2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eşimin horlamasından uyandı resmen bebeğim uff uyandıracağım şimdi eşimi güneşi de verip eline salona yollıycam baksın sabaha kadar
Ayy aynı dert bizde de var. Ya horluyor ya burnunu çekiyor ya sayıklıyor Tam gece emziriyorum geri dalıyor yerine yatırcam hooop başa dönüyoruz

Canım erken kalkarsa erken yatar benim kuzu 10-11 de bizimle yatardı son 10 gündür saat en geç 9 da çoğunlukla 8 de yatiriyorum ilk günler erken yatisa direndi sessiz karanlık odada emerek uyudu sonrasında alıştı maşallah deyim şimdi erken yatıyor gece 2-3 aralığında emiyor sonra saat 5-6 gibi 6:30-7:00 gibi ayakta sabah tekrar uykusu 9:00-9:40 arasi öğlen çok ender uyuyor öğleden sonra 13:00-14:00 arası 40 dj ile 1 saat kadar uyur o kadar akşam 8 e kadar benimle ayakta

Dün misafirlerm 21 da geldi. Oglum uyumustu ama onlar gelince cocuklari gurultu yapti uyandi.biraz bizimle durdu sora dayanamadi uyuttum geri çocukları ile eltimin çocuğu bir araya geldi bagris cagris. Oyuncaklari firlatiyorlar benim ki ziplior. 22.30 oldu gitmiolar ben de artik çocuk korkuyor dedim çocuklara kizdim bagirmak yok bitti diye. 23.00 i geciordu gidelim biz bari dediler ayip ettim ama pisman degilim

Gece kaç kere uyanıyor peki? Bence uyandırma sabah biz gibi olmuyor onlar geç yattım uykumu sabah alayım kısmı için.Uyumayan yine uyumaz yani O uyurken sen de uyu benim kız 8 buçuğa kadar en geç uyanıyor daha fazla uyusa keşke

Ben de duygusuzum asi konusunda

Ne güzel zaten aşı bittikten sonra kucaklayınca susuyorlar hemen ateş yapmıyorsa tadından yenmez zaten ama bizde ateş ve huysuzluk çok oldu 2 aylık aşıda bi dahaki aşının yaklaşmasını sırf bu yüzden istemiyorum

Horlayan koca off evlendgimde de zordu, simdi de zordu. Yataklari birlestiremiyoruz sirf o horlama yuzunden
Benimkin de eskiden yoktu artık var yada ben hep erken yatiyorum diye fark etmemisim geçiriyorum bir tane valla çok yüksek ses çıkarinca uyanıyor çocuk değil ben uyanıyorum

Canım onlar çocuklarıyla ilgilenmeyerek daha büyük ayıp etmişler ve eminim pişman da değiller boş ver o yüzden sende üzülme:))

Bunu doktor kontrolünde soracağım canım. Biz ayın 10 u gibi gidiyoruz. Sizinki daha önceyse sen de sorarmısın haberleşelim bu konuda merak ediyorum çok Az önce emzirdim yine aynı

Kahsen bende evin tüm işini yapayım ama yemek yapmayim isterim mutfak işi nankör geliyor bana hemen bitiyor yemek o kadar uğraştan sonra birde bir sürü bulaşık çıkıyor lavabo batıyor Ocak silinmeli
P Puddingmuf yurtdışında yemegi dışarda yemek işi güzelmiş

Canım o paraya düşkünlük inan Türkiye de de var mall mülk yaptıkça daha çok pinti oluyor insan sanırım 25 yıllık evli iş arkadasim var karı koca çalışma ile 3-4 ev yapmışlar araba son model ama hiç tatile gitmemiş eşi ve çocukları ile ayda yılda bir kez yemeğe giderler ailece o kadar gezme yok hani biz tayinciyiz inan Tekirdağ ve çevresini abartıyorum tüm Trakya yi gezdik ama o çevreyi bilmiyor geçince para gidecek diye sanırım

Canım onlar çocuklarıyla ilgilenmeyerek daha büyük ayıp etmişler ve eminim pişman da değiller boş ver o yüzden sende üzülme:))
Yok valla canım onlar iyiydi. Biz esimle çocugu sakinlestirmekle ugrastik onlar sohbet etti rahat rahat

Biraz ateş ve huysuzluk bizde de oldu ama alışacağız en azından ateşi beklerken çıktı ani bir hastalıkta Allah korusun habersiz çıkacak belki o zamanların provası diyorum ben :)

Benim de öne almam lazım gece ne yaparsam yapayım uyumuyor sabah uyandirmam lazım mecbur Kiycam birkaç gün uyandırip uykusuz bırakcam 7de

Canım dişler gelmis sizin hayirli olsun benim ilk oğlan 3 ay 11 günlük iken dış getirdi bizde de bütün belirtiler var diş için

birine bakıt dişlere hediye alsın o kişi

Dün benimde 9s doğru geldi 11 de gitti. İlk uyanikti zaten severken korktu nasil agladi surekli agladi agladi. Gidince uyutabildim bende anca yine

Canım Dr git bir kan tahlili yapılsın esinde yok yanında Adana'ya geçtin mi annenlere evde baş dönmen varsa tek kalma derim

ben de kızım 20gunluk flndı gece 12de uyurdu hıc arastırmadım etmedım baslarda. ne kızıyorum sımdı kendıme aksamları aglamaya baslardı. allah allah derdık ne gazmıs ama cıkan da yoktu. meger cocuk uyutmuyorum dıye aglıyormuş inan simdi aklıma geldıkce üzülüyorum uyanık tuttugum saatlere ya. mesela aksam 7,de uyuyp.10da uyanrdı çocuk geceye yatıyomus ben uyandıryomuşum resmen..bn sacma sapan cocugu salonda emzırırdm uyanrdı sonra neden uyumuyo dıyordum bır basladım arastırmaya. öyle öyle öne cektım hergun belırlı rutın belırle kendıne mesela bugun uyutmaya calıs uykusuz olan bebek dalmakta cok gucluk ceker. son uykusunu.dıyelım kı 4de 5de yaptı odanıza 6 gb gir rutınınız varsa yap kapa ısıkları ındır storu. o uyuyana dek nasıl uyutuyosan uyut kuzum yılma bak bn ılk gunler cok ugrastım. o pes edıp uyucak ama yaen sabah kendın uyandırman gerek gecenin başladıgını anca ozaman anlayabılır. o smdı uyanıyor ya gece uykusunun 11de baslıcagını sanıyor cunku gecesı ozman baslıyor bıkez cekebılsen 7ye 8e ooh sonra zaten kendı bıyolojık saatı ısteyecek o saatte uyumayı. benım ki de gec yatırdıgım zamanlar 11de uyanırdı. e uyku saatı aynı tek fark suan yatma kalkma saatı. boyle uykuyu severse aksam 7 sabah 7 uuyur zaten gunun belırlı saatlerı varmıs faydası olan bebeklere. uzmanlar dıyor kı sabah 7den sonra ya uyku bırakmayn uyandırın bn bu sabah da uyandırdım kzıımı aksam 7de yatmıstı. sen yarından ıtıbaren başla degısıcektır mutlaka ben 1,2hafta ugrastm ama degdı yani

Ama iste aksam erken yatmiyor uyandiktan 12saat sonra uyusun diolar da mesela 10a dogru kalkti bugunde gece en erken 11de uyuyor ilerisi var erkeni yok. Gece 2kere uyandi dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…