2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ah kuzum ya karpz suyu mu vermişler şokkluk resmen. benımkıler de oyle asla anlamıyorlar kii ama umrumda degıller artkk yaşantı biçimleriniz cok farklıymıs sızın de anlasamamak cok normal kv kızım doğdugundan beri hıçkırdığında doyamadı limon verelım demeye. olmaz dıyorum yine aynı.

Selam kızlar

Ben barbunya yapmak istiyorum, gaz yapar mı emin olamadım. Bi de kısır yapmak istiyorum Cihanın gaz problemi kalmadı ama napsam yapsam mı ne dersiniz

Canım barbunya kuru fasulye ve nohut hasla suyunu dok yap

Kisir süt yapar bulgur nedeniyle ben hep yerim

atesi genrlde aşıdan 5,6saat sonra cıkarmış buaraada. olması guzel zaten aşının işe yaradıgımı gösterrıyorr

kızlar kızım 850gram almış bu Ay da. 7kilo 640gram olmuş.50sını cıkardılar. azalır deyıp duruyorlar çözemedim hala neden azalmıyor. 2aya emekler dıye düşünüyorum çok da hareketlı yakması lazım aslında

Bizim durumlar hic iyi degil, cok agliyor huzursuz, uyumuyor. abisinden kalma silikon kasik vardi kullanilmamis onunla dis etlerini kasidim biraz ve ilac verdim suan sizdi bakalim.

2 aya emeklemeyebilir cici 6 ay biraz erken. Kilosuna masallah de zaten buyudukce bisey kalmiyor anne sutuyle kilo sorunu olmaz kuzum. Tontisin cok seker♡

Kızlar ya İkinci rapor parasını almayan var mı benim İznim bitti ama hala rapor param yatmadı ilk raporun Parasını aldım ikinciyi alamadım acaba Uzun mu sürüyor ilkini doğum yaptıktan 10 gün sonra almıştım ikiden hiç ses seda yok bir ay geçti neredeyse

2 aya emeklemeyebilir cici 6 ay biraz erken. Kilosuna masallah de zaten buyudukce bisey kalmiyor anne sutuyle kilo sorunu olmaz kuzum. Tontisin cok seker♡
kocam 6ayda emeklemiş 9aylıkken de yürümüş kuzum bi umut dıyorum sımdı kendını ıttrıyor baya yüzüstü koyuncakolundan tutyrm ayaga kalkıyor bıldıgın kucagmdan güç kullanmyrm bn bde erkek fatma dıyorum ona ya bıldıgın gb degıl işim var erken yaparsa herseyı.. ve veee teşekkür ederizz canımmm ❤❤❤

Maşallah maşallah prensese verir o kiloyu biraz dış sıkıntısı ile biraz yürüme derken gider emekleme 6. Ayda hiç duymadım sonradan yazmışsın 7. Ay diye genelde 8. Ayda emekleme olur

atesi genrlde aşıdan 5,6saat sonra cıkarmış buaraada. olması guzel zaten aşının işe yaradıgımı gösterrıyorr
Bizim 5 saat oldu aşı olalı henüz bişey yok, yok canım hiç inanmadım aşının işe taramasının ateşle ilgili olduğunu sanmıyorum 2. Ayda da ateşlenmedi ki benimki

Oyle bir kopuk çıkıyor ki ondan zaten sorun onda. Ben pisirirken atmıyorum kimyonu farkli tadi sevmiyorum o haşlama esnasinda atıyorum sonrasinda pisince kokusu olmuyor dedigim gibi. Bunj her bakliyat icin yapabilirsin

Valla çok işime yaradı bu bilgi canım. Kimyonu köfte dışında bir şeye koymadım normal yemeklere. Dediğin gibi farkli tat oluyor. Barbunyayı, nohutu öyle yapayım. Akşamdan mı ıslatıyosun yoksa düdüklüde önce haşlayıp mı pişiriyosun

Bizim 5 saat oldu aşı olalı henüz bişey yok, yok canım hiç inanmadım aşının işe taramasının ateşle ilgili olduğunu sanmıyorum 2. Ayda da ateşlenmedi ki benimki
hayır işe yaramaz demedimki vücuda giren virüsler asavasır ve bu da ates yapar bu da bı gostergesı ated cıkması kötu degıl yanı. herkes de yapmazmış ztn bızde ılk ay yapmadı 2.aydabyapmıstı yapmaynca ıse yaramaz demek ıstemedım ben. normal derecede çıkarsa uzulmem yanı ondan dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…