Biz bugun gidicektik normalde kilo kontrolu icin ama haftaya kaldi sorarim seni etiketlerm canmBunu doktor kontrolünde soracağım canım. Biz ayın 10 u gibi gidiyoruz. Sizinki daha önceyse sen de sorarmısın haberleşelim bu konuda merak ediyorum çokAz önce emzirdim yine aynı
Sever canım sever. Biraz oyundan anlayıp tepkiler vermeye başlayınca iletişim olur aralarinda o zaman kaynasirlar. Bir de hava ısındı bol bol dışarı çıkıp enerjisini atarsa iyi gelir çocuklar şimdi hep evin içindeydi saracak şey arıyorlar.büyük oğlan yine costu uyumuyor geceleri bebekten çok kalkar oldu o yatıyor ,öbürü kalkıyor deliricem alışma desen sıfır çocuğun kafasıns yastık kapamaya calışıyor hep kafasına vurup saçını çekmeye çalışıyor valla şimdi izindeyim sinirim kaldırmıyor okul başlayınca huni takarım artık heralde4 ay olacak alışmadı bundan sonra da zor sevmeyecek bi türlü belli
canım bunu dıyen kım pekı.@anneveoglusu cok dusuncesizler insanlar gercekten. Ama ben takiyorum iste bugün bunu dusunurum ayip mi ettim diye
@Kartanesii8892 sen uykusu acildi diyorsun bak biliyorsun cunku. Bu kisinin de çocuğu var uyancak di mi bebek gormeye geldi kizim dedi. Biz hic ole gece uykusu saat fln bilmedigimiz icin . Bebek o ya daha uyansin tekrar uyur sıkıntı yapma diyor. Sonra arkamdan cok takiyor her seye. Yok uyku saatiymis yok gece uykusuymus dusunmesin o kadar diye dedikodu yapiyorlar. Bir de iftarlara , akaam dugunlerine gitmeyecegimi,bilseler linc ederler beni
Bogazimi tutabilsem ben vericek gibiyim ama tutamiyorumSonunda artık bugün kararlı bir şekilde diyete başladım kızlar. Ben hamilelikten önce diyetisyene başlamıştım. Bir arkadaşım gidiyordu. O da doğum sonrası kilolarını veremediği için başlamıştı ve emziryordu da. Hadi sen de gel demişti. Biraz kilo fazlam vardı ben de başladım 1 ay gittim sonra hamile olduğumu öğrendimAslında devam edelim dedi diyetisyen bana gebelikte diyet programı hazırladı. Hem kontrollü kilo alırsın dedi. Ben bıraktım. Hazır bahanem de varken yemeklere saldırdım Şiştim tabi veremiyorum da normal yeme düzeniyle. Uygulamak isteyen arkadaşlar için diyet listesini paylaşıyorum. Hamileyken bile bebeği besleyen bir diyet olduğu için emzirirken de sütü olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum. İçimizde kalan bir şey olmasın diye de haftada 1 öğün ödül öğünü yapabiliyoruz istediğimiz yiyeceklerle. Hadi gazamız mübarek olsun
Ver kuzum ver sagliik en onemlisi benimde vermem lazim zatenYok canım henüz gitmedim. Ailem bugün geliyor bizi almayaPazar günü hep birlikte geçeceğiz inşAllah. Bebişi yarın anneme bırakıp sağlık ocağında kan vereyim en iyisi
Gunduz calisildigi icin aksama kaliyor. Sagolsun yemeginide yiyip gelince yuk olmamak icin o saatleri buluyorYazık bebişlere yaa bu insanların da çocukları yok mu nasıl empati yapamıyorlar anlamıyorum. Ben bekarken bile bebek görmeye gitsem gündüz saatlerinde gider yarım saat hayırlı olsun der çıkardım. Gün gezmesi değil ki bu bebek ziyareti
Sonunda artık bugün kararlı bir şekilde diyete başladım kızlar. Ben hamilelikten önce diyetisyene başlamıştım. Bir arkadaşım gidiyordu. O da doğum sonrası kilolarını veremediği için başlamıştı ve emziryordu da. Hadi sen de gel demişti. Biraz kilo fazlam vardı ben de başladım 1 ay gittim sonra hamile olduğumu öğrendimAslında devam edelim dedi diyetisyen bana gebelikte diyet programı hazırladı. Hem kontrollü kilo alırsın dedi. Ben bıraktım. Hazır bahanem de varken yemeklere saldırdım Şiştim tabi veremiyorum da normal yeme düzeniyle. Uygulamak isteyen arkadaşlar için diyet listesini paylaşıyorum. Hamileyken bile bebeği besleyen bir diyet olduğu için emzirirken de sütü olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum. İçimizde kalan bir şey olmasın diye de haftada 1 öğün ödül öğünü yapabiliyoruz istediğimiz yiyeceklerle. Hadi gazamız mübarek olsun
Beninkiler boyle seyleri anlamaz. Bebek bu ne anlar saatten uykudan zeka kartindan vs modundalar. Gecen bi ark yazmisti ben koye ayak basmadim kv kp oyle diye benimde durum o. Ben bodrumluyum esim rizeli. Annesi dio yani hem hamile hem kardesleri var hem orucluyum hem cay topluyorum surekli calisiyorum vs vs. Onlar onu gormus onu yasamis bazi seyleri ugrassan da anlatamazsin. Dogar dogmaz karpuz suyu iciriyomus esime mesela. Ben 6aydan once tadim da yaptirmamayi dusunuyorum. Simdiden surekli diyolar sadece sut mu iciyor baska bisey vermiyor musun. Dedim cok kucuk daha sindirimi yok verilmez. Ama anlamiyorlar kendiler verirdi cunkubaşlarda cekınıyor ınsan cokgarıpsıyorlar çünkü büyükler.bana çok şey dedıler cok erken yatıyo bak erken kalkar buyuzden. artık yenı yenı öğrendıgım şeylerı bıle patpat söylüyorum. geçen akşam kapıkomşumızın kızkardesının nişanı vardı akraba onlar da. kv gıtmezsek ayıp olur dedı. kusura bakma kızımın uyku saatı gelemem dedım bırısı beklerse gıderım dedım sonra o bekledı basında oyle gıttım çıktım sagolsun bekledı de ama alıştılar artk benım saat takıntılarımabelki burda da saçma gören vardır ama ben bıraz böyleyım kafama takarım bıseu duznelıyse bozulması benı delı eder
Hado hayirli olsun ben imkanim yok disimin kavugu doymaz su anSonunda artık bugün kararlı bir şekilde diyete başladım kızlar. Ben hamilelikten önce diyetisyene başlamıştım. Bir arkadaşım gidiyordu. O da doğum sonrası kilolarını veremediği için başlamıştı ve emziryordu da. Hadi sen de gel demişti. Biraz kilo fazlam vardı ben de başladım 1 ay gittim sonra hamile olduğumu öğrendimAslında devam edelim dedi diyetisyen bana gebelikte diyet programı hazırladı. Hem kontrollü kilo alırsın dedi. Ben bıraktım. Hazır bahanem de varken yemeklere saldırdım Şiştim tabi veremiyorum da normal yeme düzeniyle. Uygulamak isteyen arkadaşlar için diyet listesini paylaşıyorum. Hamileyken bile bebeği besleyen bir diyet olduğu için emzirirken de sütü olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum. İçimizde kalan bir şey olmasın diye de haftada 1 öğün ödül öğünü yapabiliyoruz istediğimiz yiyeceklerle. Hadi gazamız mübarek olsun
Sen şimdi de gayet iyisin canım. Benim göbek hala halkı selamlıyorBogazimi tutabilsem ben vericek gibiyim ama tutamiyorum62 kusurlerde takildim kaldim 75 76 gibi doguma gitmistim 60 la kaldim soyle 58 57 olsam cok memnun olurum boy 163
Evet ama programlar arasında çok da fark olmuyor. Mesela arkadaşımla benim kilo boy vs tamamen farklı olmasına rağmen liste hemen hemen aynıydıKuzum bu menu sana ozel mi cikartildi
mevsiminegore canım sbahları 7den snra bebekler uyandırılmalıymıs aksam da 7gb yatmalıymıs buaylarda bı yazı okumustum atarm buraya bulursam. 12saat sonrası genelde geceuykuları gelır bebeklerın yaa bsebse nn de oyle oluyor ama tek fark saat karmaşası
Benim bebiş de korkuyor sıçrıyor hatta uyanık ama dalmış oluyor bi yere aniden beni bile görse korkuyor uykusunda korkuyor ağlayarak uyanıyor bu geçici bir dönem moro refleksi değil mi işte kalıcı olmaması için bizim bebekle bir korkmayıp ses tonumuzu yumuşak tutup sakinleştirmemiz gerekiyormuş, ben geçecek diye bekliyorum valla omunla bir korktuğum zamanlarda oldu gözlerinden nasıl yaşlar süzülerek ağlıyorduYok valla kuzum ben anlamadim bu isi. Cesaretini yitirir diodu atak doneminde ondan mi yoksa yapisi mi anlamadim daha malesef
Ben de doymuyorum da kuzum bu gidişle kapılardan sığmayacamHado hayirli olsun ben imkanim yok disimin kavugu doymaz su an
Beninkiler boyle seyleri anlamaz. Bebek bu ne anlar saatten uykudan zeka kartindan vs modundalar. Gecen bi ark yazmisti ben koye ayak basmadim kv kp oyle diye benimde durum o. Ben bodrumluyum esim rizeli. Annesi dio yani hem hamile hem kardesleri var hem orucluyum hem cay topluyorum surekli calisiyorum vs vs. Onlar onu gormus onu yasamis bazi seyleri ugrassan da anlatamazsin. Dogar dogmaz karpuz suyu iciriyomus esime mesela. Ben 6aydan once tadim da yaptirmamayi dusunuyorum. Simdiden surekli diyolar sadece sut mu iciyor baska bisey vermiyor musun. Dedim cok kucuk daha sindirimi yok verilmez. Ama anlamiyorlar kendiler verirdi cunku
aşıya bugün gideceğiz canım dün gitmedik. ben ilaç verme yanlısı değilim gıtmeden. vücuda nüfuz etsin kızımın vücudu azcık savaşsın sonravericem@Kartanesii8892 ben de düzen delisiyimdir.
Aşı gününüz nasıl geçti? Aşıya gitmeden önce ilaç verdin mi kızına. Gece nasıl geçti? 2.nci ay aşılarımızdan daha rahat mıdır?
Evet ama programlar arasında çok da fark olmuyor. Mesela arkadaşımla benim kilo boy vs tamamen farklı olmasına rağmen liste hemen hemen aynıydı
Hado hayirli olsun ben imkanim yok disimin kavugu doymaz su an
Azalmaz Bence canım Geçenlerde çok yoruldum saatlerce aç kaldım ama dsha bile fazlaydı benimki cok emıyo su sıra emmek cogaltırmıs ya hakkaten dogru. bebeğin emdiği sürece azalmaz yenılero dolarKuzum ben 168im kilom ayiptir soylemesi 75ben bu menuyu uygulasam sutum azalmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?