2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bunu doktor kontrolünde soracağım canım. Biz ayın 10 u gibi gidiyoruz. Sizinki daha önceyse sen de sorarmısın haberleşelim bu konuda merak ediyorum çok Az önce emzirdim yine aynı
Biz bugun gidicektik normalde kilo kontrolu icin ama haftaya kaldi sorarim seni etiketlerm canm

Sever canım sever. Biraz oyundan anlayıp tepkiler vermeye başlayınca iletişim olur aralarinda o zaman kaynasirlar. Bir de hava ısındı bol bol dışarı çıkıp enerjisini atarsa iyi gelir çocuklar şimdi hep evin içindeydi saracak şey arıyorlar.

canım bunu dıyen kım pekı. işte insanlar çok garıp bak birbirimizi anlıyoruz bılıyoruz aklımza ılk gelen seyler bunlar olıyor. keske dıyebılsen sen de ben de baslardam cekındıgım anlar oldu ama alıstım artk bebıs uyuya sevmek ısteyen gunduz gelsın dıyorum benım de arkamdan konsmuyorlar mı konuşuyorlar. hatta gecen görümcemle msjlasırken dedım ıftardı bayramdı tabıkı gezıcem ama bayramda kızıma gore ıftarlarda da bırı beklerse ancak oyle gerısı ne demiş kırılmıs ıncnmıs umrmda da degıl dedım kv.yı.kastederk haklısın dedı cunku o da bılıyor annesını akrabalarnı. hatta bazen annesine valla benim kaynnam olsan seni yolardım dıyor dusuneblıomsn

Bogazimi tutabilsem ben vericek gibiyim ama tutamiyorum 62 kusurlerde takildim kaldim 75 76 gibi doguma gitmistim 60 la kaldim soyle 58 57 olsam cok memnun olurum boy 163

Yok canım henüz gitmedim. Ailem bugün geliyor bizi almaya Pazar günü hep birlikte geçeceğiz inşAllah. Bebişi yarın anneme bırakıp sağlık ocağında kan vereyim en iyisi
Ver kuzum ver sagliik en onemlisi benimde vermem lazim zaten Gunduz calisildigi icin aksama kaliyor. Sagolsun yemeginide yiyip gelince yuk olmamak icin o saatleri buluyor

Kuzum bu menu sana ozel mi cikartildi

Beninkiler boyle seyleri anlamaz. Bebek bu ne anlar saatten uykudan zeka kartindan vs modundalar. Gecen bi ark yazmisti ben koye ayak basmadim kv kp oyle diye benimde durum o. Ben bodrumluyum esim rizeli. Annesi dio yani hem hamile hem kardesleri var hem orucluyum hem cay topluyorum surekli calisiyorum vs vs. Onlar onu gormus onu yasamis bazi seyleri ugrassan da anlatamazsin. Dogar dogmaz karpuz suyu iciriyomus esime mesela. Ben 6aydan once tadim da yaptirmamayi dusunuyorum. Simdiden surekli diyolar sadece sut mu iciyor baska bisey vermiyor musun. Dedim cok kucuk daha sindirimi yok verilmez. Ama anlamiyorlar kendiler verirdi cunku

Hado hayirli olsun ben imkanim yok disimin kavugu doymaz su an

1 haftadır ben de uykusu rahat olsun diye gece yattığı beşiğine akşam 8 ya da 8 buçuk gibi uyuyor oraya alıyorum gece uykusuna dalıyor uyandırmadan karnını da doyuruyorum sabah babasının işe gidiş saatinde mutlaka uyanıyor 7 buçuk gibi ama şunu fark ettim gece geç uyusa da erken uyusa da sabah erkenci benim kız uykusu için ne zaman ağlasa anlıyorum gündüz de uzun bir uykumuz var karnını doyur altını al vs 2 buçuk saati geçince mızmızlanıyor.

Yok valla kuzum ben anlamadim bu isi. Cesaretini yitirir diodu atak doneminde ondan mi yoksa yapisi mi anlamadim daha malesef
Benim bebiş de korkuyor sıçrıyor hatta uyanık ama dalmış oluyor bi yere aniden beni bile görse korkuyor uykusunda korkuyor ağlayarak uyanıyor bu geçici bir dönem moro refleksi değil mi işte kalıcı olmaması için bizim bebekle bir korkmayıp ses tonumuzu yumuşak tutup sakinleştirmemiz gerekiyormuş, ben geçecek diye bekliyorum valla omunla bir korktuğum zamanlarda oldu gözlerinden nasıl yaşlar süzülerek ağlıyordu

Karpuz suyumu tobe tobee. Zircahillik. Benim kaynanamda cocuklarina dogduktan sonraki ilk 3 4 gun hic sutunu vermemis pis sut diyorlarmis oysa bebegin ilk asisi yerine geciyor ilk sut. Kayinbabam kaynanama kizarmis emzirme diye emzirmek iyi degilmis kadin korkudan cocuklarini emzirememis bile. Ve biliyormusun bu zihniyet burada bile var. Esimin bir arkadasinin oglumdan 3 ay buyuk bir oglu var. Esime benim karim emzirmiyor anne sutu cok sagliksiz sizde sakin cocuga anne sutu vermeyin demis. Tabi karisi surekli alkol sigara kullandigi icin sutu zararli olur ama o herkes icin bu genellemeyi yapiyordu dusun Medeniyetin besigindeki cehaleti

@Kartanesii8892 ben de düzen delisiyimdir.
Aşı gününüz nasıl geçti? Aşıya gitmeden önce ilaç verdin mi kızına. Gece nasıl geçti? 2.nci ay aşılarımızdan daha rahat mıdır?
aşıya bugün gideceğiz canım dün gitmedik. ben ilaç verme yanlısı değilim gıtmeden. vücuda nüfuz etsin kızımın vücudu azcık savaşsın sonravericem doktorumuz da böyle diyor. 2gb olacağız yazarım buraya da inşallah hafif atlatır

Aşımızı olduk maşallah benim kız çok dayanıklı valla galiba benden daha dayanıklı hiç ağlamadı desem 2. Vurdukları biraz yakıyor dedi bi onda sesini biraz duydum o kadar, 1 kilo almış bu ay da bebişim 6.850 ile 4. Ayımız bitti, 5. Ay da aşı yokmuş boy kilo için de gelin demediler direk 2 ay sonra Haziran’ın 25 ine gün verdiler bi daha

Kuzum ben 168im kilom ayiptir soylemesi 75 ben bu menuyu uygulasam sutum azalmaz dimi
Azalmaz Bence canım Geçenlerde çok yoruldum saatlerce aç kaldım ama dsha bile fazlaydı benimki cok emıyo su sıra emmek cogaltırmıs ya hakkaten dogru. bebeğin emdiği sürece azalmaz yenılero dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…