2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben şu an ne bulsam onu yiyorum bir kuru ekmek bile yediğim zaman oluyor ben kim sebze yemeği, köfteler hazırlamak kim oy uygulayabilirsen helal olsun sana valla

Kuzum ben 168im kilom ayiptir soylemesi 75 ben bu menuyu uygulasam sutum azalmaz dimi
Canım ben uygulayacağım ama sana kesin azalmaz diyemem vebalini almayım deneyeceğim ben de. Ben ekmek makarna pilav tatlı yani zararlı ne varsa bayılıyorum. Bu liste en azından bunların önüne geçmemi sağlayacak. Bir de sebze et süt yumurta yani sağlıklı her şey var listede. İstersen dene bir bak sütün azalır gibi olursa eski düzene dönersin.

İnşâAllah
Geçmiş olsun...

Ben şu an ne bulsam onu yiyorum bir kuru ekmek bile yediğim zaman oluyor ben kim sebze yemeği, köfteler hazırlamak kim oy uygulayabilirsen helal olsun sana valla
Benim sadece çok kararlı olmam lazım bir şeyi her koşulda ve şartta yaparım. Ama tam kararımı veremediysem olsa da olur modunda salarım. Mesela sırf canım istedi diye geçen kalktım trileçe yaptım. O kalori bombasını günlerce gelip geçip yedim Bu duruma bir son vermem lazım. Artık kararlıyım yani

Azalmaz Bence canım Geçenlerde çok yoruldum saatlerce aç kaldım ama dsha bile fazlaydı benimki cok emıyo su sıra emmek cogaltırmıs ya hakkaten dogru. bebeğin emdiği sürece azalmaz yenılero dolar

Kuzum ilkinde ilk 6 ay neredeyse boyle beslendim hersey gaz yapiyor dusuncesiyle sutumde boldu cunku dinlenebiliyordum. Simdi yogun geciyor gunum yoruluyorum bir kac kere az yedim sutum azaldi gibi geldi o yuzden emin olamiyorum

Kuzum ilkinde ilk 6 ay neredeyse boyle beslendim hersey gaz yapiyor dusuncesiyle sutumde boldu cunku dinlenebiliyordum. Simdi yogun geciyor gunum yoruluyorum bir kac kere az yedim sutum azaldi gibi geldi o yuzden emin olamiyorum
Aslında her şeyden kararında yeniliyor böyle düzenli liste olunca. Süt ürünleri, et, bakliyat, meyve, ceviz badem vs. Karbonhidrat ve tatlı zaten vücuda zarar vitamin vs bir katkısı yok. Ben gaza gelmişim aynen devam

Bir tek ben tembellikte nirvanayı yaşıyorum galiba canım da çekse afedersin bir tarafım da şişse yapacağım yoksa imkanım da varsa yatar uyurum o isteği bastırırım niye mi çünkü tembellik bunu gerektirir

havalar ısınamadı ki canım inşallah bekliyoruz sabırla

Maşallah güneş kızımıza sütleri boşa götürmemiş kilocuk yapmış kendine:)) o ağlayınca sende ağlarsın diye kıyamamış sana ondan ağlamamıştır annesi:))

Canım ya elbet alisacak sen üzülme küçük abi bilinçli değil yaptıkları kiskancliktan bebiş büyüsün biraz daha oyun oynasinlar bak nasıl mutlu olacaksin
inşallah yoksa heralde bir ööür didişmeleriyle gececek küçük sesini duyar duymaz gözünü kapatıyor tırsmış zarar verecek sanıyor yavrum su zaman gecsin büyüsünler saglıcakla inşallah

İlahi yaa

Biraz ateş ve huysuzluk bizde de oldu ama alışacağız en azından ateşi beklerken çıktı ani bir hastalıkta Allah korusun habersiz çıkacak belki o zamanların provası diyorum ben :)

Aynen:) bir de ateşi ilk ben alnından kontrol etmiştim 36.8 koltuk altına bi baktım 38 calpolü o zaman vermiştim

Ben evde olanı bile yemiyorum ya bazen mesela kahvaltı yapmadım henüz üşeniyorum çok sonra da çok acıkıyorum ne bulursam saldırıyorum düzensiz beslenmeye düzensiz kilocuklar oluşuveriyor ekmeği yemesem o bile yetecekte durduramıyorum kendimi başladım mı

Beninkide oyle yaslari boynuna kadar iniyor dayanamiyorum

Valla en kotu sey cahillik. Ne birsey anlatabilirsin ne dinletebilirsin cozumude yok malesef. Bir de marufet gibi soyluyorlar ben karpuz suyu verdim diye. Benim isim zor simdi bwl yapcam o ne dicekler oyle sacma sey mi olur diycekler ki 3 ay daha dikkat etmem lazin ona bisey vermesinler diye de

Hadi gecmis olsun masallah gunese kuzum❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…