2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet evet bende ayni sekilde. Bir de ben saglik ocagina hic gitmiyorum ama her ay arayip bilgilerini soruyolar. Ebem demisti hic gerek yok su an icin oyle seylere ilerlerse bu durum o zaman belki dusunuruz. Sadece emzirmeye devam demisti
Alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ben de zaten az kaldı ek gıdaya deniycem bardağı da Evet ya süt varsa emzirmekten iyisi yok

Ne kadarlık oldunuz cnm doktor mu önerdi tadımlık vermenizi

Tablolarda tüketimi arttırmak için fazla fazla yazıyorlar heralde onlar için bu daha kârlı sonuçta. Bakalım doktor ne diycek sizdeki mama olayına. Belki bizimkinin kusmaları da mamadandır gazı çıkartayım derken kusuyor heralde çocuk.. demin mama vermedim gerçi bi kere emzirdim yarım saat arayla iki kez kustu. 800 gr bence de az değil doktor konuşunca moralim bozuldu zaten hiç götürmesek mutlu mesut yaşıyorduk

Bizim kontrollerin tarihi kaçtı tam zamanında götüremedim 3. Ay kontrolüne bu hafta gidicez bakalm şu an 3 ay 9 günlük. Ama çok fazla almadı bizimki de bence.. boyu uzuyor ama kilosu yok. Biraz göbek var o da kaka yapamadığından heralde. Kaka düzeni nasıl sizde? Hipp mi azaltıyor acaba bizde kakasını ondan merak ettm

Doğum kilosunu baz alıyor Dr ayına göre biz de iyiyiz ama daha 2 buçuk aylıkken doğum kilosuna göre ortalarda idi. Sağlık ocağında ebe gayet iyi dedi ama Dr un takibi benim için daha önemli

Alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ben de zaten az kaldı ek gıdaya deniycem bardağı da Evet ya süt varsa emzirmekten iyisi yok
Napacaksin alistirma bardagini ) bizim evde var napilcaksa bende yapim onun agiz kisimi sert cocuk icemezki ondan baska islevi vardanbenmi anlayamadimki

Napacaksin alistirma bardagini ) bizim evde var napilcaksa bende yapim onun agiz kisimi sert cocuk icemezki ondan baska islevi vardanbenmi anlayamadimki
Sert olmayanindwn alcan deli ayine gorr ayriliyo onlar suan trendyolda indrmde chicco yumusak uclu gecis bardagi 4+ay yumusacik ucu benim ki onla biberona gore daha cok iciyo B bence91

Ahh hep diyordum 6 ay sadece anne sütü alsın diyordum ama olmayınca olmuyor tükürdüğünü yalayan annelerdenim yine de öncelik süt veriyorum buna da şükür
Aynen ben de hiç mama vermek istemiyordum. Mecbur kalınınca veriliyor tabi ki ama ben uğraşmayan annelere kızıyorum sadece.. Benim de sütün azdı ilk zamanlar beslenmeme dikkat ettim sıcak kompres yaptm masaj yaptım emzirirken filan arttırmak için elimden geleni yaptım yani şimdi hala az ama damla da kullanıyorum süt arttırıcı. Ugrasmadan olmuyormus. Kimisi kolayına geliyor direkt mama veriyor ama anne sütünün yerini tutmuyor ne yazık ki hiç bişey. Eşimin kuzeni var benden 1 hafta önce doğum yapmıştı. Önce mama veriyor çocuk doymazsa emiriyor yani bence emzirmek mama hazirlamaktan cok daha kolay keske sutum artsa da hic mama vermesem.. dedigin gibi buna da sukur

Sert olmayanindwn alcan deli ayine gorr ayriliyo onlar suan trendyolda indrmde chicco yumusak uclu gecis bardagi 4+ay yumusacik ucu benim ki onla biberona gore daha cok iciyo B bence91

Hadi yaa ben alistirma bardagini bile burda duydum ilk defa T tanem-tane20 peki bardaktan ictikten sonra memeyi birakma ihtimali oluyor mu biberon gibi

Kiz evde iki avent birtane lansinoh we baby bitane nuk birtane birtanede baby plus biberonu birde chicconun alistirma bardagi var 6 biberon bir bardak birtanedaha istesem ) kocam herhalde aklini yitirir kafama geciri artik ) chicconun bardaginj satici vermis esime ozamanlar belli miktar alisveris yapana 14 tlmi neymis

Kuzenin olayı yanlış anlamış sanırım bence de hiç zahmeti yok emzirmede mama bana daha zahmetli geliyor hele gece uyan hazırla vs sadece emse yatakta otur emzir gaz çıkar uyusun çarşamba dr a meme reddi için gideceğim bakalım ne diyecek sorun mu ben de kız da bir rahatsızlık mı var bilemedim

ay sbaah beri ben sıyırdım kafayı kızımı tanıyamacagım sekılde agladı okudum durdum kaka dan suphelendım demın yaptı ve rahatladı. yahu tıplerine bakınca bukadar aglamaları normal.değil. siz bebeksiniz cici cici takılsanıza aaa

Aynen ters mi yapiyosun sanki bile demedim kiza bana o kadar karisildi ki kimseye konusmam artik dedim herkes bildigini yapsin sor bakalim ama donemsel meme reddi normalmis bi rahatsizligi yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…