2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın ben de 11de yattm aksam tvyı fln bırakıp çok ıyı geldı 8saat uyku

Kan vermedik hiç onda nasıl oluruz bilmiyorum da aşıyı anlık yaşıyoruz bitiyor. Ağlayacaksa İyiliği için ağlasın diyorum.. uzunda ağlamıyor geçiyor gidiyor hemen biraz rahatım galiba ben

Ze_zo yalnız değilsin o duyguyu bastırıyoruz galiba üzülüyorum ama ağlayamam ben de burçla ilgili de olabilir akrep benim

Ben hiç eşim olmadan gitmedim gidemem de
bizim dersleri varken gelmesı ımkansız oluyor canım ama kontrollerımızıe beraber gıdıyoruz dr.a saglıkocagı da1dk evden onun ıcın ısten gelmesı sacma olur bıraz. . ha deyince ızın almıyor böyle.basıt seylerde. hatya enson böbrek taşı düşğürkrn aagrısıyla ders anlatmıs öğrencileri soyledı bana petege yaslandı anlattı dıye cokkızmıstım sınav öncesı yarıda bırakamam dedı.ya resmen okadar disiplinli ki hasta olsa naz yapıp gelmeyeyım demez bugun dersı boşmus gelecek hem aşıyı fln da alcaz eczaneden

Kızlar ya aşının saati olur mu ? İlla sabah mı gitmek gerekiyor hep sabahları gittik aşıya
olmaz canım onlar saklıyor zten guzel.sekılde muhafaza edıyor ben ogleden sonrası yaptırmıstım 2ay önce kan değil bu saatı olamaz

Gunaydinn ❤❤ bebegimi bir turlu kiyip erken uyandiramiyorum. Cunku gece gec yatiyor cok bir de uykusu varken uyandirmam zor geliyor. Ama sabah gec kalktigi icin gece gec yatiyor buyuk ihtimal. Nasil yapcam bilemedim bir de hep meme de uyuyor yerine öyle koyuyorum. Uykusu varken dahi besigine koyunca asla uyumuyor aksine açıyor aglayarak elleriyle kollariyla. Bir de cok korkak. Bazen anlayamadigimiz sebeplerden cok korkup deli gibi agliyor saatlerce ve o gun uykuyada cok zor gecip uykusunda ve uyabirken surekli agliyor. Yattigi an agliyor yine bi yerini kopariyormuacasuna.Cok sik yasiyoruz son gunlerde bunu..

canım yapman gerken erken kaldırmak ve gunduz uykularını da yarımşar saat öne cekmek dedıgın gb gec yattıgı ıcın gec kalkıyor aslında uykusu ıyıyse aksam 7 sabah 7uyur bızımkı oyle ben decok ugrasmstm öne cekmek ıcın basarıyorsun ama onemlı olan uyuyabilmesı. uykuda rüya görüp mu korkuyor acaba benım bebegıme de oluyor bazen içli içli uyanıyor

Ya su saat oldu uyuyor. Dun 11de uyuttum zorla. 3te kalkti birde 7de kalkti emdi uyudu. Cok uyuyan bir bebek degil benimki bazen gunduz 0 uyku yapiyor yani. En azindan sabah kaldirsam 7bucuk 8 gibi aksam da 8gibi uyur mu diye dusuniyorum. Benimki uyanikken de cok korkuyor birinin kucaginda. Arabamizda giderken pusetinde durduk yere vs aglamaya basliyor coo kotu

Ze_zo yalnız değilsin o duyguyu bastırıyoruz galiba üzülüyorum ama ağlayamam ben de burçla ilgili de olabilir akrep benim
Canım kovayım ben:) duygusalım aslında çabukta ağlarım ama aşı olmasından etkilenmiyorum. Nasıl olsa hayatta can sıkıcı şeylere ağlarken onunla ağlıyacağız iyiliği için olan birşeye ağlayamıyorum o da ağlamıyor çok zaten güle oynaya geliyoruz eve

Eşimin horlamasından uyandı resmen bebeğim uff uyandıracağım şimdi eşimi güneşi de verip eline salona yollıycam baksın sabaha kadar
Horlayan koca off evlendgimde de zordu, simdi de zordu. Yataklari birlestiremiyoruz sirf o horlama yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…