Alıştırma bardağı almayı düşünüyorum ben de zaten az kaldı ek gıdaya deniycem bardağı daEvet evet bende ayni sekilde. Bir de ben saglik ocagina hic gitmiyorum ama her ay arayip bilgilerini soruyolar. Ebem demisti hic gerek yok su an icin oyle seylere ilerlerse bu durum o zaman belki dusunuruz. Sadece emzirmeye devam demisti
Hippte de ortalama bi rakam yazmışlar demek ki.. bebeğe göre hareket ediyoruz zaten aldığı kadar işteBebelac da 3 aylık için 150 cc günlük 800 ml
4 aylık için 180 cc günlük 800-1000 ml
Ne kadarlık oldunuz cnm doktor mu önerdi tadımlık vermeniziNe atakmış arkadaş!
Geceleri mışıl mışıl uyurdu... Dün 01:30 da uyandı, 05:30 da uyudu!
Beşiğinden başka yerde uyumazdı, şimdi koynumda uyuyor ancak (bundan şikayetçi değilim, çünkü çok özlemiştim)
Canı acımasın bari herşeye katlanırım diyorum. Gece karadut şurubunu uyguladım yine, Rahatladı.
Bu hafta yoğurda başlıyoruz, sonra Elma, havuç...
Tablolarda tüketimi arttırmak için fazla fazla yazıyorlar heralde onlar için bu daha kârlı sonuçta. Bakalım doktor ne diycek sizdeki mama olayına. Belki bizimkinin kusmaları da mamadandır gazı çıkartayım derken kusuyor heralde çocuk.. demin mama vermedim gerçi bi kere emzirdim yarım saat arayla iki kez kustu. 800 gr bence de az değil doktor konuşunca moralim bozuldu zaten hiç götürmesek mutlu mesut yaşıyordukValla cnm ben benimkine çok içiyor diyordum.. ama 120 bile içmedi hiç benimki tek seferde , gece 6-7 saat uyuyor ancak 90 içiyor.. ama metabolizma olarak yakıyordur belki hareketliyse çok.. kendi bırakıyorsa içmeyi doyuyordur mutlaka.. biz hep sma kullanıyorduk kakayı 2 güne 1 yapıyordu ve genelde yeşil katı oluyordu bende mamadan mı acaba dedim hippe geçtim. 1 hafta kullandık kakası düzeldi rengi falanda normaldi ama çocuk kıvranıyordu resmen gece uyanıp ağlıyordu gazdan.. mamadan mı acaba diye tekrar sma aldık rahatladı ama kaka yine bozuldu yeşil olmaya başladı bende gidince sorcam bakalım doktora..bu arada sma da 3-4 ay için günde 5 defa 180 cc yazıyor ama benimki 5ten fazla içiyor 180 içemediği için daha sık acıkıyor ama o tablolarda bana fazla geliyor sanki.. 40 gün için 800 gr az değil bence
Hippte de ortalama bi rakam yazmışlar demek ki.. bebeğe göre hareket ediyoruz zaten aldığı kadar işte
Aaa yapip banada haber etseneTadımlık.
Kendi sütümden yoğurt yapacam
Bizim kontrollerin tarihi kaçtı tam zamanında götüremedim 3. Ay kontrolüne bu hafta gidicez bakalm şu an 3 ay 9 günlük. Ama çok fazla almadı bizimki de bence.. boyu uzuyor ama kilosu yok. Biraz göbek var o da kaka yapamadığından heralde. Kaka düzeni nasıl sizde? Hipp mi azaltıyor acaba bizde kakasını ondan merak ettmCanım bende hipp kullaniyorum benimki memesiz en fazla 90 CC içiyo ama benimki istahsiz sıpa minyon kaldı doğum kilosuna göre 3900 kg doğdu üçüncü ayda 5750 grdi bugün kaç çıkacak bakalım 6000-6100 oldu bence en fazla
senin oğlan kaç Gr üçüncü ayında
Tablolarda tüketimi arttırmak için fazla fazla yazıyorlar heralde onlar için bu daha kârlı sonuçta. Bakalım doktor ne diycek sizdeki mama olayına. Belki bizimkinin kusmaları da mamadandır gazı çıkartayım derken kusuyor heralde çocuk.. demin mama vermedim gerçi bi kere emzirdim yarım saat arayla iki kez kustu. 800 gr bence de az değil doktor konuşunca moralim bozuldu zaten hiç götürmesek mutlu mesut yaşıyorduk
Napacaksin alistirma bardaginiAlıştırma bardağı almayı düşünüyorum ben de zaten az kaldı ek gıdaya deniycem bardağı daEvet ya süt varsa emzirmekten iyisi yok
Benim yengem o şeklde kldi biliyorumvalla her korunmarısklı kuzum prez hamılenkalan arkm vR yırtıkmıs azcık ay o cokkotu. bız de kprunuyoruz ama gerı cekme ıle onun da dgerlerı gb az da olsa ıhtımalı var. emzırrken ıcılan hap var onu danıscam dr.uma
Sert olmayanindwn alcan deli ayine gorr ayriliyo onlar suan trendyolda indrmde chicco yumusak uclu gecis bardagi 4+ay yumusacik ucu benim ki onla biberona gore daha cok iciyo B bence91Napacaksin alistirma bardagini) bizim evde var napilcaksa bende yapim onun agiz kisimi sert cocuk icemezki ondan baska islevi vardanbenmi anlayamadimki
Bagirsam gene iyi hayvan sesi falan cikariyorumDoğururken bağırmadın ama çocuğu uyutacağım diye bağırıyorsun bu çocuk seni illaki bağırtacak
Aynen ben deAhh hep diyordum 6 ay sadece anne sütü alsın diyordum ama olmayınca olmuyor tükürdüğünü yalayan annelerdenimyine de öncelik süt veriyorum buna da şükür
Kiz evde iki avent birtane lansinoh we baby bitane nuk birtane birtanede baby plus biberonu birde chicconun alistirma bardagi var 6 biberon bir bardak birtanedaha istesem
Aynen ben dehiç mama vermek istemiyordum. Mecbur kalınınca veriliyor tabi ki ama ben uğraşmayan annelere kızıyorum sadece.. Benim de sütün azdı ilk zamanlar beslenmeme dikkat ettim sıcak kompres yaptm masaj yaptım emzirirken filan arttırmak için elimden geleni yaptım yani şimdi hala az ama damla da kullanıyorum süt arttırıcı. Ugrasmadan olmuyormus. Kimisi kolayına geliyor direkt mama veriyor ama anne sütünün yerini tutmuyor ne yazık ki hiç bişey. Eşimin kuzeni var benden 1 hafta önce doğum yapmıştı. Önce mama veriyor çocuk doymazsa emiriyor yani bence emzirmek mama hazirlamaktan cok daha kolay keske sutum artsa da hic mama vermesem.. dedigin gibi buna da sukur
O isleri bana sorarsan sonun benden beter olur eve hayvan sagma makinasi alirsinHadi yaaben alistirma bardagini bile burda duydum ilk defa T tanem-tane20 peki bardaktan ictikten sonra memeyi birakma ihtimali oluyor mu biberon gibi
ay sbaah beri ben sıyırdım kafayı kızımı tanıyamacagım sekılde agladı okudum durdum kaka dan suphelendım demın yaptı ve rahatladı. yahu tıplerine bakınca bukadar aglamaları normal.değil. siz bebeksiniz cici cici takılsanıza aaaBen oğlanı susturamiyorum mızır mızır Allah affetsin basım kısa devre yaptıyok ya kucağımda kafayı geriye atıyor emmiyor birde sesini keşfediyor sanırım korku filmi sesini yapıyor gırtlaktan ses çıkarıyor
AynenKuzenin olayı yanlış anlamış sanırımbence de hiç zahmeti yok emzirmede mama bana daha zahmetli geliyor hele gece uyan hazırla vs sadece emse yatakta otur emzir gaz çıkar uyusun çarşamba dr a meme reddi için gideceğim bakalım ne diyecek sorun mu ben de kız da bir rahatsızlık mı var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?