2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ki biberonla beslenmiyor ama enfazla emdigi 7 dk. Benimki de duygusuz. Gecen bi arkadas normal dogursaydin çok emerdi sezeryanla baglanmadgnz için birbirinize oyledir dedi dovecektim kendisini bi de yarim anne de tam olsun diye
ya hala normal dogumu ilah gibi gören sivri zekalılar var ben sezaryen oldum oglum 2 yıl emdi zar zor bıraktık,eltim normal doğurdu memeyi tutturana kadar neler denedi hem ne emmeyen bebekler anneye daha mı az baglı cok abartıyorlar

Canım boşver sıkma canını bizimkiler yakında kendileri tutar biberonu herkes emzirirken biz veririz ellerine içerler kendileri ohhh bizde kahvemizi alırız bebişlerle karşılıklı keyif yaparız
BiZimki tutmaya calisiyor simdiden elini getirip koyuyo birtanesini
bisey desem inanmazsin dogum yaptik kucagimda cocuk daha 7. Gunundeyiz kendi elini getirdi alttan tuttu icti foto paylasacam bildin yedigunluk annemler mutfaktaydi benim kucagimdaydi inanmazlar diye vidioda cektim foto gorunce inanmadilar hadi ordan sen bisiler yapmisindir diye vidio gosterince hayret ettiler )

Eklentiler

• 95D3A04C-D95A-4AFA-811B-133012C9CBEA.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
kafasını yastıga koy emzir o memeyi bırakınca direkt kalkarsın

Oyy maşallah benimkide çok acıktımı iki eliyle bastırıyor biberonu ben sana diyorum bizim bayramımız yakın kendileri beslenecek diye

Hakediyorlar valla :)
Normalmi oyle bi dogum kaldiimi herkes
Sez dogum yapiyo artik ;-)) bizim eltin cocu memedeydi surekli kaldiramiyordum ben cocugu kimse havalara ata ata sevemedi cunku kalkmiyordu oda sez dogum yapti
Normal dogum yapanlara saygiyla bakiyorum helal olsun diye ama boyle normal dogumu ilahi bir sey gibi gorenlerin karsisina gecip benim ki temiz iş senin gibi bagrinmadim normal dogum mu kaldi ya diyorum
Hey Allah’ım bu arada 7 dk emse de rahat doyar artık çeneler güçlendi artık
Doyuyordur ya doymasa da mama veriveririm de hani demisler ya bizim ki biberonla aldigi icin cabuk birakiyor emzirenlerin duygusal bagi da var ondan emiyorlar diye onun icin dedim canim. Takmayin yani biberonlaymis emzirerekmis benimki de birakiveriyor doydu mu demek istedim

Ne atakmış arkadaş!
Geceleri mışıl mışıl uyurdu... Dün 01:30 da uyandı, 05:30 da uyudu!
Beşiğinden başka yerde uyumazdı, şimdi koynumda uyuyor ancak (bundan şikayetçi değilim, çünkü çok özlemiştim)
Canı acımasın bari herşeye katlanırım diyorum. Gece karadut şurubunu uyguladım yine, Rahatladı.
Bu hafta yoğurda başlıyoruz, sonra Elma, havuç...

Bagirarak kendimi yipratamam canim ) clasim sarsilir

Vay ekmek aşmı yicek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…