2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
drlar bi sebep bulamamış o zaman sabuna iğne batırmışlar kuyuya atmışlar sabun eridikçe büyü yapılan kişi eriyip gidiyormuş bunu da konyadan 3 harflilerle evli cok iyi bi hoca varmış o bulmuş ama malesef bulduklarında sabun erimiş.rahmetli dedem anlatırdı agzım acık dinlerdim.

Biz bugün göz doktorumuza gittik.
Büyük ablamız 8 aylıktan beridir gözlük takıyor.:)
Ben 32 yıldır gözlük takıyorum:)
İkinci kızıma da baktı miyop gibi ama değişlebilir dedi 11 aylıkken tekrar çağırdı damla damlatıp bakacak

Aklıma ne geldi biz burda sütten kakadan kilodan vs... konuşuyoruz ya aceba çocuklar okul cağına geldiğinde de biz su problemi çözemedik yardım edebilecek biri varmı diye soracakmiyiz ki.benim merak duygum baya coştu kendimi aştım

Bu kız benim sabrimi cok fena deniyor. Dalamiyor uykuya, fena direniyor tam uyuyor 10 15 dk sonra uyaniyor ve geri donduremiyorum. @Kartanesii8892 sen bu uykuya dondurme.isini nasil yapiyorsun gece ya da gunduz.
canım bızım 20gun once yasadıklarımız,baslamış sizin de. her bebek yaşıyormus malesef bunu.geceleri sorunumuz olmuyor canm ozaman da,olmamıştı gündüz uykularımız gerilemişti de şöyle düzeldi; ben her uykusunda 30dkda uyanuyosa yaklasık 1saat nasıl uyutuyosam o şekilde uyutmaya devM ettım. ılk gunler geri dönemedi sonra dönmeye bssladı gunlerce ugrastm cok zayfladm yemek yemedım o uyuyabılsın dıye işe yaradı sabır çok önemli. ama,senın bır cocugun daha var sorumlulugn daha fazla

bana at kız eşim matematik öğretmeni hemencik çözdürturum

siz küs değil miydiniz 20gündürr. adete 15kala yumurtlama olur canm yumrtlama kanıdr o

Kızlar uzun atağa mı geldik şimdi biz çocuğum uyumuyor bildiğin çığlık çığlığa ağlıyor aman Allahım napcam ben
canm muhtemelenn. bız de ataktayz ama hergun farklı seyler oluyor ama kolay gecyo busefrkı ılk gun zordu sadece duzelr belkı sen stres ypm ya baska derdı vardr belkı

canm muhtemelenn. bız de ataktayz ama hergun farklı seyler oluyor ama kolay gecyo busefrkı ılk gun zordu sadece duzelr belkı sen stres ypm ya baska derdı vardr belkı
Allah kolaylık versin hepimize inşallah kızımın da yıl sonu gösterisi var kaç gündür hazırlık yapıyorum aaa yoruldum ya bide oğlum uyumayınca bittim iyice

Allah kolaylık versin hepimize inşallah kızımın da yıl sonu gösterisi var kaç gündür hazırlık yapıyorum aaa yoruldum ya bide oğlum uyumayınca bittim iyice
keske uyumadan durabılseler dımı en büyük zorluk uyutmaya çalısmak gercrkten bu ne ya tek çocuk hiç çocuk ama ben de hakverıyorum sizee

Su olan yerde gerçekten bereket var.. benim kız yıkanınca uykusu bile bereketlendi 10buçuktan 2 buçuğa kadar uyudu arada 1 kere süt içmeye kalktı geceyide etkilemezse ben artık bunu hep gündüzleri yıkarım
valla keşke hep öyle olsa ben de yıkarım da ni kez uyusa digerinde uyumuyor yarım saate hop kalkıyor

keske uyumadan durabılseler dımı en büyük zorluk uyutmaya çalısmak gercrkten bu ne ya tek çocuk hiç çocuk ama ben de hakverıyorum sizee
Tek çocuğun zevkini çıkar canım ilki kadar ilgilenmeye vakit olmuyor ikinciyle

Bu yatırırken sağa sola döndürme ne zamana kadar devam edecek bir de yarım kundağı hala yapıyorum rahatsız da olmuyor ne zaman bıraktınız? 2 ay 27 günlüğüz

kızım oyun halısında döne döne başladıgı noktaya gelıyor ya çok komik eşim de sayıyor sımdı kuzeye döndü batıya döndü vs evde de hep neşeyle çığlıkçığlığa kendisesını çok sevdi özellıkle 2gündür karşılıklı basıyoruz cığlıkları

Odadan cikamiyorum oglumd cok uzuluyorum artik salonda sıkılıp o da yanimda bekliyor bir umut uyutup gelirim diye
Kızlar uzun atağa mı geldik şimdi biz çocuğum uyumuyor bildiğin çığlık çığlığa ağlıyor aman Allahım napcam ben
Al bizden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…