2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

aslında buna uyumayı çok isterim ama bir yandan da sütüm daha yeni yeni kendine topladı bir sıkıntı olurdu sütüm azalır diye korkuyorum

menüyü inceledim ekmek neredeyse hiç yok aslında tatlı börek ve ekmeği pilavı makarnayı hayatımızdan uzak tutarsak zaten bu diyet yapmış oluruz paylaşımın için teşekkür ederim

Ben almaya başladım zaten adette olmayınca şişiyorum bakalım:)) insan tek iken de yemek yapmak istemiyor gerçekten ne olsa yiyor pizza falan atıştırıp geçiyor:)

Ben de öyleyim evim şıkır şıkırr olsun dekorasyona para dökeyim perdelerimi halılarımı her daim koltuklarımı değiştireyim gibi bir derdim yok benim için eşya kullanım için bir rahatlık vesilesi konfor rahatlık meselesi ama bunları yapacağım diye de çok paralar harcamam

diğer konuda ise Türkiye'de dediğin gibi yaşam zor en azından emeklilik dönemine bir evin olmak zorunda eğer bir evin ayağını yerden kesen bir araban varsa bence fazla zorlamaya gerek yok

Selam kızlar

Ben barbunya yapmak istiyorum, gaz yapar mı emin olamadım. Bi de kısır yapmak istiyorum Cihanın gaz problemi kalmadı ama napsam yapsam mı ne dersiniz
Canım bana 10 günlük falandık herhalde kısır yedirdiler süt yaparmış diye kuru fasülye falanda yedim hep kimyon atıp az dene bence bir şey olmazsa devam edersin artık çok etkilenmezler herhalde

Selam kızlar

Ben barbunya yapmak istiyorum, gaz yapar mı emin olamadım. Bi de kısır yapmak istiyorum Cihanın gaz problemi kalmadı ama napsam yapsam mı ne dersiniz
Barbunyayi onceden haslayip kopugunu at mutlaka ve haşlarken kimyon at sonrasında kokusu olmuyor .
Ben yedim o sekil birsey olmadi.

Dimi mutfağı başkası idare etse ne güzel olur eşime diyorum tek istediğim şey yemek yapan biri çok istiyorum şu ev borcunu bitirelim kadın tutcam ev işleri için biriktirme derdim yok geleni yiyorum

Canım bana 10 günlük falandık herhalde kısır yedirdiler süt yaparmış diye kuru fasülye falanda yedim hep kimyon atıp az dene bence bir şey olmazsa devam edersin artık çok etkilenmezler herhalde

Kısır epeydir canım çekiyor da dizginliyordum kendimi. Yapayım o zaman canım sağol

Barbunyayi onceden haslayip kopugunu at mutlaka ve haşlarken kimyon at sonrasında kokusu olmuyor .
Ben yedim o sekil birsey olmadi.

Aa tamam öyle yapayım. Bayılıyorum böyle taktiklere sağol canım ❤ valla bazen yemek konusunda tıkanıyorum, eşim de sever barbunyayı. O aklıma geldi

Selam kızlar

Valla ben hep yedim hala da yiyorum cunku gazli zamanlarda zaten ne yesem gaz yapiyordu cocuk da o yuzden kesmedim hic

Aa tamam öyle yapayım. Bayılıyorum böyle taktiklere sağol canım ❤ valla bazen yemek konusunda tıkanıyorum, eşim de sever barbunyayı. O aklıma geldi
Oyle bir kopuk çıkıyor ki ondan zaten sorun onda. Ben pisirirken atmıyorum kimyonu farkli tadi sevmiyorum o haşlama esnasinda atıyorum sonrasinda pisince kokusu olmuyor dedigim gibi. Bunj her bakliyat icin yapabilirsin

Oyle bir kopuk çıkıyor ki ondan zaten sorun onda. Ben pisirirken atmıyorum kimyonu farkli tadi sevmiyorum o haşlama esnasinda atıyorum sonrasinda pisince kokusu olmuyor dedigim gibi. Bunj her bakliyat icin yapabilirsin
ben de yarın pişircdm aylardır kuru bakliyat yrmedım higaz da bıttı zatn.

Senin dr muydu canim dis icin karanfil yagi öneren. Doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum. Eger oyleyse ne dedi tekrar eder misin @Kartanesii8892
evet canım zeytinyağı ile karanfil yagı epey rahatlama sağlıyormus ben de almadım dha almak lazım karanfıl yagı kullan sen de ❤

Canım güneş ne durumda uyku yaptı mı aşı. biz de olduk aşımızı.yakan aşıda mızıldandı bıraz sonra sustu ılkınde hıc aglamadı yüzü buruştu hafifbizimkinin uykusu geldi ama uyku saatınden dolayı. ınsallah derın uzun uyur.

Dimi mutfağı başkası idare etse ne güzel olur eşime diyorum tek istediğim şey yemek yapan biri çok istiyorum şu ev borcunu bitirelim kadın tutcam ev işleri için biriktirme derdim yok geleni yiyorum
Benim eşim başkasının yaotigini yemez hersekilde ben yapmalıyım yemeğin

Sürekli kontrol ediyorum ateşi yok ve dediğin gibi bizimki de aşı sonraları uyuyor eşimde evde Bugun bi kere uyandı emdi keyfi de yerinde şimdilik sıkıntımız yok, temizlik yapıyorum bende yatak odasını temizleyip baba kız oraya attım uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…