2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim 5 saat oldu aşı olalı henüz bişey yok, yok canım hiç inanmadım aşının işe taramasının ateşle ilgili olduğunu sanmıyorum 2. Ayda da ateşlenmedi ki benimki
Maşallah canım senin kizcede güzel kilo almış bizimkide pazartesi veya salı asinolacak bakalım kaç Gr almış olacak

Selam kızlar

Ben barbunya yapmak istiyorum, gaz yapar mı emin olamadım. Bi de kısır yapmak istiyorum Cihanın gaz problemi kalmadı ama napsam yapsam mı ne dersiniz
Ben bebiş doğduğundan beri yiyorum canım sorun olmadı

Aynen öyle canım. Tatlı ve karbonhidrat yemesek sorun hallolacak da Ben böyle bir disipline girmeyince ipin ucunu kaçırıyorum maalesef. Başladım bakalım inşallah devamı gelir

ee bizim rota 2.doz 5.aya atlandı karma aşısı yapıldı dıye. doktora dedım en az 3hafta gecmelı dedı aşı vuruldysanız mayıs sonuna kaldı. almadık oyuzden aşıyı ıyı kı sormusum ya. bu karmada verem de mı var anlamıyorum pek ben sagdan soldan vuruluo ya önce verem aşısıysa ıptal dedı sonra karma dedım verem de mı kapsıyor dedım kafam karıstı

Ben yavaşça yana döndürüyorum yan yatınca horlamıyır
Ben fena takintiliyim sese canim. Misophonia duzeyinde . Nefes alis verisi bile rahatsz ediyor. Yan donduruyorum mesela susuyor 5 dk sonra sirt ustu donuyor ben uyuyamamis oluyorum o sured3 zaten

Duduklude haslasigin zaman o kopugu alamiyorsun suyunu doksende bana icine islemis gazi gibi geliyor. Ben soyle yapiyorum ve denedim kizim hic rahatsiz olmadi.
Once geceden isliyorum, o suyu dokuyorum sabahina. Sonra köpüğü alma adina agzi acik kaynatıyorum kimyon katarak iyice kopugu alip duru su cikana kadar kaynatiyorum . Sonrasında zaten haslanmis gibi oluyor. Yemek kısmıni yaparken dudukluye atıyorum cunku cok su ilave etmek gerekiyor sert kalirsa onla ugrasmamak icin pisirme asamasini duduklude yapiyorum .

Selam kızlar

Ben barbunya yapmak istiyorum, gaz yapar mı emin olamadım. Bi de kısır yapmak istiyorum Cihanın gaz problemi kalmadı ama napsam yapsam mı ne dersiniz
Ben herşeyi yiyorum valla fasulye, nohut, barbunya birbucuk aydır daha sık o yiiyorum gaz sıkıntısı olmuyor sanki artık kendisi kaka yaparken hep gazla çıkartıyor zaten :)

Aaa benimki her gün Bacak atiyor hiç durmuyor

ay kuzum pardon 7aylıkmış eşimin emeklediği zman ben yanlıs hatırlamısım P Puddingmuf

Sen kac aylikken emekledin

Ya sen manken gibisin maşallah sen ye zaten senin kilon ile bir şey olmaz benim ilk oğluma hamile kaldığım kilodasin

174 cm 89 kgyim
Senin 2.bebisin kuzum kolay mi ben ilkinde daha abarttim 59dum hamile kaldigimda ben. 6 7ay sonra rahatca veririz bence su an sut icin zor

Ben fena takintiliyim sese canim. Misophonia duzeyinde . Nefes alis verisi bile rahatsz ediyor. Yan donduruyorum mesela susuyor 5 dk sonra sirt ustu donuyor ben uyuyamamis oluyorum o sured3 zaten
Sırtına battaniyeyi sıkıştır dönemesin eşim çok derin uyur kafasını falan döndürüyorum devam ediyor hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…