2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben fena takintiliyim sese canim. Misophonia duzeyinde . Nefes alis verisi bile rahatsz ediyor. Yan donduruyorum mesela susuyor 5 dk sonra sirt ustu donuyor ben uyuyamamis oluyorum o sured3 zaten
Misophonia bende de var. Ve yemek yemek biseyker icmek iskence baskalariyla

sağlıkocağı demir verdi. hergün aç karna 7damla verecekmişim. Peki bu demır kızımda da kaka yapmada zorlanma sorunu cıkarır mı. gaz bitti şimdi bu sorun baslamasa bari

Güzel zitlik oldu ben 15kilo verip 55e dusmustum eskiden hedef yine o. Ben im bi kilolu Hallerim vardı bilmezsin
Yapma canım ya ben evlenmeden önce 174 cm 52 kg idim çok zayıflık o kadarı bizim boyda 60 kg aşağısı bizim boy için çok zayıf bence

4 aylik olan arkadaslar kilolarda yavaslama veya durma oldumu evdeki tartida olcuyorum cocuk 20 gundur ayni S Sevimlipanduf @Kartanesii8892
1 kilo almış canım benimki 6850 olmuş 6. Aydan sonra azalır kilo alımı hareketten dolayı dedi ama benimkinin elini tutsam bacağını atıyor bacağını tutsam kafa atıyor dönmeye çalıştı Bugun bi kere döndü bi daha yapamadı çırpınmaktan ter su oluyor

Masallah donmuste cok azimli bizimkidencok eller ayaklar kipir kipir artik banyo zor yaptiriyorum sanirsin milli yuzucu bizimki hep ayni geliyor tartida hic almadi bu ay beslenmede ayni azalma va yok ama
ml

Dis cok zor bir surec degil mi dolabta sogutun diolardi kasiyicilari sanki
Evet dolaba konunca rahatlatiyor. Aslinda her bebege gore degisir sikintilari. Bazisi der hic anlamadim bile cikardigini, bazisi ateslenir, bazisi huysuzlanir vs.
Benim oglum huysuz oluyordu ama hic ateslenmedi mesela ama kizimi bilemeyecem zor gibi bu.

Masallah donmuste cok azimli bizimkidencok eller ayaklar kipir kipir artik banyo zor yaptiriyorum sanirsin milli yuzucu bizimki hep ayni geliyor tartida hic almadi bu ay beslenmede ayni azalma va yok ama

ml
Canım ev tartısına güvenme Ya muhakkak almıştır hani az olsa da almıştır, bende artık tek yıkamaya başladım şimdi bebekte kendini atmaya başladı hemşire boyunu zor ölçtü yamuluyor çocuk

Kızlar merhaba. Bayagı oldu ben girmeyeli. Nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah. :)) hepinize benden ve oğlumdan selamlar öpücükler :))
AA merhaba galiba seninle aynı günde Doğum yapmıştık biz 20 aralık mıydı seninde ? 4 aylık ettik bile bebişlerimizi biz 1 gun iyiysek bi hafta cırlıyor Benim kız sen nasılsın bebeğin nasıl

Annem geldi, tam sevindim derken bilin bakalım ne oldu :)) Kızım annemi yabancıladı, ne zaman kucağına versem basıyor çığlığı. Benim uyuma planları iptal
Birkaç saat sonra alışmış olur canım. Bizim kız da tanımadıklarını yabancılıyor, birkaç saat sonra alışıyor. Azıcık daha sabret

ml
Bmde bakiyorum artma var ama eskisi gibi degil azaliyor bnce 3 aydan sonra oyle 1 kusur kilolar alinmaz yani

Hay allah razı olsun kız. Not aldım dediğin şekilde yapıcam. Yarın ağız tadıyla bi barbunya yiyelim. Çok teşekkür ederim ❤

Ben herşeyi yiyorum valla fasulye, nohut, barbunya birbucuk aydır daha sık o yiiyorum gaz sıkıntısı olmuyor sanki artık kendisi kaka yaparken hep gazla çıkartıyor zaten :)

Ohh maşallah minişe ❤ benimki de artık kendi kendine çıkarıyor o yüzden yiyim artık dedim özlediklerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…