2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir de bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Mustela’nın Cold Cream içerenini kullanan var mı?

Ben Sebamed Bebek şampuanı kullaniyorum canım çok memnunum
Unibaby aldım memnun kalmadım sanki temizlemiş gibi gelmiyordu saçı sonra bir arkadaşım dedi kendi yıkanmış unibaby ile gözleri yanmış bunu duyunca iyiki bırakmışim dedim
İlk oğlumda da Sebamed kullanmıştım

O saatte geliyorlarsa asıl ayıbı onlar yapmış canım. Bebeğin uyusa bile o saatte senin de dinlenmeye ihtiyacın var bunu düşünmeleri lazımdı

mevsiminegore canım sbahları 7den snra bebekler uyandırılmalıymıs aksam da 7gb yatmalıymıs buaylarda bı yazı okumustum atarm buraya bulursam. 12saat sonrası genelde geceuykuları gelır bebeklerın yaa bsebse nn de oyle oluyor ama tek fark saat karmaşası

Canım ya elbet alisacak sen üzülme küçük abi bilinçli değil yaptıkları kiskancliktan bebiş büyüsün biraz daha oyun oynasinlar bak nasıl mutlu olacaksin

Canım kusura bakma da o misafirler neden çocuklarına sessiz olmaları konusunda uyarıda bulunmuyorlar sen uyarıda bulundun diye sakın ama sakın bu konuda kendine kızma haklısın

Deniyecegin kuzum misafirinde Bitsin hoş o bitse ya kv geliyor ya biz onlara yarin aksam yine ordayiz onlarda anlamaz bu tip seyleri bebek bu vs vs hayirlisi

Yaa canım ben öyle parayı napayım. Tam tersi zihniyetteyim ben de. 3 kazandım 3 yerim, 5 kazandım 5 yerim. Şimdi gençken kocamla çocuğumla gezip yemedikten sonra ben evi ne yapayım duvar yığını

Canım Dr git bir kan tahlili yapılsın esinde yok yanında Adana'ya geçtin mi annenlere evde baş dönmen varsa tek kalma derim
Yok canım henüz gitmedim. Ailem bugün geliyor bizi almaya Pazar günü hep birlikte geçeceğiz inşAllah. Bebişi yarın anneme bırakıp sağlık ocağında kan vereyim en iyisi

F Fobia canım bebegın uyanınca keşke gerı cıkarmasaydın dha da acılmamıstır ınsallah uykusu çok iyi yapmışssın hadsızlık yani. Ben de bıdaha gece misafiri kabul etmeyecegım akşamları bebegım biraz büyüyene dek. Dün bebek gezmesine giderken kv.m dıyor yenı kafe açılıyormus mahallemızde çok değişik bıyer olcakmıs geceleri gidersiniz.. dedim gidersiniz derken..Alya ile işte diyor. Anne unuttun glb benım kızım erken uyuyor yazın da bu böyle olacak sana bırakır gıderım.dedım evde oldugunda. burası zaten kafeler sokağı hep yaşadıgım mahalle ızmırın alsancagı gb bısey..anlamıyorum bu kafayı yaz olunca ne oluyor sırf kendı keyfim için neden kzıımın büyümesini etkıleyeyım. ha uyumazsa boyle o aylarda ozman mecbur cıkarım oyalamak ıcın. Nıye yanı bukadar takarlar bilmem. bak ıftarlara da gıtmıcem cagıran olsa da umrumdaaa degıl. sen kızımın basında beklersen gıderım dıyecem.

Dün benimde 9s doğru geldi 11 de gitti. İlk uyanikti zaten severken korktu nasil agladi surekli agladi agladi. Gidince uyutabildim bende anca yine
Yazık bebişlere yaa bu insanların da çocukları yok mu nasıl empati yapamıyorlar anlamıyorum. Ben bekarken bile bebek görmeye gitsem gündüz saatlerinde gider yarım saat hayırlı olsun der çıkardım. Gün gezmesi değil ki bu bebek ziyareti

Kızlar havalar artık ısınıyor çok şükür. Birkaç gün daha Ankara’da olacağım. 20 dereceleri gösteriyor hava durumu. Bu durumda bebişe bere takmadan çıkabilir miyiz dışarı Tecrübeli anneler ne dersiniz

Deniyecegin kuzum misafirinde Bitsin hoş o bitse ya kv geliyor ya biz onlara yarin aksam yine ordayiz onlarda anlamaz bu tip seyleri bebek bu vs vs hayirlisi
başlarda cekınıyor ınsan cokgarıpsıyorlar çünkü büyükler.bana çok şey dedıler cok erken yatıyo bak erken kalkar buyuzden. artık yenı yenı öğrendıgım şeylerı bıle patpat söylüyorum. geçen akşam kapıkomşumızın kızkardesının nişanı vardı akraba onlar da. kv gıtmezsek ayıp olur dedı. kusura bakma kızımın uyku saatı gelemem dedım bırısı beklerse gıderım dedım sonra o bekledı basında oyle gıttım çıktım sagolsun bekledı de ama alıştılar artk benım saat takıntılarıma belki burda da saçma gören vardır ama ben bıraz böyleyım kafama takarım bıseu duznelıyse bozulması benı delı eder

Dün hava güzeldi canım ben de çıkardım bebişi ama penye beresini taktım yine de. Rüzgar filan esiyor arada. Yaz güneşi gibi değil.

A anneveoglusu cok dusuncesizler insanlar gercekten. Ama ben takiyorum iste bugün bunu dusunurum ayip mi ettim diye
@Kartanesii8892 sen uykusu acildi diyorsun bak biliyorsun cunku. Bu kisinin de çocuğu var uyancak di mi bebek gormeye geldi kizim dedi. Biz hic ole gece uykusu saat fln bilmedigimiz icin . Bebek o ya daha uyansin tekrar uyur sıkıntı yapma diyor. Sonra arkamdan cok takiyor her seye. Yok uyku saatiymis yok gece uykusuymus dusunmesin o kadar diye dedikodu yapiyorlar. Bir de iftarlara , akaam dugunlerine gitmeyecegimi,bilseler linc ederler beni

Sonunda artık bugün kararlı bir şekilde diyete başladım kızlar. Ben hamilelikten önce diyetisyene başlamıştım. Bir arkadaşım gidiyordu. O da doğum sonrası kilolarını veremediği için başlamıştı ve emziryordu da. Hadi sen de gel demişti. Biraz kilo fazlam vardı ben de başladım 1 ay gittim sonra hamile olduğumu öğrendim Aslında devam edelim dedi diyetisyen bana gebelikte diyet programı hazırladı. Hem kontrollü kilo alırsın dedi. Ben bıraktım. Hazır bahanem de varken yemeklere saldırdım Şiştim tabi veremiyorum da normal yeme düzeniyle. Uygulamak isteyen arkadaşlar için diyet listesini paylaşıyorum. Hamileyken bile bebeği besleyen bir diyet olduğu için emzirirken de sütü olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum. İçimizde kalan bir şey olmasın diye de haftada 1 öğün ödül öğünü yapabiliyoruz istediğimiz yiyeceklerle. Hadi gazamız mübarek olsun

Eklentiler

• 1BF281BF-975A-44CB-8D2B-E459938318E0.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 72
Fuzuli harcamayi bende sevmem mesela evimde dekorasyon bile bulundurmam kiyafet sus vs alisverisi sevmem. Herseyin uygununu arar alirim amaa bu tasarrufumu tatiller icin biriktiririm. Napacaz Mali mulku Allah askina cocuklara guzel anilar birakmaktan guzel mirasmi olur ailece gezmek yemek yeni yerler kesfetmek cocuklarin maneviyatini besliyor. Mal mulk yapmak için gezmemis gezdirmemis insanlarin cocuklarini goruyoruz, icine kapanik mutsuz. Bide anne babalar rahmet etmeden o mal mulkte paylastirilmaz hastalik canim bunlarnki paraya sahip olma hastaligi. Para=guc ya guce tapiyorlar birde cok guvensizler hayata karsi. Tr dekileri birazda olsa anliyorum paran olmasa ac kalirsin. ama burada devlet sana bakiyor. yillarca calismayip sosyalden kira fatura ekstra para yardimi alanlari taniyorum yani kimse o duruma dusmek istemez ama calisamayacak duruma dusersen sokaklara dusmuyosun burada ama buradakiler yemin ederim cok daha beter parayi seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…