Bana da kıvam artırıcı önermisti doktor Bebelac thickener bu kusmalar için ama denemedimOyy oy kıyamam ya.. ben de dışarı filan çıkacaksam son anda giyiniyorum artık hep bu kusmalar yüzündenne oğlana ne kendime kıyafet yetiştiremiyorum. Ne zaman gazını çıkartmaya kalksam omzum beyaz
Hapşırma bizde hergun var. İnşallah öksurmez atlatir hemen minik yavruAteşi düştü burun akıntısı ve hapşurma devam ediyor
Doktorumuzu aradım aşı için 2 gün bekle gidişatı görelim dedi
Öksürük başlarsa götüreceğim doktora
Bünye meselesi kuzum bende bebekken zayiftim mesela boy da uzun olunca iyice çiroz duruyor. Ayrıca dediğim gibi boy Kafa Hepsi önemli gelişim de. Nasıl kimi insan yer yer kilo almaz biz Özeniriz o tiplere öyle birşeyEvet çok açsa içiyor 170 i ama işte hem meme hem mama yaptığımızda 170 vermiyorum. Emdiyse 60 bile içmiyor bazen aç mı tok mu anlamıyorum ki çok çekiştiriyorsa memeyi 170 hazırlıyorum bazen 70 içiyor bazen 100 hiç meme vermediysem hepsini içiyor. Bu kadar beslenmesine rağmen kilo alımı 800 de kalmış işte şimdi yorumlardan anldığım kadarıyla iyi yiyomuş bizimki ama neden kilo almamış ki o zmnhipp içinde prbiyotik olan tek mama o yüzden onu kullanıyorum eczacı da önermişti çok gaz problemi olmuyor bizde şu an. Kaka yapması nasıldı hipp kullanırken? Mama değiştirince düzeldi mi
çok fazla bu tarz şeyler vermek istemiyorum doktor önerse de kullanmazdım ben de senin gibi. İçinde ne olduğu belli değil mama verirken bile en doğalını seçmeye çalışıyoruz bu tozlar kıvam arttırıcılar filan zararlıymış gibi bi algı oluyor bende hepBana da kıvam artırıcı önermisti doktor Bebelac thickener bu kusmalar için ama denemedim
Kız yok ikisi aynı anda değil zatenmeme vermezsem mama veriyorum zaten genelde de bitirmiyor çok aç kalmışsa içiyor hepsini onda da dinlene dinlene 2-3 seferde benden emmişse de o kadar mama hazırlamıyorum. ben az veriyorum sanıyodum bir de mama kutusunun arkasında 3-4 ay için 200 mu ne yazıyordu bitirmiyor diye o kadar da yapmadım hiç
Bünye meselesi kuzum bende bebekken zayiftim mesela boy da uzun olunca iyice çiroz duruyor. Ayrıca dediğim gibi boy Kafa Hepsi önemli gelişim de. Nasıl kimi insan yer yer kilo almaz biz Özeniriz o tiplere öyle birşey
Bende çok şaşırmıştım hatta eşime neredeyse bir su bardağı süt içti Ya falan diyordumİyi yalnız değilmişimbenim kendi sütüm o kdar yok diye ne kadar emdiğini de bilmediğimden fazla fazla hazırlıyorum mamayı işte açlık seviyesine göre içiyor çocuk da
200 mü tek seferdeuzun süre aç kalırsa içilir sanırım hiç o kadar vermedim süt sonra 60-90cc oluyor bizde tek verirsem 120 oluyor
Ben alistirma bardagi aldim meme reddi oldu bizde cunku. E ben disardayken biberon aliodu onu cuk cuj cekiodu memeye o kadar degildi. İyice birakmasin memeyi diye bardaktan aldim.Evet bir de öyle deniyim artık kaşık imkansız çünkü
Evet evet bende ayni sekilde. Bir de ben saglik ocagina hic gitmiyorum ama her ay arayip bilgilerini soruyolar. Ebem demisti hic gerek yok su an icin oyle seylere ilerlerse bu durum o zaman belki dusunuruz. Sadece emzirmeye devam demistiçok fazla bu tarz şeyler vermek istemiyorum doktor önerse de kullanmazdım ben de senin gibi. İçinde ne olduğu belli değil mama verirken bile en doğalını seçmeye çalışıyoruz bu tozlar kıvam arttırıcılar filan zararlıymış gibi bi algı oluyor bende hep
Şurda ölçüler var hippte mi fazla acaba miktarlar? Başka mama kullanmadım incelemedm hiç
Sen bize sor kutu arkasini bosverKız yok ikisi aynı anda değil zatenmeme vermezsem mama veriyorum zaten genelde de bitirmiyor çok aç kalmışsa içiyor hepsini onda da dinlene dinlene 2-3 seferde benden emmişse de o kadar mama hazırlamıyorum. ben az veriyorum sanıyodum bir de mama kutusunun arkasında 3-4 ay için 200 mu ne yazıyordu bitirmiyor diye o kadar da yapmadım hiç
Teşekkürler canım ,❤şimdi ballı karabiber yapcamGeçmiş olsun kuzum ya ins geçmeden bebiş e hemen atlatirsin. Bal limon karabiber oksuruge iyi geliyor bende
Valla cnm ben benimkine çok içiyor diyordum.. ama 120 bile içmedi hiç benimki tek seferde , gece 6-7 saat uyuyor ancak 90 içiyor.. ama metabolizma olarak yakıyordur belki hareketliyse çok.. kendi bırakıyorsa içmeyi doyuyordur mutlaka.. biz hep sma kullanıyorduk kakayı 2 güne 1 yapıyordu ve genelde yeşil katı oluyordu bende mamadan mı acaba dedim hippe geçtim. 1 hafta kullandık kakası düzeldi rengi falanda normaldi ama çocuk kıvranıyordu resmen gece uyanıp ağlıyordu gazdan.. mamadan mı acaba diye tekrar sma aldık rahatladı ama kaka yine bozuldu yeşil olmaya başladı bende gidince sorcam bakalım doktora..bu arada sma da 3-4 ay için günde 5 defa 180 cc yazıyor ama benimki 5ten fazla içiyor 180 içemediği için daha sık acıkıyor ama o tablolarda bana fazla geliyor sanki.. 40 gün için 800 gr az değil benceEvet çok açsa içiyor 170 i ama işte hem meme hem mama yaptığımızda 170 vermiyorum. Emdiyse 60 bile içmiyor bazen aç mı tok mu anlamıyorum ki çok çekiştiriyorsa memeyi 170 hazırlıyorum bazen 70 içiyor bazen 100 hiç meme vermediysem hepsini içiyor. Bu kadar beslenmesine rağmen kilo alımı 800 de kalmış işte şimdi yorumlardan anldığım kadarıyla iyi yiyomuş bizimki ama neden kilo almamış ki o zmnhipp içinde prbiyotik olan tek mama o yüzden onu kullanıyorum eczacı da önermişti çok gaz problemi olmuyor bizde şu an. Kaka yapması nasıldı hipp kullanırken? Mama değiştirince düzeldi mi
Evet cnm ama şöyle birşey de var bizimkiler sadece biberonla beslendikleri için doyunca bırakıyorlar onlar sadece beslenmiyor duygusal olarakta emmeye devam ediyorlar ve mideleri genişliyor olabilir o yüzden daha çok içmek isteyebilirler.. kısaca bizimkiler duygusuz
Geçmiş olsun cnm bende hamilelikte bal limon karabiber üçlüsü ile düzeldim hep inşallah iyi gelir sanada toparlarsın hemen kucakta bebekle hastalık çok zor oluyorTeşekkürler canım ,❤şimdi ballı karabiber yapcam
benimkide oyle canim 6 dan sonra genelde geciyomis isterseniz gecmezse ortopediye gösterirsinizdemisti doktorYoruklerin bacaklari kisa govleri uzun olur. Sizde yorukluk var mi ? Bizimde oyledir mesela. Bebek babasinda oldugu icin olcemedim. Benimkininde dizleri ayrik . Ayaklarini diklestirdiginde diz kapaklari yana bakiyor. normal birsey mi bilemedim.
Bunlar bir yana , Bahtlari guzel olsun. Banada diyorlar bir gozu kucuk mu ? Sasi mi ? Ayaklari buyuk mu ? Hic umrumda degil. Sansli ve mutlu olsun gelecekte. Tek dilegim.
benimdeo sekilde oldu bi kez khve geldi ve dahada gelmedikırmızı alarrrrmmm. azonce yogun akıntı geldı wcye gıttım cok açıkkahveee gelmiş bana normalde bu olmazdı buu ne şimdii. Yumurtlama kanaması mı yerleşme gb bıseyden zınhar korkarımmadet olcak gb ne his me agrım da yok ki
valla her korunmarısklı kuzum prez hamılenkalan arkm vR yırtıkmıs azcık ay o cokkotu. bız de kprunuyoruz ama gerı cekme ıle onun da dgerlerı gb az da olsa ıhtımalı var. emzırrken ıcılan hap var onu danıscam dr.umabenimkide oyle canim 6 dan sonra genelde geciyomis isterseniz gecmezse ortopediye gösterirsinizdemisti doktor
benimdeo sekilde oldu bi kez khve geldi ve dahada gelmediben hamile de bu sekilde kaldim biz kornuyoruz ama o yuzden imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?