benim oğlumun pipisini deliği dar olduğundan mecburen araştırmada yapıldı çocuğa hafif sedasyon verip 1 saat ağlatmışlar geldi yavrum kendinde değil 4 saat beraber ağladık. hayatta bidaha devlette yaptırmam ne kadar pahalı olursa olsun.
diş tomurcugu dimi ama oncden de gorunmuyordu onlar kımının patlıyormus buaylarda. kasınması.normalmıs ama dımı salya fln. buarada kıyamam.ogluna ya yerım onu ben annesını ozluyot beklıyor
diş tomurcugu dimi ama oncden de gorunmuyordu onlar kımının patlıyormus buaylarda. kasınması.normalmıs ama dımı salya fln. buarada kıyamam.ogluna ya yerım onu ben annesını ozluyot beklıyor
Gorunmuyordu onceden suanki belirtileri birkac gune dis cikaracak gibi ama bilemiyorum tabiki ne zaman patlatir. Emiyor ya memeden ayrilip elini kemiriyor o derece kasiniyor :)) benden ayrilmayan oglum esimle ise gitti az once sıkılıyor yalniz odada artik
Bu yatırırken sağa sola döndürme ne zamana kadar devam edecek bir de yarım kundağı hala yapıyorum rahatsız da olmuyor ne zaman bıraktınız? 2 ay 27 günlüğüz
Ben saga sola hic dondurmedim sahsen cunku saga koyuyorim sirt ustu buluyorum sola koyuyorum sirt ustu buluyorim, ben 2 ay gectikten sonra birakmistim canim ama 4 aya kdr yapilabilirmis 0 4 ay arasi
Ben saga sola hic dondurmedim sahsen cunku saga koyuyorim sirt ustu buluyorum sola koyuyorum sirt ustu buluyorim, ben 2 ay gectikten sonra birakmistim canim ama 4 aya kdr yapilabilirmis 0 4 ay arasi
Selam bugun yine Gezdik kızimla ❤ valla atak mi ne bilmiyorim.ama bu çocuk uyumuyor aglıyor falan. Uykuya da dönmuyor kendi kendine uyumasi zaten imkansiz bilmiyor bu gidişle ögrenemezde hayirlisi. Benim ki emerken çok terliyor kafasi Demir eksikliğinden demişti doktor geçen kontrolde.
Aklıma ne geldi biz burda sütten kakadan kilodan vs... konuşuyoruz ya aceba çocuklar okul cağına geldiğinde de biz su problemi çözemedik yardım edebilecek biri varmı diye soracakmiyiz ki.benim merak duygum baya coştu kendimi aştım
Benim büyük oğlan ile anne olduğum Kasım 2007 anneleri var onlarla watsaptan bazen soru çözüp proje ödevleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz inşallah burdan da yıllar sonra görüştüğümüz bir arkadaşlığımız olur
Selam bugun yine Gezdik kızimla ❤ valla atak mi ne bilmiyorim.ama bu çocuk uyumuyor aglıyor falan. Uykuya da dönmuyor kendi kendine uyumasi zaten imkansiz bilmiyor bu gidişle ögrenemezde hayirlisi. Benim ki emerken çok terliyor kafasi Demir eksikliğinden demişti doktor geçen kontrolde.
Biz sünnet olduk şükür atlattık sünnet sırasında kuzucugumun yaninda idim biraz nazliyiz drumuz çok iyi idi Allah razı olsun işini severek yapan insanlara saygım sonsuz
Mrb kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu girmeyeli bu diyet beni mahvetti bebegim 3.bucuk aylik 40 gunlukten beri süt urunleri ve yumurta diyetindeyim ama cok şükür nasil diyete basladiysam bebegimin huzursuzluklari bitti kakasi gunde 7 8 den 3e düştü pisigi azaldı biraz kilo almaya başladı kanda sut slerjisi gorunmuyor artik ama simdi ise gaita testinde gizli kan çıktı yani henüz alerjimiz bitmemis devam edecez 6. ayina kadar
Biz bugün göz doktorumuza gittik.
Büyük ablamız 8 aylıktan beridir gözlük takıyor.:)
Ben 32 yıldır gözlük takıyorum:)
İkinci kızıma da baktı miyop gibi ama değişlebilir dedi 11 aylıkken tekrar çağırdı damla damlatıp bakacak
Biz sünnet olduk şükür atlattık sünnet sırasında kuzucugumun yaninda idim biraz nazliyiz drumuz çok iyi idi Allah razı olsun işini severek yapan insanlara saygım sonsuz
Mrb kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu girmeyeli bu diyet beni mahvetti bebegim 3.bucuk aylik 40 gunlukten beri süt urunleri ve yumurta diyetindeyim ama cok şükür nasil diyete basladiysam bebegimin huzursuzluklari bitti kakasi gunde 7 8 den 3e düştü pisigi azaldı biraz kilo almaya başladı kanda sut slerjisi gorunmuyor artik ama simdi ise gaita testinde gizli kan çıktı yani henüz alerjimiz bitmemis devam edecez 6. ayina kadar