2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun. Biz hasta olduğumuzda vücudumuzda o hastalığa karşı oluşan antikorlar süte de geçiyor ve bebek sütten aldığı antikorlarla o hastalığa direnç gösteriyor. Yani geçme ihtimali düşük, bol bol emzirin. Çok hapşırıyorsanız maske takabilirsiniz. Tez zamanda atlatmanız dileğiyle.

Şurda ölçüler var hippte mi fazla acaba miktarlar? Başka mama kullanmadım incelemedm hiç
Canım bende hipp kullaniyorum benimki memesiz en fazla 90 CC içiyo ama benimki istahsiz sıpa minyon kaldı doğum kilosuna göre 3900 kg doğdu üçüncü ayda 5750 grdi bugün kaç çıkacak bakalım 6000-6100 oldu bence en fazla
senin oğlan kaç Gr üçüncü ayında

Kafasi surekli once gogsune dogru sizde oylemisiniz yatarken sorun yok kanguruda yada kucaklayinca o sekilde heryeri islaniyo on dk da

Bizde öyle meme başını zorla ağzına veriyorum çünkü ağzını bulamıyorum ellerine eğiliyor devamlı ağzına sokmak için

Çok geçmiş olsun canım maske tak bir sıkıntı olmaz elini yüzünü devamlı yıka

Benim ki biberonla beslenmiyor ama enfazla emdigi 7 dk. Benimki de duygusuz. Gecen bi arkadas normal dogursaydin çok emerdi sezeryanla baglanmadgnz için birbirinize oyledir dedi dovecektim kendisini bi de yarim anne de tam olsun diye

Sen ondan daha fazla bagir susuyorlsr ozaman )) cingirak varsa onuda singirdat ya benden hicbisey kapmiyorsunuz ne olacak sizin haliniz boyle )

Benim ki biberonla beslenmiyor ama enfazla emdigi 7 dk. Benimki de duygusuz. Gecen bi arkadas normal dogursaydin çok emerdi sezeryanla baglanmadgnz için birbirinize oyledir dedi dovecektim kendisini bi de yarim anne de tam olsun diye
Ne alakası var böyle insanlara kızıyorum ilk oğlumda sezeryan idi emmeye doymazdi emer emerdi buda sezeryan memede çok az kalıyor

Tamam ben sezaryen yaptım bağlanmadık ama bnm bir arkadaşım ekim ayında normal doğum yaptı bebeği memeden 1 fırt bile çekmedi benimki yine arada emdi yani o niye emmedi o zaman bir daha derse çağır beni beraber dövelim

Normalmi oyle bi dogum kaldiimi herkes
Sez dogum yapiyo artik ;-)) bizim eltin cocu memedeydi surekli kaldiramiyordum ben cocugu kimse havalara ata ata sevemedi cunku kalkmiyordu oda sez dogum yapti

Onlar yarim anneyse biz ceyren ceyregi ) keske benim
Cocuk yarimkiloyu bikerede icse gunde iki kere beslesem 1 kilo yeter baska birsey istemiyorum

Oyy oy kıyamam ya.. ben de dışarı filan çıkacaksam son anda giyiniyorum artık hep bu kusmalar yüzünden ne oğlana ne kendime kıyafet yetiştiremiyorum. Ne zaman gazını çıkartmaya kalksam omzum beyaz
aynen canım çocukla kendime de yedek koymak gerek o derece

Sen ondan daha fazla bagir susuyorlsr ozaman )) cingirak varsa onuda singirdat ya benden hicbisey kapmiyorsunuz ne olacak sizin haliniz boyle )
Senin o halini hayal edip gülme krizine girdim resmen çocuk uyandı kucağımda daha ne hallere sokacaklar bakalım bizi

Senin o halini hayal edip gülme krizine girdim resmen çocuk uyandı kucağımda daha ne hallere sokacaklar bakalım bizi
kiz haftada bi uyuma sekli degistiriyoruz ) ben anlamadim sabit kalamiyo cocuk supurge sesiyle baslayan seruvenimiz simdi bagirmayla yakinda korkarim orkestra falan alacaz eve cocuk gurultu hastasi bara goturecem ben bunu pusetine koyacam orda uyusun sabaha kadar onlarla kapatir gelir dukkani

off darlandım iyice zaten küçük zor uyuyan ni bebek düzen falan bak getire zar zor uyutuyorum arada uyanıyor sessizlik olsa emip uyuycak tekrar ama ne mümkün abimiz sag olsun yanımıza geliıtor bagır cagır çocugun kafasına kafasını dayıyor vs delircem tv yi de kısıtladım bütün gün basından kalkmıyordu olan brnim sinirlere oldu tek çocugu olanlar tadını çıkarın 2. de pertiniz çıkacak tabi büyük okullu olmamış ise

Onlar yarim anneyse biz ceyren ceyregi ) keske benim
Cocuk yarimkiloyu bikerede icse gunde iki kere beslesem 1 kilo yeter baska birsey istemiyorum
Canım boşver sıkma canını bizimkiler yakında kendileri tutar biberonu herkes emzirirken biz veririz ellerine içerler kendileri ohhh bizde kahvemizi alırız bebişlerle karşılıklı keyif yaparız

Barmenede söylersin 2 saate 60cc sütünü koyar önüne ohhh sabaha kadar rahat edersin

Yeni bir uyutma yontemi buldum. Yataga yattiginda uyanan bebekler icin uygun Herkesle paylasayim dedim. Fakat kotu yani sizinde onla uyumaniz gerekiyor. :)) cok yoruldugumda boyle yapiyorum. Evzirir gibi pozisyonla kolumda sakinlestiriyorum . Yataga onunla birlikte yatiyorum. Hemen emziriyorum ikimizde uzanak. O dirsegimde uyumaya devam ediyor uyanir gibi olursa pış pış yapıyorum tekrar kendisini anne kucaginda saniyor ve yatakta daliyor. Fakat kotu yani dirsegimi boynundan cekince hemeb uyaniyor. Bende onla uyuyorum. En azindan belim dinleniyor

Hey Allah’ım bu arada 7 dk emse de rahat doyar artık çeneler güçlendi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…