tatlı yok
bennce oyun yapıyordur benim bebiş de damaklarını bastırıp cektırıyor kendını geriye. bir de gülüyor spa
Belki de oyundur yada uykudan yapıyor. Aklıma takılmıştı sağol canım

büyük oğlan yine costu uyumuyor geceleri bebekten çok kalkar oldu o yatıyor ,öbürü kalkıyor deliricem alışma desen sıfır çocuğun kafasıns yastık kapamaya calışıyor hep kafasına vurup saçını çekmeye çalışıyor valla şimdi izindeyim sinirim kaldırmıyor okul başlayınca huni takarım artık heralde 4 ay olacak alışmadı bundan sonra da zor sevmeyecek bi türlü belli

bizim de kuzum sonrasında pek bısey olmuyor ama o an aglar mı bılmem 2aylıkken aglamıstı hepsı bıraradaydı ya. bu tek aşıda ne yapar acaba kuzucuklar
2 tane olacaklar canım gene 2. Ay aşılarının devamı bi verem yok işte iki bacaktan aynı

Bizim de ayni gun 3 tüp aldılar bi de topuk kanını 3. Kez vermiştik çoçuğumu delik deşik ettiler aşı günleri ve doktora gideceğimiz gun eşim izin alıyor yoksa ben bakamam tutamam

Eşimin horlamasından uyandı resmen bebeğim uff uyandıracağım şimdi eşimi güneşi de verip eline salona yollıycam baksın sabaha kadar

Karaciger yaglanmasi nasil anlasildi ?

Kan vermedik hiç onda nasıl oluruz bilmiyorum da aşıyı anlık yaşıyoruz bitiyor. Ağlayacaksa İyiliği için ağlasın diyorum.. uzunda ağlamıyor geçiyor gidiyor hemen biraz rahatım galiba ben

Dedigin gibi kuzum malesef var , ama temiz icerikli urunler de cok fazla artik mesela baby me sampuan 15 tl mi ne ama icerigi tertemiz

Karaciger yaglanmasi nasil anlasildi ?
Ultrasonda bakilirken bobrek lerine bakiliyordu laraciger cikti , genetik olabilir denildi en son ankaraya kan yollandi sonuclari bekliyoruz ama doktor gelismi vs iyi oldygu icin korkma dedi yinede sonuclari bekliyoruz canim 3 hftaya cikar dediler

Benimki ordan gece uykusuna bağladı cnm yatmadan süt içirmiştim az önce uyandı süt içti ama şimdi uyumuyor kendi kendine karanlıkta gülüyor
Oo uyanmisiz bakiyorumda bn 10 da snca uyuttum emisiyoruz suan 2.emismemiz bunun ustune en fazla 1 saat daha uyur mesai baslar

Bizim de ayni gun 3 tüp aldılar bi de topuk kanını 3. Kez vermiştik çoçuğumu delik deşik ettiler aşı günleri ve doktora gideceğimiz gun eşim izin alıyor yoksa ben bakamam tutamam
Benim esim bnden daha beter olur , kp gitmistim adam iceri giremedi ucundan bi baktı ciktigimda odadan gozleri doluydu bn cok üzülüyorum ama mecbur guclu durmaliyim goruldugu uzere yalnizim bu konuda ay insallah kan vermelik durumlar cikmaz bidaha senin benimtum bebislerinn

Dünkü isyanımı galiba bebeğim anlamış gibi kesintisiz 7 saat uyumuş ben de o uyuduktan sonra karnımı doyurup hemen yatmıştım. Allahım bir uyandım benim için 6 saat geçmiş gün aymış. Nasıl mutluuu nasıl dinç uyandım anlatamam Darısı tüm gecelerin başına

Tu tu tuui masallah de dilini isir poponu kasi bisiler yap biz en fazla 5 saat civari gördük

Bunu benim oglum da cok yapiyor hatta emzirmenin bu kadar yormasi da bu yuzden bence.. 40 dk emiyorsa o 40 dk boyunca nefes aldi mi aliyor mu agzi burnu acik mi telasi icinde oluyorum. Sut gelmedigini dusunuyorum ben de. Cunku sadece kokumuzu almak icin yapsalar surekli yapmazlardi 1-2 yapar briakirlardi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…