2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen:) bir de ateşi ilk ben alnından kontrol etmiştim 36.8 koltuk altına bi baktım 38 calpolü o zaman vermiştim
Ben de 37.9da verdim çok soğukkanlı bir şekilde müdahale ettim:)) daha doğmadan ayeşi olursa ne yaparım diye düşünürdüm normalde paniğimdir aslında bu çocuk benim huyumu değiştirdi rahat bir kişilik çıktı içimden:))

Bende sendenim boga burcu tembeldir tuvaletimi bile son raddeye dek tutarin o derce usengecim

Aa aynı ben ben de henüz yemedim ki bebişim de uyuyor 1 saattir yesem çoktan yerdim. Annemler yolda geliyorlar onu bekliyorum gelsin de bana hazırlasın diye Canım annecim Dediğin gibi düzensiz yemek düzensiz kilo yapıyor, doğum kilolarımı vermiştim ne güzel ama bu saçma sapan yeme alışkanlığıyla tekrar alacağım sanırım. Dün gece bebeğim 10.30 gibi uyudu mesela ben saat 11de pizza yedim sipariş edip. Eşim de olmadığı için yemek yapmamı gerektiren durum da yok yapsam da bitiremeyeceğim için dökülecek. Ne gerek var değil mi

oy maşallahh annesi güzell kızımız rapunzell tosuncuguna ❤evet yakan aşı ağlatıyor bebeklerı genelde cok sevındm ıyı gecmesıne. bızım nasıl olcak bakalım 2saat kaldı aşıya. en sevdıgı oyuncagını elıne vermeyı dusunuyorum o sırada yapın dıyecem dıkkatı oyunncaktayken. bu sağlıkocagına boy kılo takıp normal zamanda gtmeyı hc sevmyrm ya dr.a gıdıyoruz ztn bıdha gelınnderlerse dr bılgılerını yazın dıyecem

ohh yaraskn biz de dun gece 10da hamburger menü söyledik doyamıyorum şu sıra resmen aşerıyorum 2 sabahtır midem bulanıyor gercekten garıp sekılde. görumcem dun demezmı hamıleydın ruyamda. ben de gece kendımı öyle gördum o deyınce nasıl korktysam tövbe yarabbı

Aman dikkat et kuzum. Biz eşimle zaten çok nadir bir araya gelebildiğimiz için Allahtan öyle şüphelerim olmuyor Ama doyamamak bende de var emzirdiğimiz için çok normal bence

Aman dikkat et kuzum. Biz eşimle zaten çok nadir bir araya gelebildiğimiz için Allahtan öyle şüphelerim olmuyor Ama doyamamak bende de var emzirdiğimiz için çok normal bence ♥
gecenlerde azalmıştı ıstahım cok şükür geldi yerıne o şüpheler cokkotu aman olmasn

Maşallah canım.Bizde olduk aşımızı bizimki de 2. 'de biraz ağladı iğneyi çıkarınca gülmeye basladi.biz bu ay kac gr almışız anlamadim gitti ama 6250 olmuş minnakim dr çok iyi dedi kafa karıştırmamak için hesap kitapla ugrasmiycam

Bsebse nin mesajini gordukten sonra kesin uygulayacagim 2 koftem fazla olsun ama boyle olsun kiz 175 68 kiloluyum diye geziyor bendeki bu rahatlik nereden geliyorsa

Bizimkine de iyi dedi gelişimi ama boyu kaç onu ölçtü söylemeyi unuttu evde ben bi daha ölçeceğim, ek gıda vermiyorsun sabırla bekliyoruz dedi, oturmak istiyor benim minnak kafayı falan kaldırıyor çok sevdiği pusetinde bile durmak istemiyor gun geçtikçe zaptetmek daha zor oluyor galiba

Aynen bana da boy kilo için gelin deyince boşuna gidiyoruz gibi geliyor evde patates tartımda tartarım ben kuzucuğumu 6. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar dedi

Tunaydin kizlar ❤
Canım dişler gelmis sizin hayirli olsun benim ilk oğlan 3 ay 11 günlük iken dış getirdi bizde de bütün belirtiler var diş için

birine bakıt dişlere hediye alsın o kişi
Aynen bu cadi kiz erken cikaracak :))
Dun gece calpol vermek zorunda kaldim, cok kotu oldu.
Ellerini emzige bastiriyor uykusunda, vuruyor.
Bacaklarıni attırıyor, huzursuz bacak sendromu gibi bir turlu uyuyamadi verdim bende 20 dk ya sakinleyip uyudu cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…