Ben fena takintiliyim sese canim. Misophonia duzeyinde . Nefes alis verisi bile rahatsz ediyor. Yan donduruyorum mesela susuyor 5 dk sonra sirt ustu donuyor ben uyuyamamis oluyorum o sured3 zaten
Ben herşeyi yiyorum valla fasulye, nohut, barbunya birbucuk aydır daha sık o yiiyorum gaz sıkıntısı olmuyor sanki artık kendisi kaka yaparken hep gazla çıkartıyor zaten :)
sağlıkocağı demir verdi. hergün aç karna 7damla verecekmişim. Peki bu demır kızımda da kaka yapmada zorlanma sorunu cıkarır mı. gaz bitti şimdi bu sorun baslamasa bari
1 kilo almış canım benimki 6850 olmuş 6. Aydan sonra azalır kilo alımı hareketten dolayı dedi ama benimkinin elini tutsam bacağını atıyor bacağını tutsam kafa atıyor dönmeye çalıştı Bugun bi kere döndü bi daha yapamadı çırpınmaktan ter su oluyor
Masallah donmuste cok azimli bizimkidencok eller ayaklar kipir kipir artik banyo zor yaptiriyorum sanirsin milli yuzucu bizimki hep ayni geliyor tartida hic almadi bu ay beslenmede ayni azalma va yok ama
1 kilo almış canım benimki 6850 olmuş 6. Aydan sonra azalır kilo alımı hareketten dolayı dedi ama benimkinin elini tutsam bacağını atıyor bacağını tutsam kafa atıyor dönmeye çalıştı Bugun bi kere döndü bi daha yapamadı çırpınmaktan ter su oluyor
Evet dolaba konunca rahatlatiyor. Aslinda her bebege gore degisir sikintilari. Bazisi der hic anlamadim bile cikardigini, bazisi ateslenir, bazisi huysuzlanir vs.
Benim oglum huysuz oluyordu ama hic ateslenmedi mesela ama kizimi bilemeyecem zor gibi bu.
Masallah donmuste cok azimli bizimkidencok eller ayaklar kipir kipir artik banyo zor yaptiriyorum sanirsin milli yuzucu bizimki hep ayni geliyor tartida hic almadi bu ay beslenmede ayni azalma va yok ama
Canım ev tartısına güvenme Ya muhakkak almıştır hani az olsa da almıştır, bende artık tek yıkamaya başladım şimdi bebekte kendini atmaya başladı hemşire boyunu zor ölçtü yamuluyor çocuk
Kızlar merhaba. Bayagı oldu ben girmeyeli. Nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah. :)) hepinize benden ve oğlumdan selamlar öpücükler :))
Kızlar merhaba. Bayagı oldu ben girmeyeli. Nasılsınız bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah. :)) hepinize benden ve oğlumdan selamlar öpücükler :))
AA merhaba galiba seninle aynı günde Doğum yapmıştık biz 20 aralık mıydı seninde ? 4 aylık ettik bile bebişlerimizi biz 1 gun iyiysek bi hafta cırlıyor Benim kız sen nasılsın bebeğin nasıl
Annem geldi, tam sevindim derken bilin bakalım ne oldu :)) Kızım annemi yabancıladı, ne zaman kucağına versem basıyor çığlığı. Benim uyuma planları iptal
Duduklude haslasigin zaman o kopugu alamiyorsun suyunu doksende bana icine islemis gazi gibi geliyor. Ben soyle yapiyorum ve denedim kizim hic rahatsiz olmadi.
Once geceden isliyorum, o suyu dokuyorum sabahina. Sonra köpüğü alma adina agzi acik kaynatıyorum kimyon katarak iyice kopugu alip duru su cikana kadar kaynatiyorum . Sonrasında zaten haslanmis gibi oluyor. Yemek kısmıni yaparken dudukluye atıyorum cunku cok su ilave etmek gerekiyor sert kalirsa onla ugrasmamak icin pisirme asamasini duduklude yapiyorum .
Ben herşeyi yiyorum valla fasulye, nohut, barbunya birbucuk aydır daha sık o yiiyorum gaz sıkıntısı olmuyor sanki artık kendisi kaka yaparken hep gazla çıkartıyor zaten :)